Προς το περιεχόμενο

Pci Usb2.0

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agorasa mia karta PCI USB2.0 kai tin ebala se ena pc alla de leei na thn anagnwrisei.To pc exei panw XPsp2.Prospathisa na egatasthsw tous drivers apto cd alla exei ena tsoubali drivers mesa kai ante na brw afto pou xreiazete.

Me deksi klik apo My computer-->Properties-->device manager...den oloklhrwnei thn egatastash kai as tou bazw na dei mes sto cd???

Δημοσ.

Όπως το κάνεις μόνο που πρέπει να ψάξεις ένα ένα τους φακέλλους του cd για να βρεις τους σωστούς drivers...

Μπορεί να σε βοηθήσουν λιγο και τα ονόματα των φακέλλων στο ψάξιμο.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις winxp με sp2 περασμένο, δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση drivers.

Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Την έχεις κουμπώσει καλά μέσα στην motherboard?

Υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι ελαττωματική η κάρτα pci usb 2.0 που πήρες.

Δημοσ.

....Μια στιγμη....

Την βλεπει την καρτα? Αν την βλεπει πρεπει οτιδηποτε συνδεεις εκει να λειτουργει με μειωμενη ταχυτητα, δλδ USB 1.1 και οχι 2.0.

Αν οι θυρες USB που προσθεσες δεν τις βλεπει καθολου το μηχανημα στο Device Manager τοτε πολυ απλα η καρτα δεν εχει μπει καλα στην PCI υποδοχη. Οσο και να σπρωχνεις στην PCI θεση μπορει να μην καταφερεις να την κουμπωσεις σωστα. Η καλυτερη λυση ειναι να παιξεις με ολες τις PCI υποδοχες που εχεις, να αλλαζεις θεσεις στις καρτες μεταξυ τους μεχρι να τις δει ολες το PC. Επιπονη διαδικασια, χρειαζεσαι πολλες επανεκκινησεις και τα νευρα σου θα σπασουν σιγουρα....Αυτα.

Δημοσ.

Μην λέτε ότι νάναι του ανθρώπου ρε παιδιά...

Η κάρτα αυτή έχει επάνω της κάποιον usb controller.

Πολλές φορές πρέπει να περαστούν drivers για να μπορέσουν να τον δουν τα ΧΡ αλλιώς ΔΕΝ θα λειτουργεί σωστά.

Το ότι βλέπει μεν την usb συσκευή που συνδέει επάνω στην κάρτα αλλά χωρίς να λειτουργεί μετά σημαίνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Το θέμα αυτό με το σιντί με τα πολλά folders το έχω ξαναδεί και είναι γνωστό.

ΠΡΕΠΕΙ να παει στη διαχείρηση συσκευών να βρει τον usb controller που θα είναι με ερωτηματικό και να κάνει ανανέωση driver.

Κατόπιν θα επιλέξει το σιντί και θα ψάξει μέσα στους φακέλλους μέχρι να πετύχει τον σωστό.

Απλά πράματα.

Δημοσ.

Ρε συ γειτονα ΝεοΣμυρνιωτη το εχω δοκιμασει και δε μου το βγαζει με ερωτιματικο...εκει ειναι που σαλταρω...αφου το βλεπει το ριμαδι γιατι δεν βρισκει καμια συσκευη που συνδεω πανω του???

Δημοσ.
Ρε συ γειτονα ΝεοΣμυρνιωτη το εχω δοκιμασει και δε μου το βγαζει με ερωτιματικο...εκει ειναι που σαλταρω...αφου το βλεπει το ριμαδι γιατι δεν βρισκει καμια συσκευη που συνδεω πανω του???

Καλησπέρα .

Ρίξε μια ματιά στο Bios για PCI & USB 2.0 εαν είναι ενεργοποιημένο .

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα αγοράσει μια κάρτα SUNIC PCI USB 2.0 της VIA την αναγνωρίζει όμως ως USB 1.1,οι drivers όταν τους περνάω δε μέσα στους 100 φακέλους που έχει δεν το αναγνωρίζει ως usb 2.0 με καμία κυβέρνηση.

Το κουφό ξέρετε ποιο είναι...

Πως με κοροιδεύει λέγοντας ότι όταν συνδέω πάνω ένα flash disk usb 2.0 ότι η συσκευή μπορεί να δουλέψει ταχύτερα αν τη βάλψ σε κάποια διαθέσιμα θύρα USB 2.0 αλλά ήδη την έχω σε USB 2.0.Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?

Βοηθήστε με

Δημοσ.

Σε πολλούς (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ποτέ δεν δούλεψε σωστά η usb card με controller της Via. Συνέδεα την ψηφιακή μου για να περάσω στον υπολογιστή μου τις φωτογραφίες και μετα απο 5 δευτερόλεπτα η κάρτα σταμάταγε να λειτουργεί.

Τελικά πήρα μια κάρτα με controller της Nec και ολα δουλευουν περίφημα. Ουτε οδηγούς χρειάστηκε να εγκαταστήσω ούτε τίποτα αφού τα XP SP2 αναγνώρισαν την κάρτα μόνα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...