diachiristis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ετοιμάζω ένα υπολογιστή και σας ρωτώ έτσι ώστε να έχω και άλλη μια γνώμη: να πάρω ΑΤΧ κουτί ή ΑΤΧ που έχει δυνατότητα μετατροπής σε ΒΤΧ γιατί στη 2η κατηγορία υπάρχουν λίγα. Δηλαδή θα επικρατήσει αυτή η τεχνολογία?
kostelo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αποψη οτι το ΒΤΧ θα αργησει παρα πολυ να καθιερωθει και να επικρατησει και μονο του. Το ΑΤΧ εχει πολλα ψωμια ακομα πιστευω και καλυτερα να παρεις ΑΤΧ ή αν εχεις και δυνατοτητα να παρεις ενα που να μετατρεπεται και σε ΒΤΧ παλι καλο ειναι.
Antonisk2003 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Να κάνω μια ανόητη ερώτηση? ποιά η διαφορά μεταξύ των 2? εγω πρώτη φορά ακούω τη λέξη Btx!!!
felikas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ακόμη μία ψήφος για το ATX μιας και για BTX ακούμε τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια (!!) ότι "έρχεται".
panos_mp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Καλυτερα παρε ενα που το υποστηριζει να χεισ το κεφαλι σου ησυχο. το ΒΤΧ εχει καλυτερες ροες αερα και και σιγουρα με τις νεες πλατφορμες θα υποστηρικτει (οχι οτι δεν θα βγαλουν ατχ φυσικα) δεν χανεις τπτ. παντως ενα tagan που εχω το υποστηριζει. και πολλα τροφ. ακομη. καλυτερα μεινει αχρειαστο παρα να μην υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.