Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Format

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους απανταχού insomniacs!!!

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατα τη διάρκεια του Format και θα ήθελα τα φώτα σας.

Βάζω μέσα το cd των Windows XP Proffesional SP2 και πατάω να κάνει Format δλδ εγκατάσταση των Windows.Αλλα μετα την επανεκίνηση με πάει στην οθόνη με τισ επιλογές κ την μόνη επιλογή που μου έχει είναι να εγκαταστήσω τα Windows ή ως 2ρο λειτουργικό ή κ καλά να κάνει επιδιόρθωση τσ ήδη υπάρχωντα.Δλδ δε μου επιτρέπει να κάνω φορματ.Αν δοκιμάσω να βάλω ποιο παλιά Windows ΧΡ μου λέει πως επειδή είναι πιο παλιά δε μ αφήνει να τα εγκαταστήσω!!!

Θα ήθελα να μου υποδείξεται έναν διαφορετικό τρόπο φορματ ή κατι να λύσω το πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε την πρώτη επιλογή που είπες, δλδ να εγκαταστήσεις το λειτουργικό. εκει μέσα θα έχει και να γίνει φορματ. αλλιώς ενα live cd knoppix θα σου κάνει τη δουλειά

Δημοσ.

Όπως προανέφερα δε μου βγάζει πουθενα επιλογή για φορμάτ το μόνο που μου λέει είναι ή να κάνει επισκευή στα ήδη υπάρχοντα χωρις να κάνει φορματ ή να το εγκαταστήσω ως 2ρο λειτουργικό.Το live cd knoppix τι είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δώσε βάση μήπως η λύση είναι απλή:

Όταν το μηχάνημα κάνει format τον δίσκο σου και αρχίζει το setup των Windows, αντιγράφει κάποια αρχεία. Μετά κάνει reboot.

Πριν την επανεκκίνηση, πρέπει να βγάλεις το CD εγκατάστασης των Windows γιατί αλλιώς θα ξανακάνει boot από το CD και θα ανακαλύψει ότι έχει ήδη ένα είδους λειτουργικό (δηλ. τα αρχεία του setup) οπότε θεωρεί ότι πας να κάνεις repair το ήδη υπάρχον λειτουργικό ή ότι θες να εγκαταστήσεις τα Windows και σε άλλο partition.

Δημοσ.
Οκ τελικά βρήκα το πρόβλημα έκανα boot απο το ψδ κατευθειαν κ είμαι οκ

Ευχαριστώ πολύ

Eeeeeee afou ekanes boot apo ψδ ola kala :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...