Προς το περιεχόμενο

SOS! Πρoβλημα με MPEG VX Video edit

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια ψηφιακη sony που τα βιντεακια της ειναι mpegVX format. οταν τα ανοιγω με καποιον player μου εμφανιζει λαθος διαρκεια βιντεο. αλλα το βιντεακι το βλεπω κανονικα. π.χ ενα βιντεακι διαρκει 1 λεπτο αλλα το winamp μου βγαζει οτι διαρκει 10 secs ασχετα ομως που βλεπω κανονικα το βιντεο.(μονο στο VLC βλεπω την κανονικη διαρκεια του βιντεο κι βλεπω κανονικα)

Το προβλημα ειναι και στον windows movie maker που οταν κανω import ενα βιντεο ενος λεπτου διαρκειας βλεπω (κι μπορω να κανω edit)μονο τα 10 "

Το ιδιο γινετε οταν παω να τα κανω convert σε avi. to arxeio που δημιουργειτε διαρκει λιγοτερο απο το κανονικο.

απο codecs exv balei to Codec Pack All in 1 6.0.3.0.

τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

σε μένα όλα τα βίντεο τα δείχνει κανονικά... και το virtualdub τα κάνει divx σωστά...

το φορμά mpeg vx είναι κανονικό mpeg δεν έχει κάτι το διαφορετικό από τα άλλα...

έχεις περασμένο κανά service pack στο pc σου?

Δημοσ.

εχω τα sp2.το προβλημα παιζει κι στο σταθερο κι στο λαπτοπ. ακομα κι στο pinnacle δισκολευομουν να κανω edit.

Δημοσ.

εχω τα sp2.το προβλημα παιζει κι στο σταθερο κι στο λαπτοπ. ακομα κι στο pinnacle δισκολευομουν να κανω edit.

θα κατεβασω κι γω το virtual dub αν ειναι για να τα κανω divx.

χρειαζομαι να κατεβασω καποιο plug in sto virtual dub για την μετατροπη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...