kostelo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 [off topic] Παντως οι στιχοι των TerrorXCrew που αναφερει στην υπογραφη του ο φιλος kostastnt κανονικα ειναι: "...Τ' ονομα μου γραμμενο σε μαυρες λιστες, επικυρηγμενος απο τις αρχες κι απο φασιστες, διαγραφω τις παλιες αρχαιες ιδεεςς φερνω νεες...κλπ" απο τον "Ελληνα που εχεις συνηθισει". Οποτε σκοπιμα ο φιλος το παραλαξε, οχι οτι εχω προβλημα, απλα μια ξεκαρφωτη διευκρινιση που μου ρθε. [/off topic]
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 1)drLo, αλλο ελευθερια,αλλο ασυδοσια. δηλαδη, αν μπει καποιος κ αρχισει να βριζει την νεκρη π.χ. αδερφη σου,οτι ηταν που***να,κλπ κλπ, επειδη το ιντερνετ πρεπει να μεινει μακρυα απο λογοκρισιες, δε θα πρεπει να τιμωρηθει αυτος ο τυπος? (εστω κ αν αυτη η τιμωρια,ειναι κατι μηδαμινο, οπως το ban απο ενα site, ή να χακεψουν ενα αλλο?)? 2) οσο για τους μπατσους που ερεθιζονται οταν βαρανε φοιτητες....θα ειχε πολυ πλακα να δουμε ποσο αντρες ειναι χωρις κλομπ κ ασπιδες και χωρις δακρυγονα.... (δεν ειμαι απο αυτους που παιζουν ξυλο,αλλα η εξουσια που οι μπατσοι χρησιμοποιουν επανω στον απλο κοσμο-ακομα κ στους συνταξιουχους για παραδειγμα- , με αηδιαζει)! 3) δε με ενδιαφερει αν το παλικαρι ειναι φασιστας,δικαιωμα του. αρκει οταν συμμετεχει σε διαλογους,να εχει λογικη κ επιχειρηματα *(ασχετα αν εγω μπορει να τον θεωρω λαθος)! 4) το τραγουδι λεει πραγματι αυτο που ανεφερες,αλλα παραλαχθηκε αρκετα το νοημα του,εκτος αν υπαρχει σαν φραση κ καπου αλλου (ή αν ειναι καποιο μοτο φασιστων,που παρελλαξαν oi TXC αντιστοιχα)!
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 1)drLo' date=' αλλο ελευθερια,αλλο ασυδοσια. δηλαδη, αν μπει καποιος κ αρχισει να βριζει την νεκρη π.χ. αδερφη σου,οτι ηταν που***να,κλπ κλπ, επειδη το ιντερνετ πρεπει να μεινει μακρυα απο λογοκρισιες, δε θα πρεπει να τιμωρηθει αυτος ο τυπος? (εστω κ αν αυτη η τιμωρια,ειναι κατι μηδαμινο, οπως το ban απο ενα site, ή να χακεψουν ενα αλλο?)?[/quote'] Αν κάποιος υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα/αδίκημα υπάρχει προβλεπόμενη διαδικασία να να κριθεί και αν βρεθεί ένοχος να τημωρηθεί. Αν κείμενο θεωρείται, ή έστω είναι προφανώς προσβλητικό υπάρχει επίσης προβλεπόμενη διαδικασία προστασίας των εμπλεκομένων. Το να "κατεβάσει" κάποιος μια σελίδα (ξαναλέω εκτώς αν το έκανε ο ιδιοκτήτης της σελίδας), είτε είναι o ISP (αν και εδώ ίσως να υπάρχουν παραθυράκια), είτε κάποιος "αρμόδιος" ή κάποιος χακερ, όπως και να το κάνουμε, είτε μας αρέσει είτε όχι είναι, αν όχι λογοκρισία, μια πράξη αυθαίρετη και σίγουρα κατακριτέα.
Fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 2) οσο για τους μπατσους που ερεθιζονται οταν βαρανε φοιτητες....θα ειχε πολυ πλακα να δουμε ποσο αντρες ειναι χωρις κλομπ κ ασπιδες και χωρις δακρυγονα.... (δεν ειμαι απο αυτους που παιζουν ξυλο' date='αλλα η εξουσια που οι μπατσοι χρησιμοποιουν επανω στον απλο κοσμο-ακομα κ στους συνταξιουχους για παραδειγμα- , με αηδιαζει)! [/quote'] Αν και έχω πεί ότι δεν θα ξαναπαντήσω σε σχόλιο σου γιατί μπαίνεις μόνο και μόνο για να δυναμιτίζεις συζυτήσεις (και καλά κάνεις για να έχει και λίγο ενδιαφέρον), θέλω να σου πώ ότι τέτοια έγραφαν και οι "φοιτητές" (ελάτε χωρίς ροπαλάκια και ασπίδες κτλ) και φυσικά οι μπάτσοι το συνέχιζαν. Γενικά έλεγαν τους τρόπους που θα δείρει ο ένας τον άλλον και το πότε έδειρε ο ένας τον άλλον. Απόλαυση ήταν πάντως Όσο για τους μπάτσους εγώ έχω να πώ ότι είναι αηδια και σου προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός ότι όταν κάνουν καμιά πορεία οι φοιτητητές είναι πάντα στη θέση τους να τους αντιμετωπίσουν ενώ όταν τα ασύδοτα αλητάκια σπάνε βιτρίνες και αμάξια αυτοί κάνουν τουμπεκί για να μην φάνε καμιά μολότωφ. Πιάστε κανένα από αυτούς και λιανίστετο να δείτε εάν θα τα ξανακάνει αυτά.
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ναι ΟΚ μόνο που δεδομένου ότι οι TXC κάπου στο δρόμο άλλαξαν τροπαριο δε θα μου φαινόταν απίθανο αν σε κάποιο live τους παραποίησαν οι ίδιοι τους στίχους τους.....
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τους στίχους: Οι στίχοι έχουν παραλαχτεί από ένα συγκρότημα, το οποίο είχε κάνει diss στους TXC. Μετά η TXC σε Live, τον χρησιμοποίησαν, γιατί με το άλλαγμα μόνο 2-3 στίχων, άλλαξε το νόημα ενός ολόκληρου κομματιού.... Για την σελίδα: Μάλλον το διατύπωσα λάθος. Ένας από αυτούς που την είχε την κατέβασε, αλλά δεν την έλεγχε συνεχώς για να προλάβει την αρχή του κακού... Για τα γράμματα που γράφω: Θα γράφω σε όποιο χρώμα γουστάρω. Όποιος έχει πρόβλημα ας έρθει να του κάνω μία μετατροπή στην οθόνη για να φαίνονται εντάξει... Για τα πολιτικά μου πιστεύω:Μπορώ να πιστεύω/είμαι ότι θέλω. Και εμένα μου την σπάτε τα κουμμούνια/αναρχικοί εδώ μέσα, αλλά σας γράφω στα @@ μου...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για το off topic. Δεν δυναμιτιζω την ατμοσφαιρα , λεγοντας την αποψη μου,βασιζομενη σε οσο το δυνατον λογικοτερα επιχειρηματα μπορω... Κ αν την δυναμιτιζω,γινεται απλα γιατι οι μη εχοντες επιχειρηματα,αρχιζουν να βριζουν... fan,μαλλον δε θυμασαι καλα. χωρις να θελω ΚΑΜΙΑ προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου, οταν αρχισες να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΥΣ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ κ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ριξε μια ματια σε αυτο εδω για να βοηθησω την ασθενη μνημη σου... Ποστ 87: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1151908&highlight=%F4%EF%F5%F1%EA%EF%EB%DC%F4%F1%E5%F2#post1151908 ποστ 102: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145417&page=7&highlight=%F4%EF%F5%F1%EA%EF%EB%DC%F4%F1%E5%F2 παμε ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,σε μια απαντηση: που διαφωνεις? Οτι δεν θα ηταν τοσο "μαγκες" χωρις ασπιδες κρανη κ κλομπ? Οτι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια της στολης? Οτι σε περιπτωσεις που χανουν τον εξοπλισμο τους, κουλουριαζονται? Οτι επιτιθενται ακομα και σε συνατξιουχους? οτι ριχνουν δακρυγονα οπου να ναι?