gtsia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ανοιξα μια πορτα για το μtorrent αλλα παλι βλεπω σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα, ενω με rapidshare και surfing η ταχυτητα ειναι σταθερη και πολυ καλη!!Μονο με torrents υπαρχει προβλημα!! Εχετε να μου προτεινετε μια συγκεκριμενη port ωστε να μην εχω προβληματα ή καποιο αλλο προγραμμα για torrent???Το firewall που εχει χρειαζεται να το εχω ανοιχτο μηπως αυτο ειναι το προβλημα?
ItsToasted Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 To μTorrent exei idiko arthro sto site tou gia to router sou.Diavase to mbas kai lithei to provlima tou. Sta FAQ einai.
gtsia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αντε να υποστω τα σκατοσκαμπανεβασματα στα torrent αλλα βρηκα και αλλο καλο παλι!!Δεν μπορω να κατεβασω κατι τραγουδια απο διαφορα site που εχουν anti-leech plugin!!!Γι'αυτο υπαρχει τιποτα ??? Απο rapidshare δεν μπορεις να κατεβασεις γιατι εχεις το οριο και δεν μπορεις οπως το usb modem που ειχα να κανω αποσυνδεση για να ξανακατεβασω χωρις να περιμενω ή υπαρχει κανενα αλλο κολπο να κανω reset???
capthookb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ελπίζω να έχεις βάλει το firmware της Forthnet.
kallair Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 kaneis katholou upload? kapoia sites theloun na exeis kalo ratio alliws den se afinoun na katevaseis.
gtsia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εχω βαλει και το firm και κανω και upload!Το θεμα ειναι οτι με το απλο crypto modem μου δεν εχω τετοια προβληματα με τα torrent!!Μαλλον τα router δεν μπαν καλα με τα torrent!!Κριμα παντως γιατι περιμενα να ειναι καλυτερη η κατασταση απ'οτι με modem!!
capthookb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αντε να υποστω τα σκατοσκαμπανεβασματα στα torrent αλλα βρηκα και αλλο καλο παλι!!Δεν μπορω να κατεβασω κατι τραγουδια απο διαφορα site που εχουν anti-leech plugin!!!Γι'αυτο υπαρχει τιποτα ???Απο rapidshare δεν μπορεις να κατεβασεις γιατι εχεις το οριο και δεν μπορεις οπως το usb modem που ειχα να κανω αποσυνδεση για να ξανακατεβασω χωρις να περιμενω ή υπαρχει κανενα αλλο κολπο να κανω reset??? Τώρα για αυτό φταίει το router;;; Αν θες να πάρεις νέα ip πρέπει να μπεις στο web interface του router να κανεις disconnect και παλι connect. Αν δεν έχεις disconnect από τον ISP (το πρόβλημα του wag354g δηλαδή) τότε τα οι διακυμάνσεις στην ταχύτητα μπορούν να οφείλονται σε 1002 λόγους, πάντως όχι στο router.
tempo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 δεν υπάρχει πρόβλημα με το router. Μάλλον όλοι οι άλλοι παράγοντες φταίνε (μέρα,ώρα,dslam,upload,seeders klp) και όχι το router. όσο για την θύρα άνοιξε όποια θέλεις και δήλωσε την στο μtorrent και στο router. Εγώ δεν έχω προβλήματα με το ίδιο (μάλλον!) router wag354g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.