Προς το περιεχόμενο

Αγορα ή οχι ssony ericsson k750?

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw exw to k700i kai palaiotera to t310 kai epeidh kai ta dyo den exoun extra mnimi (opws karta) an ta parafortwseis arxizoun kai kolane h mporei me th xrhsh na arxisei na kollaei to joystick! prosvpika proteinw ena nokia gia to stathero tous perivallon!

Δημοσ.
egw exw to k700i kai palaiotera to t310 kai epeidh kai ta dyo den exoun extra mnimi (opws karta) an ta parafortwseis arxizoun kai kolane h mporei me th xrhsh na arxisei na kollaei to joystick! prosvpika proteinw ena nokia gia to stathero tous perivallon!

Δεν υπαρχει τέλειο κινητό... Όλα λιγο πολύ κολλάνε. Όλα τα συγχρονα κινητά λογω πολυπλοκότητας του software. Και τα ΝΟΚΙΑ βέβαια...

Το joystick είναι άλλο θέμα αλλά και πάλι δεν είναι πρόβλημα. Σε αυτά τα λεφτα δεν υπάρχει κανα ΝΟΚΙΑ της προκοπής. Και όταν θα υπάρχει το Κ750i θα έχει κάτω απο 200 ευρώ και θα εχουν βγει και αλλα SE..

Δημοσ.

Pantws egw simera piga to K750 se kapio service (min pw onoma) kai to pira meta apo 4 ores me alagmeno to joystick kai me ka8arismeni (apo tin skoni pou eixe traviksei) thn o8onh, xwris xrewsi giati itan se eggyhsh.

Episis, juliahna12 exei tin dinatotita xrhshs tou mono san mp3 player pragma pou esena mporei na sou fenetai kati asimanto alla kapious tous endiaferei.

Δημοσ.

Pink Panther στείλε μου με pm αν θες το όνομα του μαγαζιού γιατί με ενδιαφέρει ο καθαρισμός του Κ750 μου από τη σκόνη της οθόνης και δε διακινδυνεύω να το ανοίξω μόνος μου...

Όσο για το W810, το πήρε ο ξάδερφος μου και δεν έχει τις τρελές διαφορές με το Κ750 αλλά η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή...

Δημοσ.

..και μένα είχε πάρει σκόνες η οθόνη και περνώντας από Πάτρα το πήγα στο σερβις και μου το καθαρισαν δωρεαν... επίσης τους είπα ότι το joystick είχε αρχίσει να μην υπακούει (όχι συχνά όμως) και μου είπαν θα το στείλουν Αθήνα για να μου το αλλάξουν (το joystick).. Επειδή ήμουν περαστικός τους είπα ότι θα το πάω εγώ, όποτε πάω Αθήνα...

Το ωραίο είναι ότι παίρνωντας το απο το σερβις το πρόβλημα του joystick ήταν έντονο, ενώ πριν ήταν πολύ σπάνιο να μην δουλεύει... μετά απο μερικές ώρες πάντως επανήλθε και από τότε (1 μήνα) δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα!

Πάντως δεν έχει σημασία σε ποιο σερβις θα πας.. οποιοδήποτε εξιουσιοδοτημένο θα στο καθαρίσει δωρεαν λογικά..

Δημοσ.

Αυτο ειναι το καλο των μεγαλων πολεων...Ολοι εχουν οτι θελουν και οποτε το θελουν...Εμεις εδω επανω για ενα service πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον 1 μηνα...Ενας γνωστος μου για να καθαρισει την καμερα απο ενα V902 εστειλε το τηλεφωνο 3 φορες στην Sharp και καθε φορα του ελεγαν οτι ειναι ενταξει(χωρις ομως ποτε να δουν οτι η καμερα δεν εστιαζε γιατι ειχε μαζεωει σκονη)....

Δημοσ.

Παιδιά γενικά η Έρικσον εχει φοβερό σέρβις... Τι να λέμε τώρα!!!

Ήταν ο βασικός λόγος που ξεκόλλησα απο τα ΝΟΚΙΑ...

Βρε Ροζ Πάνθηρα, αφού έχει κ το Κ750 Μπ3..:-)

Τέσπα, αναφέρεσαι μάλλον στο λειτουργικό.

Φιλικά..

Δημοσ.

Epeidh exw k egw to k750 edw kai 1 mhna to proteinw k egw ston filo mas,

alla thelw na rwthsw tous upoloipous an exei balei kaneis 2g mnimi kai an NAI an mporei na mou pei an kolaei kata tin prosbasi sta dedomena tis kartas kai ti typo kartas ebale akribws.

Δημοσ.
Παιδιά γενικά η Έρικσον εχει φοβερό σέρβις... Τι να λέμε τώρα!!!

Ήταν ο βασικός λόγος που ξεκόλλησα απο τα ΝΟΚΙΑ...

Βρε Ροζ Πάνθηρα' date=' αφού έχει κ το Κ750 Μπ3..:-)

Τέσπα, αναφέρεσαι μάλλον στο λειτουργικό.

Φιλικά..[/quote']

Pragmati, mporei na peksei mp3, den eipa to anti8eto, alla egw anaferomai sthn litourgia pou exei to W800

pou nomizw legetai "Fly Mode" opou den anigei to tilefwno paramono san mp3 player oste na min kanei paremvoles

otan eisai se pthsh me aeroplano :-D

Pantws gia na min iparxoune asinenoisies, to service pou to piga den itan mono gia Ericsson

alla k Siemens k Samsung alla einai eteria, oxi bakaliko san kati magazakia ths geitonias :mrgreen:

Afou na fantastite to oti einai etoimo to kinito to ema8a apo aftomatopihmeno SMS pou estile i eteria.

An 8elei kapios plirofories gia to pia eteria einai pm me (min kanoume k diafimisi :-P)

Δημοσ.

@juliahna12:

Αν βάλεις firmware απο W800 θα την έχει αυτή την δυνατότητα, αλλά δεν θα έχει μια άλλη, που λέγεται εγγύηση... :(

@darknemus01:

Λογικά αφού δεν κολλάει καθόλου με 1GB δεν νομίζω ότι θα κολλάει με τα 2..

Εγώ έχω πάρει Sandisk 1GB Gaming Memory Stick PRO Duo και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γεματη με 160 mp3 τραγούδια, 250 ηχητικά clip (mp3, amr), 80 midi files, πάνω από 200 φωτο, γυρω στα 100 βιντεάκια, 30 themes και καμιά 40 αρχεια εγκατάστασης παιχνιδιών και εφαρμογών...!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ε, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η 2GB...

Επειδή το έψαξα και εγώ αυτό το θέμα πριν πάρω μνήμη...

Ανακάλυψα ότι αυτές οι μνήμες είναι πιο γρήγορες και από τις Sony MS Highspeed!!! Καποιος μου είπε ότι το Gaming σημαίνει ότι είναι Highspeed για τα PSP...

Πάντως και το Memory Stick 64MB που δίνει η SE μαζί με το κινητό είναι της Sandisk!!! :mrgreen:

Δημοσ.

MasterX thanks gia tis plhrofories alla apo oti parathrw sto forum genika den protimoun polloi na baloun 2gb mnimi sto k750 kai ayto me bazei se skepseis...

anyway akoma perimenw na dw gnwmes apo kapoious pou ontws tin xrhsimopoihsan.

Δημοσ.

Re pedia kati asxeto, στα ellinika to sigma to teliko (oxi το "σ" αλλα το "ς") den to exei sto pliktro 7 alla den to exw vrei kai kapou allou, mipws exw palia ekdosi mesa sto kinito? H oloi grafoune me greeklish sto kinito tous? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...