Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Done vetony. Κ επειδη μαλλον θα λειπω απο αυριο και θα αργησω να ξαναμπω,στειλε και τον actorius αν το ζητησει:wink:
actorius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ναι ναι παιδιά! Μια πάσα κ εδώ! Να το έχω κ το δίνω κ εγώ μετά με τη σειρά μου σε όποιον το θέλει. Σ'ευχαριστώ φίλε Gi0
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Sorry ρε φίλε αλλά δεν τη παλέυω!κατέβασα το devhook044_full.τους 2 φακέλους dh kai psp τους αντέγραψα κατευθύαν στο root του memory stick.μα αντικατάταση των ήδη υπάρχων. έβαλα κ το DATA.PSAR επίσης απο την έκδοση 2,71. τρέχω το devhook044 στο psp κ περνάω την εικονική έκδοση 2,71. Ως εκεί είμαι... Νιώθω πολύ βλάκας δηλαδή που το έχουν πετύχει όλοι!!
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε να τα σβήσεις όλα τα προηγούμενα devhook και πέρνα τα καινούρια. Στο root του memory stick πάντως δεν έβαλα κανένα αρχείο. Κατέβασες τη full έκδοση που γράφω στη προηγούμενη σελίδα ? Αν όχι, δοκίμασε με αυτή και πες μου
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Sorry ρε φίλε αλλά δεν τη παλέυω!κατέβασα το devhook044_full.τους 2 φακέλους dh kai psp τους αντέγραψα κατευθύαν στο root του memory stick.μα αντικατάταση των ήδη υπάρχων. έβαλα κ το DATA.PSAR επίσης απο την έκδοση 2,71. τρέχω το devhook044 στο psp κ περνάω την εικονική έκδοση 2,71. Ως εκεί είμαι... Νιώθω πολύ βλάκας δηλαδή που το έχουν πετύχει όλοι!! rithmise sosta ton Devhook kai tha doulepsei.. kiries rithmisis gia iso,s TOP MENU BOOT SELECT : reboot xmb UMD MOUNT: iso,any umd FIRMWARE : 2.71 (alla dokimase kai to 2.60,ta perisotera games emena trexoun me aytin!) UMD SELECT : to ISO pou theleis na trexeis kai START! an de douleyei kai pali..sou protino na kaneis ena format tis mnimis mesa ap to PSP ,kai na ta peraseis ksana. episis dokimase kai kapio allo ISO an exeis
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 εκανα φορματ στη μνήμη. με την εκδοση 2,71 κάνει επανεκίνηση και μετα λέει data is corrupted.εχω βάλει 3 διαφορετικά isoς και σε όλα το ίδιο.Εβαλα μετα το data.psar της εκδοσης 2,60 και πάλι το ίδιο!Τι να πώ... περίμενα σαν τρελός να κάνω downgrade se 1.50 απο 2,01 που ήμουν, και τώρα που την έκανα δεν μπορώ να τρέξω game!
mandal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Socrati mhn apogohtevese, ka8e arxh k dyskolh k egw otan protophra to psp k tou ekana downgrade,hmoun etoimos na to ri3w apo ton 4rto!! Eutyxws mou ta e3hgise ena filaraki k eida oti einai poly apla ta pragmata. pou sou leei data is corrupted?? th stigmh pou kanei boot to dev-hook?? 3ekinaei se 2.71 firmware dhladh??
mandal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 to iso pou exeis epile3ei sto emfanizei sto menu tou game?? otan pas na to tre3eis tote sou leei data is corupted??
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Socratis ..pes mou ti iso games exeis.. kai pou ta vrikes?
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 to iso pou exeis epile3ei sto emfanizei sto menu tou game??otan pas na to tre3eis tote sou leei data is corupted?? otan mpw 2.71 leei meta corrupted.ta games pou exw valei einai.wipeout,cars,kai streetfighter. ta vlepei k ta tria to devhook.Δεν ξέρω τι να πω.....
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 katarxin des an to dir DH/271 exei ta aparetita arxeia..(o fakelos 271 prepei na exei megethos 18mb peripou) alios an eine adios..apla den exei firmware! episis to idio kai sto DH/260 diladi to 2.60 firmware (to 2.60 eine to pio simbato akoma me ta perisotera games) kai ta paliotera game iso trexoun eukolotera me palioterous loaders opos ton UMDloader
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Σηγνώμη!!??Επρεπε να έχω δισκάκι μέσα για να τρέξει το ισο!!??? βάζω το δισκάκι του vtennis να δώ αν τουλάχιστον τρέχουν τα αυθεντικά παιχνίδια και μου ξεκηνάει το ισο!!Ντοιιιιιιν!!Ευχαριστώ παίδια για τις βοήθειες.Thanx ANEMOS-V!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.