scarface5323 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 kalispera..kseri kanenas apo pou tha kateyaso to devhook 0,45;;eyxaristo ek ton proteron
klainmaingr Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 :| Που το θυμήθηκες το devhook? :| Ψάξε για 3.90 Μ33-3 καλύτερα... Το denhook είναι really old news..
scarface5323 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μήπως ξέρεται και πως χακαρουν το psp με εκδοση 3.72 ;;;thanks
gherudos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μήπως ξέρεται και πως χακαρουν το psp με εκδοση 3.72;;;thanks όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι θα τις βρείς εδώ: http://www.pspgr.uni.cc
mousik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά θέλω να πάρω ένα PSP (το SLIM αν παίζει κανα ρόλο) γιατί τον Αύγουστο πάω φαντάρος... Προσπάθησα να ψάξω γι αυτά με τα firm αλλά καταμπερδεύτηκα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να παίζω games από τη memory stick. Έχω βρει τα custom Μ33, όπως και ένα 3.40 LE. Οι ερωτήσεις είναι οι εξής: 1) Στο 4.01 Μ33 λέει: As usual, the firmware update can be applied directly via Network Update if you are running a previous release from 3.80 M33 and onward, or by following the manual installation instructions below, provided that you have a homebrew capable PSP.Τι εννοεί homebrew capable; Υπάρχει περίπτωση αυτό που θα πάρω να μην είναι homebrew capable; 2) Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερο να βάλω την τελευταία version του Μ33. Αν όχι ποιά πρέπει να βάλω; 3) Θα χάσω κάποιες δυνατότητες του PSP βάζοντας custom firmware (αν ναι, please ένα link) και τέλος 4) Με την εγγύηση τι γίνεται;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ: Διάβασα και κάτι για άνοιγμα της μπαταρίας. Αυτό είναι απαραίτητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.