SOTIS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Παiδες έχω server με 2003 os και έχω στήσει nat ώστε τα τερματικά να έχουν internet απο τον server.Το ερώτημά μου είναι αν ο server κινδυνεύει και αν χρειάζεται sw firewall. Οταν χτυπάς πάντως την public ip βγαίνει το login για τον router...
Divxakias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Θα σου πρότεινα την εγκατάσταση ενός Hardware Firewall πριν τον Server. To να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις του κακόβουλους χρήστες πάνω στον ίδιο τον Server δεν είναι και ότι καλύτερο για εσένα.
billpeppas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Οταν χτυπάς πάντως την public ip βγαίνει το login για τον router... [disable the wan administrative access to the router ] { @router setup }
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εάν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς και ψάξιμο θα σου πρότεινα να βάλεις τον ISA Server της Microsoft. Είναι μεν ακριβός, αλλα "αγοράζεται" πολύ εύκολα.
djgenesis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Kala ayta pou lene ta paidia pio panw, alla gia pes mas ti xrhsh theleis na kaneis? H asfaleia dyktiou exei polla "strwmata" den einai kati aplo na sou poume mia apanthsh ... AYTO! ... Analoga gia ti theleis ton server uparxei kai h analogh epilogh..
SOTIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Επειδή το modem που έχω είναι απλό , θέλω να κάνω το routing από τον server πχ nat, port forwarding....... και θα ήθελα να μάθω αν με τη συνδεσμολογία που έχω κάνει κινδυνεύει ο server
manitaroulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 vale linux na kai stistona gia router na exeis to kefali sou isuxo
djgenesis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Bale ena aplo firewall tupou "outpost" kai tha kaneis thn douleia sou ... Egw nomiza oti hsoun etairia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.