Προς το περιεχόμενο

Θα υπάρξει πρόβλημα που έχω αφήσει το pc αναμένο για 10 μέρες;;;

felikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παντως τα ΧΡ δεν ειναι και για πολλα πολλα...

Ela tora min ta parales.

An ola einai ok me to pc sou diladi kali psiksi kalos aerismos anetos xoros mesa sto kouti kalo kouti kalo trofodotiko simazema ta kalodia etc...etc...etc..

den tha exeis to paramikro provlima.

E!! ta XP ta kakomira den sou ftene se tipota an esy den plireis tis parapano proipotheseis.

Edo file mou gnorizo mikres eteries pou exoune oles XP sta pcia tous kai einai sinexeia anoixta 365 meres to xrono kai den svinoun katholou.

Alla trone sindirisi mexri to kokalo pou leme.

Δημοσ.

δεν ξέρω εάν είναι μόνο δικιά μου εμπειρία...

1999: K6-2 333MHz σε W2Κ crashare σε λιγότερο από 20' (προφανώς είχε στηθεί καμμια 10αριά φορές και είχαν δοκιμαστεί άπειροι συνδυασμοί drivers, service packs και τα συναφή)....

Εγκατάσταση Linux (Red Hat 6.2 εάν θυμάμαι καλά) >400 μέρες uptime και δούλευε ως web και mail server του εργαστηρίου...

τυπικά Uptime που έχω είναι 60-70 μέρες... συνήθως πέφτουν άμα πέσει καμμιά ασφάλεια στον πίνακα και αδειάσουν τα UPS :(

το συνηθέστερο πράγμα που σκάει (τη σήμερον ημέρα) είναι οι δίσκοι :-( ... φαίνεται το quality control που τους κάνουν είναι ποταπό... αυτό βέβαια άμα έχεις RAID-1 είσαι μια χαρά (εκτός στην πολύ εξωτική περίπτωση να την παίξει ο controller και να τρέχεις, πράγμα που δεν έχω δει αλλά έχω ακούσει σε server farms).

το μόνο που παθαίνουν τα chips είναι το φαινόμενο της ηλεκτρομετανάστευσης (electromigration) και το οποίο ουσιαστικά καθορίζει το τέλος της ζωής τους το οποίο φυσικά ξεπερνάει τα 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας... (μάλλον δεν είχαν υπόψη τις υπερτάσεις της ΔΕΗ μας :-P )

my 0,01?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...