MariaTs. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δοκιμάστε και τα ανατολικά παράλια της Β.Εύβοιας!
ntountou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 μεταφέρω το ανέκδοτο: ήταν κάποτε ένας καλός χριστιανός, Θεσσαλονικιός, που έφτασε η ώρα να αποδημίσει εις Κύριον.. φτάνοντας στον παράδεισο τον περίμενε ένας ευσεβής παππούς που του συστήθηκε Πέτρος και ανέλαβε να τον ξεναγήσει.. ύστερα από ολόκληρη ημέρα ξενάγησης στον παράδεισο, κάθισαν σε ένα παγκάκι να ξαποστάσουν.. "Λοιπόν, πως σου φάνηκε το νέο σου σπίτι;" ρώτησε ο Πέτρος.. ο Σαλονικιός, πολύ προβληματισμένος, άρχισε να κοιτάει γύρω του.. κοίταξε δεξιά, κοίταξε αριστερά, πάνω, κάτω.. αναστέναξε, ξεφύσηξε, αγχώθηκε και τελικά απάντησε.. "Καλός είναι κι ο παράδεισος, αλλά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει"
DarkKnight Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δασκαλειό περιοχή Κερατέα, μια από τις καθαρότερες κ ωραιότερες παραλίες της Αττικής.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τι?Υπόγειο?axaxaxaxax, καλο!!!ναι θα κάνουν και "υποθαλασσιο"!!!Αλλα θα έχει διόδια στα οποια θα πληρώνεις με αίμα...
nata Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ΝΑ πω για το νησάκι μου; Ας πω... Το μοναδικό μησί με 2 παραλίες στο ΤΟΠ-10 του thalassa.gr Λευκάδα. Απλά κορυφή. Να το πεις γιατί είναι το πιο όμορφο νησί του κόσμου... Και για να βοηθήσουμε κι άλλο, "Έγκρεμνοί", "Μύλος", "Πόρτο Κατσίκι",΄"Γύρα"... Όλες υπέροχες!
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Να το πεις γιατί είναι το πιο όμορφο νησί του κόσμου... Και για να βοηθήσουμε κι άλλο' date=' "Έγκρεμνοί", "Μύλος", "Πόρτο Κατσίκι",΄"Γύρα"... Όλες υπέροχες![/quote'] Σαν γενική όμορφιά, όχι δεν είναι. Αλλά σαν παραλίες, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ψηλά. Πες κι άλλα πάντως, ανεβαίνει κι άλλο η περιουσία μου εκεί
vasoula78 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Τα λόγια είναι περιττά νομίζω... Αι Γιάννης - Αγιος Νικήτας - Μύλοι - Κάθισμα - Εγκρεμνή - Πορτο Κατσικι Αθάνι, όμορφο χωριό πριν το πορτο κατσικι και άλλα πολλά εμ..κ εσυ fan του Trekearth? στις φωτο αναφέρομαι
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αι Γιάννης - Αγιος Νικήτας - Μύλοι - Κάθισμα - Εγκρεμνή - Πορτο ΚατσικιΑθάνι' date=' όμορφο χωριό πριν το πορτο κατσικι και άλλα πολλά εμ..κ εσυ fan του Trekearth? στις φωτο αναφέρομαι[/quote'] Σαν παρατηρητής ναι, όχι και σαν φωτογράφος όπως εσύ. Ωραίες οι φωτογραφίες σου, και της Λευκάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.