babaoula Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 den xero an einai apo to diko mou mou edeixan ena fakelo apo to pc tous eixe pollous fakelous kai apo allous pelates etsi mou eipe o ypef8inos den tous eipa oti 8a kano kataggelia 8a prepe e? pantos pistevo oti den exo polles pi8anotites esu ti provlima eixes kai dikaio8ikes?
getty Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 photo χωρίς να αποδεικνύεται ότι υπάρχει κάποιο serial number ή κάποιο άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου σου δεν έχει καμμία αξία και εγώ θα τους έλεγα να το ανοίξουν επί τόπου και να μου το δείξουν αν όντως δεν πιστοποιούσε η photo ότι το τηλέφωνο ήταν δικό μου.
tyros1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 K750i rulz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pink_Panther Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 piga simera stin omnitech gia na paro to kinito.zitisa na miliso me ton upef8ino mou eipe oti exei ugrasia mou edeixe kai foto apo to service Se pio katastima tis omnitech to piges? Pragmati h ygrasia mesa se kinito den kaliptetai apo thn eggyhsh alla opws kai esy anarotiesai... pws mpike tosi igrasia mesa sto kinito?! Mipws tpt twra me tis 8alasses ktlp egine kati kai de to phres xabari? H 8hkh pou to vazeis einai adiavroxh h einai mia aplh 8hkh? Episis, kalo einai to kinito sou na to pas kai se mia allh eteria na doune kai aftoi an pragmati exei mpei mesa ygrasia h oxi, kalo einai na exeis k mia 2h gnwmh an den tous empistevesai. Toulaxiston afto na kaneis prin tous katagileis kai meta vreis to bela sou h gineis rezili an pragmati exei mesa ygrasia... Kalh tyxh.
tempo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εντάξει είπαμε στον φίλο να προχωρήσει σε καταγγελία εφόσον ισχύει αυτό που είπε απο την αρχή....ότι το κινητό δεν εκτέθηκε σε νερό για να πάρει υγρασία σε τέτοιο βαθμό η πλακέτα. Μεγάλα παιδιά είμαστε
louben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Λοιπον παιδια αγορασα το Κ750 το προηγουμενο σαββατο απο την microland στον Πειραια.Ολα καλα σε γενικες γραμμες εχω εντυπωσιαστει(+ καρτα 1Γιγα απο καταρελο).Ειμαι στη φαση του ψαξιματος και θα το ψαχνω μαλλον για πολυ.Σας εχω τις εξης ερωτησεις. 1)Τι ρολο παιζει το κουμπακι στο hands free?Γιατι για να αλλαζει σταθμους στο ραδιοφωνο δεν κανει. 2)Μπορω να σωζω ολα τα δεδομενα του τηλεφωνου(πχ αναπαντητες) στο Μs?Γιατι μου φαινεται οτι αν μαζευτουν πολλα ψιλοσερνεται(αν και μπορει να ειναι ιδεα μου) 3)Οταν τραβαω φωτο γιατι δεν αναβει το φλας αυτοματα(οπως σε μια κανονικη μηχανη?) Αυτα και επεται συνεχεια. Παντως (προς το παρον) το συνιστω ανεπιφυλακτα)
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 1)Ποιό κουμπάκι? Αυτό που πατάς για να απαντήσεις στο τηλέφωνο?? Εμένα μόνο αυτό έχει... 2)Όχι, οι αναπάντητες και γενικά οι κλήσεις σώζονται αυτόματα στη μνήμη του τηλεφώνου 3)Πρέπει να το ρυθμίζεις κάθε φορά το φλάς γιατί όπως λες κι εσύ ΔΕΝ είναι μια κανονική μηχανή Έχει πάντως πολλές ρυθμίσεις στη φωτογραφίκή που θα σου συνιστούσα να ψάξεις παρεταίρω. Έλπίζω να βοήθησα
louben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 sniper κατατοπιστικες οι απαντησεις σου.Θα το ψαξω το τηλεφωνο περαιτερω(απο οτι καταλαβα εχει πολυ πραγμα).Βασικα ειμαι στη φαση να βρω πως περναω video/mp3s στο τηλεφωνο αλλα θα κοιταξω τα threads που εχουν γινει και θα κατασταλαξω.Δε πιστευω αν του περασω παιχνιδια η εφαρμογες που υπαρχουν παραπανω(τα threads που λεει στο "ολα για το Κ750) να χασω την εγγυηση?
Pink_Panther Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βασικα ειμαι στη φαση να βρω πως περναω video/mp3s στο τηλεφωνο αλλα θα κοιταξω τα threads που εχουν γινει και θα κατασταλαξω.Δε πιστευω αν του περασω παιχνιδια η εφαρμογες που υπαρχουν παραπανω(τα threads που λεει στο "ολα για το Κ750) να χασω την εγγυηση? Φυσικά και ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση σου! Το να περάσεις μέσα mp3 k videakia που έχεις στο pc σου το κάνεις πολύ εύκολα μέσω του συνοδευτικού καλωδίου κ software. Σημ. δοκιμάστε το fms (νομίζω έτσι λέγεται) ενά πολύ καλο πρόγραμμα για τα sony-ericsson. Μέχρι και θερμοκρασία του κινητού δείχνει... Καλή "εξερεύνηση"
louben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μηπως ξερεις που θα βρω το συγκεκριμενο προγραμμα(fms)?
Pink_Panther Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μηπως ξερεις που θα βρω το συγκεκριμενο προγραμμα(fms)? Vasika ena mikro la8aki ekana, fma grafetai. http://sourceforge.net/projects/fma edw mporeite na to vreite, perimenw entypwseis
pp6210 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 episis mporeis na dokimaseis kai to My Phone Explorer, to opoio kanei gia ola ta teleytaia Sony Ericsson kai einai pio eyxristo apo to float mobile agent- google it giati den exw to link proxeiro.
danaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 My Phone Explorer! Super! Χωρίς πολλές σκοτούρες και προβλήματα... Προσοχή αν πέσεις στον πειρασμό της online αναβάθμισης firmware από την SonyEriccson... Μπορεί να έχεις ένα πολύ ήσυχο τηλέφωνο afterwards...
louben Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Λοιπον παιδια οι εντυπωσεις μου απο το Κ750 Προκειται για φοβερο τηλεφωνο, εκπληκτικο value for money(για την ωρα-εγω το πηρα 244 απο microland ενω τωρα εχει 235 απο κωτσοβολο).Οι διαφορεσ του απο το Κ800 κατα τη γνωμη μου δε δικαιολογουν τα επιπλεον 200 ευρω(καμερα 3.2 ΜΡ αντι 2.0 2 καμερες 3g κτλ).Βγαζει φοβερες φωτογραφιες και βιντεο(κυριως το πρωι) και αναπαραγει ικανοποιητικα μουσικη(οσοι ενδιαφερονται περισσοτερο για μουσικη ας πανε στη σειρα w.Το πληκτρολογιο ειναι μικρο και η οθονη γρατζουνιεται ευκολα.Με μια καρτα 512(η ακομη καλυτερα 1γιγα) γινεται σουπερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.