Προς το περιεχόμενο

3linux se ena sklhro


IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia thelw na balw ta exeis linux se ena sklhro 40 giga pou exw

suse 10.1

fendora core 5

ubuntu 6.06

o logos pou thelw na ta balw ola,einai gia na kanw amesh stgrish na dw pio me boleyei,xerei kaneis pws ginete?me pia seira na ta balw kai pws na kanw to partition?

genika oti gnwrizete einai kalo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φτιάχνεις 5 partitions:1 Swap, από 1 partition για κάθε διανομή που θες (3 συνολικά δηλαδή) και άλλο 1 για να έχεις τα αρχεία του /home σου (για να είναι κοινά και στις 3). Μετά ξεκινάς εγκαθιστώντας μία μία τη διανομή δηλώνοντας το ανάλογο partition για root (/) και /home αντίστοιχα. Λογικά ο boot manager της τελευταίας διανομής που θα εγκαταστήσεις θα πρέπει να βρει και τις υπόλοιπες διανομες ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις boot σε οποιοδήποτε σύστημα θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φτιάχνεις 5 partitions[/b']:1 Swap, από 1 partition για κάθε διανομή που θες (3 συνολικά δηλαδή) και άλλο 1 για να έχεις τα αρχεία του /home σου (για να είναι κοινά και στις 3). Μετά ξεκινάς εγκαθιστώντας μία μία τη διανομή δηλώνοντας το ανάλογο partition για root (/) και /home αντίστοιχα. Λογικά ο boot manager της τελευταίας διανομής που θα εγκαταστήσεις θα πρέπει να βρει και τις υπόλοιπες διανομες ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις boot σε οποιοδήποτε σύστημα θες.

αν δεν τις βρει ολες ,ποσταρεις και το φτιαχνουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...