Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για να ελεγχω ποιος βλεπει τον υπολογιστη μου;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι το Ethereal είναι καλό, σε συνδυασμό με ένα καλό firewall.

Εγώ χρησιμοποιώ Panda.

Χαιρετισμούς

Ναύτης

Δημοσ.

ΟΚ ζητω συγνωμη τοτε παιδια αλλα προσπαθησα να το κανω αναφορα στους συντονιστες 2 φορες αλλα τσιφος εβγαζε no page found και για αυτο το εκανα ποστ εμπασιν περιπτωση για μενα θα ελεγα το παλικαρι να δοκιμασει το TCPIP VIEW η αυτο που του λετε.

αυτα και παλι συγνωμη για την συμπεριφορα μου απλα δεν μου αρεσε η εξυπναδα του φιλου για αυτο απαντησα ετσι λιγο αποτομα.

Δημοσ.

...Στο Zone Alarm 5.5 οταν καποιος σου επιτεθει μπορεις να δεις απο που εγινε η επιθεση χωρις αυτο να σημαινει οτι οντως εγινε απο εκει η επιθεση. Π.χ. σε μενα οταν βγει η ενδειξη 'protected' και αναζητησω τον τοπο που εγινε η επιθεση (βασικα scanαρισμα των ports) μου δειχνει περιοχες της Ρωσιας και της Β. Κορεας. Σπανιοτερα περιοχες απο Αυστραλια. Αυτα.

Δημοσ.
νομιζω οτι καποιος με παρακολουθει. υπαρχει καποιο προγραμμα για να δω αν οντως αληθευουν οι υποψιες μου; να δινει λεπτομερεις πληροφοριες για αυτο που με παρακολουθει, οπως το που μενει, σε ποια χωρα κτλ.. καθως και να αποτρεπει το να με παρακολουθει και να εχει προσβαση στον υπολογιστη μου.

blackice και paranoid security mode ( δεν περνάει τίποτα )

πολύ καλό backtrace

Δημοσ.

Αμα του εχουν βαλει κανενα rootkit θα σας πω εγω zonealarm και παπ***ες.

Φιλε μου, η 100%(σχεδον) σιγουρη λυση ειναι μια... format.Και προαιρετικα αλλαξε ονομα και χωρα σε περιπτωση που εχει access στον isp σου.Αν παλι θες να βρεις ποιος ειναι οπως ειπες ελεγξε με το απολυτο αυτο εργαλειο που λεγεται ethereal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...