οτι δεν μαζευουν τους πραγματικους ενοχους? Μηπως δεν καταλαβες τι ειπα? Εσυ βαζεις στο ιδιο σακουλι τους πραγματικους αλητες,αυτους που σπανε κ καινε,με τους φοιτητες που διεκδικουν τα δικαιωματα τους,με το συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της συγκεντρωσης κ πορειας. Αν γιαυτο το λογο ειναι αλητες, τοτε Κ.Μπαμπινιωτη, παρακαλω να γραφτει ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ! ομως, ενω σε ΚΑΘΕ πορεια, υπαρχουν αυτοι οι 100 αλητες,που δεν πιανονται απο τους μπατσους (λογοι?πολλοι! αποπροσανατολισμος κοινης γνωμης,δημιουργια αισθηματων φοβιας στους πολιτες, κλπ). αυτοι οι συγκεκριμενοι 100 αλητες, καταστρεφουν ας πουμε κ την πορεια στις 17 Νοεμβρη...αυτο σημαινει οτι 20000 κοσμος ειναι αλητες? ωραια λογικη,να τη χαιρεσαι... μια ευχη ...μακαρι το παιδι μου να μου βγει ετσι...αλητης ...να μαθει να διεκδικει,να φωναζει,να απαιτει,να μην σκυβει το κεφαλι.... Και φυσικα, με ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! φαν,σταματαω εδω (κ παλι)την αντιπαραθεση μαζι σου,γιατι ειλικρινα δε δεχομαι να συνομιλω με σενα.... και παλι χιλια συγγνωμη για το οφ τοπικ...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τα πολιτικά μου πιστεύω:Μπορώ να πιστεύω/είμαι ότι θέλω. Και εμένα μου την σπάτε τα κουμμούνια/αναρχικοί εδώ μέσα, αλλά σας γράφω στα @@ μου... φυσικα κ μπορεις να πιστευεις οτι θελεις... εσυ εβαλες τον εαυτο σου κατω απο τον τιτλο "φασιστας". μπορεις να αποκαλεις κουμμουνια κ αναρχικους,οσους εχουν βαλει στον εαυτο τους αυτην την ταμπελα λοιπον,και οχι τους υπολοιπους! το οτι γραφεις τις αντιθετες αποψεις στην ευαισθητη περιοχη σου παλι... ειναι μαλλον δειγμα των πολιτικων σου πεποιθησεων. απλα θα προτιμουσα να πεις "διαφωνω", "εχετε αδικο","ειστε λαθος".....
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τι να κάνουμε??? Σύμφωνα με κάποιους εδω μέσα είμαι αμόρφωτος, δεν έχω κριτικό πνεύμα... Τέλοσπάντων δεν ασχολούμαι άλλο... Κάποιοι ψάχνεται να βρείτε ευκαιρίες να την πέσετε στον καθένα... Εγώ κατέκρινα το φόρουμ που βρίζανε τον Άλεξ και αμέσως ορμήσανε μερικοί "προοδευτικοί" κι "ανοιχτόμυαλοι" και μου λένε αφού είσαι φασίστας τί σε ενοχλεί και τέτοιες μαλακίες... Λες και έκανα καμιά χούντα και σκοτώνουμε ξένα παιδάκια...
bandito Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τα γράμματα που γράφω: Θα γράφω σε όποιο χρώμα γουστάρω. Όποιος έχει πρόβλημα ας έρθει να του κάνω μία μετατροπή στην οθόνη για να φαίνονται εντάξει... Για να γλυτώσεις κόπο και χρόνο, κάνε μετατροπή στην δική σου οθόνη όλα τα χρώματα να τα βλέπεις σε αποχρώσεις του μπλέ. Που να τρέχεις τώρα...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τι να κάνουμε??? Σύμφωνα με κάποιους εδω μέσα είμαι αμόρφωτος, δεν έχω κριτικό πνεύμα... Τέλοσπάντων δεν ασχολούμαι άλλο... Κάποιοι ψάχνεται να βρείτε ευκαιρίες να την πέσετε στον καθένα... δεν ειπα οτι εισαι αμορφωτος. οσο για το ποιος εχει κριτικο πνευμα και ποιος οχι,δεν κρινεται απο τις ιδεες μας,αλλα απο τον τροπο που τις παρουσιαζουμε στους αλλους,κ τον τροπο που εκεινοι τις αποδεχονται ή οχι! εγω μπορει να θεωρω οτι εχω κριτικο πνευμα,κ μολις το λεω να γελανε μαζι μου ολα τα μελη του ινσομνια. μεγαλη μαγκια σου που κατεκρινες το συγκεκριμενο σαιτ,αλλα εσυ δινεις αφορμες να σου την πεσουν,οταν μιλας ετσι! σου το εξηγησα κ πιο πριν...
