Προς το περιεχόμενο

Θα υπάρξει πρόβλημα που έχω αφήσει το pc αναμένο για 10 μέρες;;;

felikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες.

Πριν από μερικές μέρες κλάταρε ο σκληρός μου και από τότε προσπαθώ να κάνω ανάκτηση δεδομένων και ειδικότερα τις jpg φωτογραφίες μου. Έχω χρησιμοποιήσει ένα σωρό προγράμματα (file scavenger κ.α.) με ποσοστό επιτυχίας 70% θα έλεγα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω μεγαλύτερο ποσοστό και έτσι έχω αφήσει το pc αναμμένο εδώ και 10 μέρες και θέλει ακόμα άλλες τόσες; Υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης και μείωσης διάρκειας ζωής των καινούριων εξαρτημάτων (μόλις είχα κάνει αναβάθμιση); Ήδη παρατήρησα ότι η κάρτα γραφικών (Sapphire x1800gto) ψιλο-καίει και οι 2 80mm ανεμιστήρες βγάζουν αρκετά ζεστό αέρα.

Να σταματήσω στο 50% που είμαι τώρα ή να συνεχίσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Synexise mhn masas. Den pathainoun tipota. apla anoixe ligo to kouti gia na pairnei aera. an exeis kai 2 anemisthres sto case den tha exeis provlima sigoura. arkei na tous evales swsta...

Δημοσ.

Full tower εχω, ο ένας ανεμιστήρας στο κάτω μέρος βάζει αέρα και ο πάνω, βγάζει. Αλλά απ'ότι παρατήρησα και ο ανεμιστήρας της cpu (AMD X2 3800+) δεν βγάζει και πολύ αέρα-τόσα χρήματα έδωσα, μη μου καεί κιόλας;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Ta PC exoun ftiaxti gia na doulevoun oxi gia na einai klista, to katevastiri mou doulevi 5 mines astamatita xoris na pathi to paramikro, exo frontisi vevea tin kali psiksi tou, kane ki esi to idio.

Δημοσ.

Ta PC exoun ftiaxti gia na doulevoun oxi gia na einai klista

Πολύ σωστός!

όταν λες καλή ψύξη... οι 2 ανεμιστήρες μου, επαρκούν;

Δημοσ.

δοκίμασε το motherboard monitor 5.3.7 και το SpeedFan 4.28

υπάρχει και το everest free edition και πολλά άλλα

πάντως μη το φοβάσαι εγώ έχω έναν amd 3200+ και είναι για μήνες ανοικτός χωρίς να κρεμάει ανά 15 μέρες :)

επίσης η vga αν δεν τρέχεις κάτι βαρύ (πχ. 3d games) δεν έχει λόγο να ζεστένεται υπερβολικά.

Δημοσ.

καπου ενας φιλος μου βρηκε ενα καταστημα χονδρικης και πηρε κατι πανελ (για τεσερις) κατι ανεμιστηρες, δεν εδωσε πανω απο δεκα ευρω και εκανε το κατεβαστηρι "παγακι" απο τα χριστουγενα 5-6 ρεσταρτ εχει κανει ολα κιολα. και ολο οταν τον βλεπω ξεχναω να μου πει που ειναι.. καπου στη πειραιως απο πισω.. για το pc καλυτερα βρες ενα κατεβαστηρι μη παιδευεις το καινουριο μηχανημα για download εχετο για να παιζεισ να ευχαριστιεσαι.. τροφη για το γαιδαρο θα το κανεις?.. βρες καμια παλιατζουρα βαλτης και ενα σκληρο και ολα καλα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Θα το αφήσω να κάνει τη δουλειά του και σε καμιά 10-αριά μέρες που υπολογίζω να τελειώσει την αναζήτηση και recovery, θα σας ενημερώσω...

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που έφυγα από Αθήνα ξέχασα να βγάλω τα PC από τη πρίζα.

Είχαν "Power-on after power failure"

Γύρισα μετά από 45 μέρες και τα βρήκα ανοικτά (+ μία οθόνη), τώρα πόσο μήνανε ανοικτά ένας θεός ξέρει. Η οθόνη τα ψιλοχριάστηκε. Τα pc δεν ε΄χαν πρόβλημα αν και ήταν Idle.

Δημοσ.

Χλωμο να παθει τιποτα...εγω σβήνω την οθόνη και τ'αφηνω...φυσικα ειμαι βεβαιος οτι δεν προκειτε να ανεβασει θερμοκρασια(οσο περνα απ'το χερι μου παντα)

Δημοσ.
Χλωμο να παθει τιποτα...εγω σβήνω την οθόνη και τ'αφηνω...φυσικα ειμαι βεβαιος οτι δεν προκειτε να ανεβασει θερμοκρασια(οσο περνα απ'το χερι μου παντα)

και εγω μια απο τα ιδια!

και καθε δυο βδομαδες κανω τα updates για το antivirus και τα windows και απλα του κανω μια επανεκκινηση!

κανενα προβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...