Προς το περιεχόμενο

XP, DVD και TV-out

ctassos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο συνδυασμός φαίνεται αδύνατος. Σε XP, με την Geforce2 MX400 που έχει TV-out, όταν βάζω DVD στο PowerDVD (έκδοση XP) με την τηλεόραση συνδεδεμένη, βγάζει μύνημα "this copyrighted disk cannot be played with TV-out enabled". To DVD είναι ένα κανονικότατο Region 2 DVD (American Beauty). O Media Player βγάζει το ίδιο λάθος.... Το έχει δει κανείς; Τι κάνουμε;;; <P>(Τελικώς φέρνοντας την οθόνη στο σαλόνι και συνδέοντας και οθόνη και τηλεόραση, και παίζοντας με το TwinView της Gεforce κατάφερα να δω DVD "κοροϊδέυοντας" τα Windows ότι έχω μόνο την οθόνη συνδεδεμένη... μου πήρε κάνα 10λεπτο ψαξίματος άλλα το είδα κανονικά το DVDάκι... το θέμα αν υπάρχει κάνα prog που να παρακάμπτει αυτό το "κλείδωμα")

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ έχω το δικό σου configuration (ΧΡ, PowerDVD XP, GeForce2 MX 400 with TV out) αλλά τρόμαξα μ' αυτό που είπες και δεν το δοκιμάζω...<p>Δοκίμασες άλλο δισκάκι; Κανά παλιότερο;

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλο δισκάκι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρομάξεις smile.gif" border="0 Το πολύ πολύ να μην καταφέρεις να το δεις στην τηλεόραση. Δεν κλειδώνει τίποτε άλλο μόνιμα. Ίσως με Tv-tool και διάφορα άλλα τέτοια να λύνεται το πρόβλημα. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...