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ελάτε ρε παιδιά τώρα, που κάθεστε και απαντάτε στον κάθε τυχάρπαστο που βάζει 2 στίχους για να προκαλέσει και να τραβήξει την προσοχή σας. Λίγο σοβαρότητα. Ο πραγματικός ιδεολόγος (οποιασδήποτε ιδεολογίας) δεν βάζει ο ίδιος ταμπέλες στον εαυτό του. Τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 παμε ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ' date='σε μια απαντηση: που διαφωνεις? Οτι δεν θα ηταν τοσο "μαγκες" χωρις ασπιδες κρανη κ κλομπ? Οτι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια της στολης? Οτι σε περιπτωσεις που χανουν τον εξοπλισμο τους, κουλουριαζονται? Οτι επιτιθενται ακομα και σε συνατξιουχους? οτι ριχνουν δακρυγονα οπου να ναι?οτι δεν μαζευουν τους πραγματικους ενοχους? Μηπως δεν καταλαβες τι ειπα? Εσυ βαζεις στο ιδιο σακουλι τους πραγματικους αλητες,αυτους που σπανε κ καινε,με τους φοιτητες που διεκδικουν τα δικαιωματα τους,με το συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της συγκεντρωσης κ πορειας. Αν γιαυτο το λογο ειναι αλητες, τοτε Κ.Μπαμπινιωτη, παρακαλω να γραφτει ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ! ομως, ενω σε ΚΑΘΕ πορεια, υπαρχουν αυτοι οι 100 αλητες,που δεν πιανονται απο τους μπατσους (λογοι?πολλοι! αποπροσανατολισμος κοινης γνωμης,δημιουργια αισθηματων φοβιας στους πολιτες, κλπ). αυτοι οι συγκεκριμενοι 100 αλητες, καταστρεφουν ας πουμε κ την πορεια στις 17 Νοεμβρη...αυτο σημαινει οτι 20000 κοσμος ειναι αλητες? ωραια λογικη,να τη χαιρεσαι... μια ευχη ...μακαρι το παιδι μου να μου βγει ετσι...αλητης ...να μαθει να διεκδικει,να φωναζει,να απαιτει,να μην σκυβει το κεφαλι.... Και φυσικα, με ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! φαν,σταματαω εδω (κ παλι)την αντιπαραθεση μαζι σου,γιατι ειλικρινα δε δεχομαι να συνομιλω με σενα.... και παλι χιλια συγγνωμη για το οφ τοπικ...[/quote'] Αντε θα ζητήσω και εγώ συγνώμη για το offtopic γιατί αρχίζω και ξαναβλέπω διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Είπα εγώ ότι όλοι οι φοιτητές που διαδηλώνουν είναι αλήτες; Ισα ίσα εγώ είπα πως η αστυνομία φταίει που δεν συλλαμβάνει (ή τουλάχιστον να λιανίσει στο ξύλο) τους πραγματικούς υπαίτιους των καταστροφών κάθε φορά με αποτέλεσμα να αμαυρώνετε η κάθε πορεία και να χάνουν οι άνθρωποι το δίκιο τους αφού τους ταυτίζουν όλους με τα 100 αλητάκια. Από ότι βλέπω συμφωνείς και εσύ, έτσι δεν είναι; Όσο για τον ότι δεν καταδέχεσαι να μιλάς μαζί μου.....ξέρεις εσύ @@ Εγώ δεν έχω κομπλεξάκια να μιλάω μιλάω με τους άλλους γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις από μένα, ούτε είμαι φανατικό άτομο που πηγαίνει και γράφει απλώς για να δυναμιτίζει τα ποστ. Μακάρι να καταλάβεις το λάθος σου αλλά δεν το βλέπω.... δεν πειράζει όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.