christinadm85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να γράψω σε DVD ταινία που έχω πάρει από αναλογική κάμερα???Δηλαδή όταν "περνάω" την ταινία στον σκληρό τι μορφή έχει και σε τι μορφή πρέπει να την μετατρέψω??Ευχαριστώ
astrea966 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 μπορεις να περασεις την ταινια στο σκληρο σε mpeg2 που ειναι και το dvd format και μετα με καποιο προγραμμα επεξεργασιας οπως το nerovision που ειναι και πολυ ευκολο τη γραφεις σε dvd με δικα σου μενου αν θες
louben Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Eγω ακολουθησα τη διαδικασια που λες ομως το τελικο αποτελεσμα ειχε σπασιματα οταν γυρναγε η εικονα(μετο nero vision εννοω)Καμια ιδεα/λυση?
astrea966 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 τι εννοεις ειχε σπασιματα οταν γυρναγε η εικονα???εγω το χρησιμοποιω εναμιση χρονο χωρις προβλημα
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Συνδεσα την αναλογικη καμερα με τον υπολογιστη και περασα στο σκληρο μια ταινια.Το εβαλα στην υψηλοτερη ποιοτητα (1 dvd 60 min me bitrate 7 h 8000 αν θυμαμαι καλα).Ωστοσο ενω στο προγραμμα που εκανα το capture(unlead dvd movie factory karta tv leadtek 2000xp expert) παιζει μετρια στο ΝΕΡΟ οταν η καμερα γυρναει κανει σα σπασιματα.δηλαδη οριζοντιες γραμμες που κυματιζουν.Δεν ξερω αν αυτο θα φαινεται στην τελικη κοπια(εχω βαλει την οθονη αναλυση 1280χ1024) αφου την ταινια θα τη δω στην τηλεοραση που ειναι παλιας τεχνολογιας και πολυ χαμηλοτερης αναλυσης.Μηπως πρεπει να καno video capture me to nero και αν ναι με τι ρυθμισεις για να παιζει οκ?
savnik20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Συνδεσα την αναλογικη καμερα με τον υπολογιστη και περασα στο σκληρο μια ταινια.Το εβαλα στην υψηλοτερη ποιοτητα (1 dvd 60 min me bitrate 7 h 8000 αν θυμαμαι καλα) Me poia karta evales tetoia analisi;
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 leadtek 2000 xp expert einai h karta moy.Kamia idea/protash?
bchris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 An to mpeg2 exei bitrate 8000, den prokeitai na breis epitrapezio player na to paikseis!!!! Mia fysiologiki timi einai gyrw sta 6500-7000.
kallair Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 lol bchris eisai lathos. to dvd format epitrepei bitrate mexri 10.000. @louben: gia na deis an auto fainetai stin teliki kopia, kane ena mikro preview se mia tetoia skini k kane tin dvd gia na deis an telika fainetai. kali lisi an k diskoli sto xeirismo einai capture se lossless(px mjpeg) avi kai meta opoiadipote metatropi. to kako me auto einai oti thes poli xoro.
filetos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να γράψω σε DVD ταινία που έχω πάρει από αναλογική κάμερα???Δηλαδή όταν "περνάω" την ταινία στον σκληρό τι μορφή έχει και σε τι μορφή πρέπει να την μετατρέψω??Ευχαριστώ Perna tin tainia ston skliro se morfi dv gia teleio apotelesma.Programma iparxei to nerovisison poy exei dinatotita dv alla sto teliko dvd ta arxeia toy den einai vob. Gi ayto PINNACLE STUDIO 10!!!
christinadm85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Σορρυ αλλά από αναλογική κάμερα για να περάσω την ταινία στον σκληρό τι χρειάζομαι??Ειδική εσωτερική κάρτα ή απλά κανένα καλώδιο
filetos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Σορρυ αλλά από αναλογική κάμερα για να περάσω την ταινία στον σκληρό τι χρειάζομαι??Ειδική εσωτερική κάρτα ή απλά κανένα καλώδιοFireware exei i kamera soy?An nai tote xrisimopioise kalodio fireware(h ilink) kai sindese tin sto pc arkei bebaia na exei to pc soy tetia thira
astrea966 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802226 μαζι με το nerovision χωρισ προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.