Προς το περιεχόμενο

Παραξενο restart με DC++

Beholder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εδω και λιγες μερες εχω το εξης προβλημα.

Αφου συνδεθω στο DC++(0.674),το οποιο χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια περιπου,μετα απο 1-2 λεπτα ο υπολογιστης κανει restart!!!

Να πω οτι πριν λιγες μερες απεγκατεστησα το Zone Alarm(μου ειχε σπασει τα νευρα)και απο τοτε αρχισε και το προβλημα.Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο αλλα το αναφερω.

Δεν νομιζω να ειναι virus ή spyware ή trojan γιατι εχω NOD32 και Spybot Search and Destroy ενημερωμενα.Μαλιστα εκανα scan και με τα δυο και δεν βρηκαν τιποτα.

Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?Για δωστε τα φωτα σας!

Δημοσ.

Ναι,μου περασε και μενα απο το μυαλο οτι μπορει να προκειται για κανενα ιο,αλλα εχω κανει deep scanning με NOD32 και το συστημα ειναι καθαρο!Εκανα και με το Ad-Aware SE Professional και με το Spybot αλλα δεν βρηκε κατι!

Και αν μετα απο αυτα τα 3 προγραμματα εχω ιο και δεν το ξερω,ε τοτε τι κανουμε ρε παιδια?

Μαλλον θα πρεπει να αποκλεισουμε την πιθανοτητα ιου!

Αρα τι αλλο μπορει να φταιει?

Επισης να πω οτι μερικες φορες οταν κανω shutdown το συστημα αντι να κλεισει κανει restart!

Δημοσ.

Eixa antimetopisei ki ego auto to provlima me to DC++, kai otan ksanaanoige o upologistis, evgaze anafora sfalmatos tis Microsoft kai apostli anaforas. Meta apo ligo psaksimo, eida oti auto sumvainei sunithos otan egkatasteis mia kainourgia suskeui sto sustima, px modem ISDN. Ontos kata 99% den einai ios. Emena efuge to provlima, alla xoris na kano kati idiaitero. Mporei epeidi evala dsl sundesi. Den ksero. Nomizo einai apo ta diafora paraksena conflict pou kanei o upologistis.

Dokimases na kaneis unistall kai install ksana to DC++?

Δημοσ.

Φιλε flik και εγω DSL εχω και δεν εγκατεστησα καινουργια συσκευη στο συστημα!

Τι να πω να δοκιμασω επανεγκατασταση του DC++ και να δουμε...

Σας ευχαριστω ολους παντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...