Προς το περιεχόμενο

Παίξτε ΟΛΑ τα 2.50 GAMES!!!!!DEVHOOK 0.41

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάστε το εδώ:

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=616&sid=906c248a4db3f11fcaa69c2d9b22b1df

Επιτέλους ΟΛΑ τα παιχνίδια μπορούμε να τα παίξουμε χωρίς τροποποίηση σε 1.50 και ταυτόχρονα να απολαμβάνουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η Firmware 2.50!!!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απίστευτα νέα. Βγήκε νέα έκδοση του Devhook και μπορείτε να παίζετε και τα 2.71 games.

The PSP 'scene' is having some of its best times lately, what with the recent deluge of downgraders, and one of the most awesome pieces of homebrew, Devhook. And guess what? Booster has just raised the bar with his latest incarnation of Devhook. Apparently, the latest release supports 2.71 reboot. Or in other words, 2.71 Emulation! Now that we're caught up, the ball is in Sony's court!

Here's a small guide on how to get it running:

1. Download Devhook 0.44 and put everything on the memory stick as usual.

2. Download the 2.71 Firmware update.

3. Open the EBOOT.PBP with PBP Unpacker or a similar application and extract the DATA.PSAR file.

4. Put the DATA.PSAR in the root of the memory stick. (Not in any folder)

5. Run the included Devhook installer on the PSP (install flash0 and flash1).

6. Extract Devhook 0.44 again and overwrite everything in the dh folder (its going to be a couple of .txt files which include the path for the prx's)

7. Use the 2.71 Decrypter to obtain your own copy of a decrypted reboot.bin file, or make use of Google to find one online

8. Place reboot.bin in ms0:dh1reboot.bin

Περισσότερες πληροφορίες (και download links) εδώ => http://pspupdates.qj.net/

Δημοσ.

λειτουργησε σε κανέναν? εμένα γιατί μου κολλάει συνέχεια? είναι πρώτη φορά που περνάω iso στο πσπ μου. μήπως πρέπει να περάσω την 0,41 έκδοση?

Δημοσ.
paidia me to sigekrimeno kai me psp ekdosis 1.5 tha boro na paikso to athentiko diskaki pou exo me to grand theft auto?(ena allo loader pou exo mou kanei nera :( )

Το Ridge Racer που το έχω γνήσιο τρέχει κανονικά μέσω του Devhook (πρέπει πρώτα όμως να το ορίσεις από τα settings).

Δημοσ.

Socratis_g me boot se 2.71 FW de doulevei an to exeis orisei na trexei sta 333MHz.

valto na 3ekinaei sta 222MHz me anoixto to portaki tou UMD k otan bootarei k mpeis kanonika sthn xmb pata home+select gia na to anevaseis sta 333MHz

kleineis to portaki k fortwnei to iso pou exeis epile3ei.

me 2.60 FW bootarei kanonika sta 333.

(Milaw gia th prwth ekdosh tou DH-0.44)

exei dei kaneis kapoio mod pou to ftiaxnei auto?

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, μάλλον χαζές ερωτήσεις έχω αλλά θα τις κάνω γιατί διαβάζοντας δεξιά κ αριστερά περισσότερο μπερδεύομαι. Έχω psp 2.00 που έχει γινει downgrade 1.50 Μέχρι πρόσφατα όλα καλά με umd emulator 8c και isos. Εδώ και λίγο καιρό όμως οτι iso κ να βρεθεί στα χέρια μου θέλει devhook για να τρέξει. Κατέβασα devhook 0.43 αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Εκτός του ότι όλα τα txt που είχε μαζί είναι στα κινέζικα, κάτι μικρά tutorials που βρήκα δε βοήθησαν. Και ρωτάω! Με devhook 0.44 και οδηγίες σωστές, θα πρέπει να κάνω upgrade σε 2.50 και θα μείνω με αυτό το firmware ή θα είναι εικονικό και θα συνεχίσω να έχω 1.50? Επίσης θα μπορώ να έχω και τα επιπλέον (backgrounds,browser κλπ) των 2.00+ firmware αλλά και να τρέχω κανονικά τα isos μου?

Sorry για το μεγάλο post, sorry που ρωτάω βλακείες, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να τα ξεμπερδέψω!

Thanx...

• Moderators
Δημοσ.

Θα ειναι "εικονικο"οπως λες το update και καλυτερα να ειναι στην εκδοση 2.71 για να εχεις την καλυτερη δυνατη συμβατοτητα με ολα τα παιχνιδια.It works like a charm που λενε.Επισης θα εχεις ολα τα custom σου(backround κλπ)

Αν θες να σου στειλω ενα pm με το φουλ πακετο devhook για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου χωρις πολυ ψαξιμο:wink:

Δημοσ.
Αν θες να σου στειλω ενα pm με το φουλ πακετο devhook για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου χωρις πολυ ψαξιμο

Στείλε και εδώ ένα PM αν σου είναι έυκολο....

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...