MadSurfer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Re pedia kati asxeto, στα ellinika to sigma to teliko (oxi το "σ" αλλα το "ς") den to exei sto pliktro 7 alla den to exw vrei kai kapou allou, mipws exw palia ekdosi mesa sto kinito? H oloi grafoune me greeklish sto kinito tous? Το ελληνικό 'ς' είναι "κλασική" περίπτωση για SE. Μπορεις να το εισάγεις μέσω T9 στα Ελληνικά ή απο τα σύμβολα. Επίσης άλλη μια λύση είναι το αγγλικό 's' αλλα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις γλώσσα. Τελευταία λύση είναι να τα γραφεις όλα κεφαλαία.
getty Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 To k750i έχει δύο προβλήματα: 1. Τελικό σίγμα που αναφέρεται παραπάνω. 2. Προβλήματα με το joystick, χαλάει (που δεν ξέρω αν καλύπτονται από εγγύηση).
npapak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Το τελικο σιγμα δεν ειναι μονο προβλημα του K750i.... Ολα τα SE το εχουν...
Paralizer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αυτό που λέτε με το joystick τι γίνεται; Το καλύπτει η εγγύηση. Έχω φάει μεγάλο πακέτο! Δεν μπορώ άλλο, μου έχει σπάσει τα νεύρα! Με το ζόρι να προχωρήσει, πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά! Ενημερώστε με όποιος ξέρει παρακαλώ!
Pink_Panther Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αυτό που λέτε με το joystick τι γίνεται; Το καλύπτει η εγγύηση. Έχω φάει μεγάλο πακέτο! Δεν μπορώ άλλο' date=' μου έχει σπάσει τα νεύρα! Με το ζόρι να προχωρήσει, πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά! Ενημερώστε με όποιος ξέρει παρακαλώ![/quote'] Den diavases olo to thread? Prwta diavase ta ola kai meta rwta. Pio pisw, anaferw oti mou to alaksane dwrean logo egyhshs. Arkei na exeis tin apodiskh agoras.
louben Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδια επειδη απο εβδομαδα θα τσιμπησω μαλλον το Κ750 ξερετε τι περιλαμβανει η οριτζιναλ συσκευασια(μη με μπιασουν κωτσο:υποθετω συσκευη μπαταρια φορτιστη εγχειριδιο.ΠΕριλαμβανει ακουστικο και καρτα μνημης?κατι αλλο?
MadSurfer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παιδια επειδη απο εβδομαδα θα τσιμπησω μαλλον το Κ750 ξερετε τι περιλαμβανει η οριτζιναλ συσκευασια(μη με μπιασουν κωτσο:υποθετω συσκευη μπαταρια φορτιστη εγχειριδιο.ΠΕριλαμβανει ακουστικο και καρτα μνημης?κατι αλλο? Κανονικά πρεπει το κουτί να ειναι σφραγισμενο ή να το ανοίξουνε μπροστά σου. Απο εκει και πέρα το αρχικό πακέτο συσκευασίας θα έχει την συσκευή, μπαταρία (BST-37), φορτιστή (CST-60), καλώδιο USB (DCU-60), Στερεοφωνικό Handsfree, Memory Stick Duo 64MB (λογικά θα είναι ήδη μέσα στην συσκευή), Memory Stick Duo Adaptor και το manual (μπορεί και κάποια άλλα συνοδευτικά έγγραφα όπως το SAR information).
louben Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Thanks για την επισημανση.Το λεω γιατι ειμαι καμμενος.Ειχα παραγγειλει εναν δορυφορικο δεκτη και αφου περιμενα 2 και πλεον μηνες μου ηλθε με κουριερ και το κουτι ηταν ορθανοικτο και ψαχναμε τα καλωδια και τα τροφοδοτικα.Γι αυτο ειμαι επιφυλακτικος και πλεον προτιμω την απευθειας αγορα(οταν αυτο ειναι εφικτο).
dimokritos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 to teliko "s" einai sta sumvola. einai ligo kourastiko na to psaxneis apo ekei kathe fora, giauto prosopika grafo kefalaia. to thema me to joystick isxuei alla mexri tora (4 mines) den me exei enoxlisei. emena mou parousiase ena allo sovaro provlima. exo sto pc ena card reader kai suxna pukna metafero dedomena stin karta apo ekei logo megaliteris taxititas kai eukolias. ksafnika prin kamia evdomada eno to perasa sto card reader kai meta sto til, to kinito den tin evlepe kan. meta apo til stin SE mou eipan oti kapoies fores to card reader alloionei ta dedomena me apotelesma na min to vlepei to kinito. format-ksanaformat i karta, tpt. to piga sto service, dokimasane me alla karta, tpt. xalase mia kai kali to card reader tou kinitou. telika to tilefono stalthike sta kentrika athinas (thessaloniki eimai) kai tha kanei guro sto 10imero. eidomen...
danaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Για το joystick... To joystick δεν θα σου πάθει τίποτα αν το χρησιμοποιείς ως εξάρτημα τηλεφώνου. Αν μπερδευτείς και νομίσεις ότι είναι ps ή xbox, ε, τότε αλλάζει το πράγμα. Παίζοντας prince of persia, καθημερινά, το τηλεφωνάκι αλλά και οποιοδήποτε άλλο πιστεύω, θα τα δει όλα! Το joystick αλλά και τα πλήκτρα θα αρχίσουν να τρίζουν, να μην αποκρίνονται κτλ. Συμπέρασμα: Αν θες τηλέφωνο, το k750i είναι super. Αν θες κονσόλα, πάρε κονσόλα, αν θες σουβλάκι πήγαινε στο time out στην πλατεία. Τέτοιες υπηρεσίες δεν προσφέρει το άμοιρο το k750i...
sniper_206 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα danao. Έχω το Κ750 από τον περασμένο Οκτώβριο και το joystick ανταποκρίνεται μια χαρά αλλά δεν το πολυκουράζω με παιχνίδια κτλ. Με φυσιολογική χρήση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
babaoula Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 geia se olous. exo ena provlima pira prin 2 mines to k750i prin 3-4 meres xafnika stamatise na leitourgei to pliktrologio to piga stin omnitech kai mou eipan oti den episkevazetai giati einai oxeidomeni i plaketa tous tilefonisa kai mou eipan oti mazepse ygrasia kai i egguisi den to kaluptei ki ego roto pos ginetai na mazepse ygrasia xoris na exei pesei pote nero? to exo kai panta se 8iki kai mou leei oti i ygrasia proerxetai apo ton aera kanoniko doulema mipos xerei kaneis an yparxei kapoia diklida gia na apozimio8o? boro na kini8o nomika? i den exei kanena noima to exo xasei to paixnidi outos i allos?
tempo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 geia se olous.exo ena provlima pira prin 2 mines to k750i prin 3-4 meres xafnika stamatise na leitourgei to pliktrologio to piga stin omnitech kai mou eipan oti den episkevazetai giati einai oxeidomeni i plaketa tous tilefonisa kai mou eipan oti mazepse ygrasia kai i egguisi den to kaluptei ki ego roto pos ginetai na mazepse ygrasia xoris na exei pesei pote nero? to exo kai panta se 8iki kai mou leei oti i ygrasia proerxetai apo ton aera kanoniko doulema mipos xerei kaneis an yparxei kapoia diklida gia na apozimio8o? boro na kini8o nomika? i den exei kanena noima to exo xasei to paixnidi outos i allos? φίλε μου η λύση είναι μία. Απείλησε τους ότι θα κάνεις καταγγελία στην Ένωση καταναλωτών και σε όλες τις παρόμοιες ενώσεις. Στείλε e-mail στην Επίσημη SE σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα στη θέση σου....και όταν χρειάστηκε και το έκανα πήρα αυτό που είχα δικαίωμα! καλό κουράγιο
babaoula Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 piga simera stin omnitech gia na paro to kinito. zitisa na miliso me ton upef8ino mou eipe oti exei ugrasia mou edeixe kai foto apo to service pira til sto institouto kai sti grammateia katanaloti mou eipan na kano eggrafi kataggelia kai entos 1 evdomadas 8a kanoun paremvasi sto katastima pou to agorasa kai meta sto service i paremvasi 8a stirizetai sta exis 1. i se den enimeronei gia tin efpa8eia tou kinitou stin ygrasia 2. an ontos exei ugrasia.s'afto pantos mou fainetai oti einai katoxuromenoi afou exoun foto de nomizo oti 8a petuxo tipota,alla...........
tempo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 η φωτο είναι σίγουρα απο το δικό σου τηλέφωνο? Η πήραν μια πλακέτα με υγρασία και την δείχνουν σε όλους? τους είπες στην SE ότι θα κάνεις καταγγελία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.