c0nFuSeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ρε παιδια εχω μια ψηφιακη sony που τα βιντεακια της ειναι mpegVX format. οταν τα ανοιγω με καποιον player μου εμφανιζει λαθος διαρκεια βιντεο. αλλα το βιντεακι το βλεπω κανονικα. π.χ ενα βιντεακι διαρκει 1 λεπτο αλλα το winamp μου βγαζει οτι διαρκει 10 secs ασχετα ομως που βλεπω κανονικα το βιντεο.(μονο στο VLC βλεπω την κανονικη διαρκεια του βιντεο κι βλεπω κανονικα) Το προβλημα ειναι και στον windows movie maker που οταν κανω import ενα βιντεο ενος λεπτου διαρκειας βλεπω (κι μπορω να κανω edit)μονο τα 10 " Το ιδιο γινετε οταν παω να τα κανω convert σε avi. to arxeio που δημιουργειτε διαρκει λιγοτερο απο το κανονικο. απο codecs exv balei to Codec Pack All in 1 6.0.3.0. τι μπορει να φταει?
sotris99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 σε μένα όλα τα βίντεο τα δείχνει κανονικά... και το virtualdub τα κάνει divx σωστά... το φορμά mpeg vx είναι κανονικό mpeg δεν έχει κάτι το διαφορετικό από τα άλλα... έχεις περασμένο κανά service pack στο pc σου?
c0nFuSeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 εχω τα sp2.το προβλημα παιζει κι στο σταθερο κι στο λαπτοπ. ακομα κι στο pinnacle δισκολευομουν να κανω edit.
c0nFuSeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 εχω τα sp2.το προβλημα παιζει κι στο σταθερο κι στο λαπτοπ. ακομα κι στο pinnacle δισκολευομουν να κανω edit. θα κατεβασω κι γω το virtual dub αν ειναι για να τα κανω divx. χρειαζομαι να κατεβασω καποιο plug in sto virtual dub για την μετατροπη;
sotris99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 λογικά αν έχεις εγκατεστημένο τον divx codec δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.