BROWNEYES Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Εγκατέστησα το νέο στυλ vista και όταν το απεγκατέστησα, έχασα κάποιους βασικούς ήχους των windows, όπως π.χ. όταν ανοίγουν και όταν κλεινουν τα windows δεν ακούω κανέναν ήχο. Λέω να κάνω επαναφορά του συστήματος πριν την εγκατάσταση του πιο πάνω προγράμματος. Δεν ξέρω όμως πως να την κάνω. Μπορεί να μου πει κάποιος? Θα καταφέρω τίποτα?
Steven1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Για τα vista μιλάς; Πάντως στα xp ήταν εκεί: Προγράμματα->βοηθήματα->Εργαλεία Συστήματος
BROWNEYES Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Για xp μιλάω. Απλώς είχα βάλει το skin του vista. Σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να βρεθούν αυτά που έχασα. Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερα?
dpolal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Γιατί δεν πηγαίνεις στο control panel στους ήχους και να επιλέξεις τους ήχους των windows... Αν είναι μόνο αυτό που έχει αλλάξει δεν χρειάζεσαι επαναφορά συστήματος.
BROWNEYES Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Γιατί δεν πηγαίνεις στο control panel στους ήχους και να επιλέξεις τους ήχους των windows... Αν είναι μόνο αυτό που έχει αλλάξει δεν χρειάζεσαι επαναφορά συστήματος. χμ... λες να ειναι τόσο απλό? Θα το δοκιμάσω!
Steven1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αν κάνεις επαναφορά συστήματος δεν υπάρχει φόβος, γιατί μετά μπορείς να κάνεις αναίρεση επαναφοράς. Μόνο πρόσεξε, αν έχεις κανα αρχείο αποθηκευμένο στην επιφάνεια εργασίας θα χαθεί, όπως και οι περεταίρω ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις προγραμμάτων σύμφωνα με την ημερομηνία που θα διαλέξεις.
hackermon1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 to kalitero gia emena inai na kanis epanafora se safe mode
markgio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Απ τον πίνακα ελέγχου, πήγες στους ήχους; είδες αν ειναι επιλεγμένες οι εργασίες που θέλεις (άνοιγμα - κλείσιμο..κλπ αν όχι, επέλεξε αυτό που θες και με το αναζήτηση διάλεξε τον ήχο που σου ταιριάζει (ακόμη κι εναν εντελως δικό σου...)
BROWNEYES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Λοιπόν με την επαναφορά δεν έγινε τίποτα διότι μου έβγαλε ότι "δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις από την ημερομηνία και μετά που διαλέξατε". Έκανα "και καλά" δικό μου συνδυασμό ήχων (βάζοντας από την αρχή τους ήχους των Windows) και τον αποθήκευσα και δουλεύει μια χαρά. Στο άλλο pc μου όμως έγινε το εξής: Εγκατέστησα προχτές το DivX player (και τα codecs), όλα καλά μέχρι εδώ. Την επόμενη μέρα που άνοιξα το pc δεν μου έπαιζε κανένας ήχος των windows :oops: . Τα μόνα που παίζουν κανονικά είναι τα mp3 μου και τα βίντεο. Όταν ανοίγει ή κλείνει το Pc δεν ακούγεται τίποτα, ούτε όταν π.χ. κατεβάζω κάτι από ιστοσελίδα (εννοώ αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο όταν τελειώνει το αρχειάκι) :evil: :evil: . Πήγα πάλι στο control panel, όπως μου τα λέτε παραπάνω, αλλά δεν με αφήνει καν να παίξω τους ήχους, δηλαδή το σήμα του play είναι γκρι. Πήρα τον τεχνικό μου, αλλά μου είπε "πραγματικά δεν ξέρω τι έκανες, δεν ξέρω πως φτιάχνει" (ε.. ποτε!!!!) . Τώρα το έχω βάλει στο "no sound". Έχει κανείς καμιά ιδέα? Είναι ο μήνας μου μάλλον .. πως τα έκανα πάλι έτσι δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.