Προς το περιεχόμενο

Τι προτείνετε από θέμα υποστήριξης σε ελλήνική εταιρεία hosting?

DaLawya_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,χαίρετε κατ' αρχήν...

Λοιπόν είμαι νέος στο χώρο,αλλά κλήθηκα να κάνω ένα site...Δεν θα είναι κάτι φοβερό,το 'χω ήδη σχεδιάσει σε ένα απλό drag 'n drop προγραμματάκι.

Αυτό που με απασχολεί εν μέρει,είναι το θέμα της επιλογής του Host:επειδή είμαι νέος,θέλω κάποια ελληνική εταιρεία που να έχει καλή υποστήριξη κατά το ανέβασμα / στήσιμο του site, αλλά και αργότερα.Το θέμα το χρημάτων δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.Καμιά πρόταση?

Δημοσ.
Λοιπόν' date='χαίρετε κατ' αρχήν...

Λοιπόν είμαι νέος στο χώρο,αλλά κλήθηκα να κάνω ένα site...Δεν θα είναι κάτι φοβερό,το 'χω ήδη σχεδιάσει σε ένα απλό drag 'n drop προγραμματάκι.

Αυτό που με απασχολεί εν μέρει,είναι το θέμα της επιλογής του Host:επειδή είμαι νέος,θέλω κάποια ελληνική εταιρεία που να έχει καλή υποστήριξη κατά το ανέβασμα / στήσιμο του site, αλλά και αργότερα.Το θέμα το χρημάτων δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.Καμιά πρόταση?[/quote']

Aν δεν μιλάμε για δυναμικές σελίδες, τότε δε χρειάζεται νομίζω κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά ανέβασμα / στήσιμο.

Καλό θα ήταν πάντως να επιλέξεις ένα multi domain hosting account, που να σου δίνει την δυνατότητα αν χρειαστείς αργότερα 2ο domain να μην ξαναχρειαστεί να πληρώσεις για χώρο που έχεις ήδη πληρώσει και δεν χρησιμοποιείς.

Κάνε μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλές εταιρείες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για τα πακέτα που προσφαίρει δεν είναι και ακριβή η ISDS, με 5ευρώ το μήνα και απ' ότι ξέρω σε ένα φίλο που έκλεισε 2 χρόνια του έκαναν δώρο το όνομα χώρου, όχι και άσχημα...

Δημοσ.

5 ευρώ τον μήνα για 10ΜΒ χώρου τα θεωρώ πολλά, καθώς οι περισσότερες εταιρίες πλέον παρέχουν πολλαπλάσιο χώρο σε αυτό το κόστος. Πάντως δεν εχουν ακουστεί κακά λόγια για την ISDS (ισως επειδή είναι λιγότερο από 3 μήνες στην αγορά), πράγμα που είναι θετικό. Ισως η έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης στην Ελλάδα να θεωρηθεί ένα μείον πάντως, προσωπικά με ξενίζει και η έλλειψη ελληνικής γλώσσας από τη σελίδα. Αυτά φυσικά είναι κομμάτια στα οποία γίνεται διόρθωση και σε καμία περίπτωση δεν εχουν σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...