Hamurabi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Παιδια προτεινετε μου καμια ωραια παραλια. θελω να ειναι καθαρη η θαλλασα, μερος που ναχει καμια ταβερνουλα παραθαλασια ή καμια καφε και να εχει οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο,δε μαρεσει να γινεται χαμος. Ας ειναι μεχρι και 1ωρα -1 ωρα και κατι εξω απο την Αθηνα,δε με πειραζει. ευχαριστω
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Φίλε μου σε μία ώρα και κάτι είσαι στις πανέμορφες παράλιες της Κρήτης! (με το αεροπλάνο όμως )
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μια ώρα είσαι... Ρόδο με αεροπλάνο και πάς στο κάτι που περισσεύει Λίνδο! all da munny!
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 ΝΑ πω για το νησάκι μου; Ας πω... Το μοναδικό μησί με 2 παραλίες στο ΤΟΠ-10 του thalassa.gr Λευκάδα. Απλά κορυφή.
ntountou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Χαλκιδική και πάλι χαλκιδική... το ανέκδοτο με εμάς τους Θεσσαλονικείς και τη Χαλκιδική το έχεις υπόψιν σου φαντάζομαι.. :-D κι εγώ αυτό θα πρότεινα (ειδικά 2ο πόδι Χαλκιδικής) αλλά σε μια ώρα και κάτι μόνο με το προσωπικό του ελικόπτερο μπορεί να έρθει ο Hamurabi
nmtray2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Χαλκιδικη - Θεσσαλονικη Κυριακη βραδυ σε 3 ωρες. Καλυτερα το πλοιο για Σκοπελο. Αλλα οντως το 2ο ποδαρ εχει φοβερες παραλιες.
Finn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Έτσι Χαλκιδικη σταθερά. Απο Πευκοχώρι ειμαι και μπορώ να πω οτι είναι ΓΑΜΑΤΑ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 axaxaxax...αφού ρε φιλαράκι ξέρεις είναι ζώα...αντί να κάνουν όλο τον δρόμο διπλό κάθονται και τον παίζουν...την να πεις ...πάλι καλά που έχουμε σπιτάκια στο 1 πόδι και την γλιτώνουμε την παρέλαση...
nmtray2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αστα, τωρα φτιαχνουν διπλο το δρομο και θα τελειωσουν το καλοκαιρι 2007. Για 20 χιλιομετρα θα κανουν 1 χρονο. (λες να τον κανουν υπογειο?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.