Προς το περιεχόμενο

Erotisi Gia Tv Tuner Tis Pinnacle

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia kalispera.agorasa simera gia 105 euro tin 320e tis pinnacle pou einai psifiaki kai analogiki mazi.to thema mou einai to eksis.eno ta psifiaka kanalia ta pianei teleia ta kanonika ta pianei me xionia.na po edo pos xrisimopoio tin keraioula pou eixe mesa i siskeuasia.

fantazomai pos paizei rolo to ti sistima tou ebala na psaksei. Exei para pola (PAL G,PAL N,PAL M,kapoia alla SECAM,kai telos kapoia NTSC.poio einai to sosto na dialekso.thessaloniki eimai (den ksero an paizei rolo)

thanks

Δημοσ.

Γεια σου πατριδα!!!

Το στανταρ φορματ που θα βαλεις ειναι το PAL Β το secam και το ntsc

το χρησιμοποιουν αλλες χωρες!!

Τωρα αν καταλαβα καλα μαλον χρησιμοποιεις την κεντρικη κεραια της

πολυκατικιας σου στην ψηφιακο εισοδο ενταξη μεχρι εδω!!

Ομως με την μικρη την κεραιουλα μου εβαλες για τα αλλα καναλια

μην περιμενεις να δεις και πολλα γιατι οι κεραιουλες αυτες δεν κανουν δουλεια!!!

Δοκιμασε να βγαλεις απο το καλωδιο της κεραιας δυο καλωδια τα οποια

το ενα θα πηγαινει στη ψηφιακη εισοδο και το αλλο στο αναλογικη

Δημοσ.

file mou to tv tuner einai ena mikro usb stic to opoio exei mia eisodo gia keraia.kai ego ebala mia mikri (5 ekatosta) pou eixe sti siskeuasia.einai logiko pou pianei kala ta psifiaka kai oxi ta analogika?

Δημοσ.

Ναι είναι απολύτως λογικό. Το έχω και γω το συγκεκριμένο stick, πολύ καλό. Απλά φρόντισε να το συνδέσεις με μια καλή κεραία για τα αναλογικά κανάλια, τα ψηφιακά δεν έχουν προβλημα έτσι κι αλλιώς λόγω σήματος.

Δημοσ.

Το εχω κι εγω αυτο το μηχανακι, το οποίο, μου εβγαλε τη ψυχή, μεχρι να το κανω να δουλεψει.... Τελικά, μετά από format, δουλεύει εντάξει.

Για τα αναλογικά κανάλια :

Όταν κανεις scan και σου ζητήσει να δηλώσεις χώρα, διάλεξε Germany (σε σύστημα Pal B). Άν δηλώσεις Greece, θα επιλέξει από μόνο του σύστημα Secam και θα τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα και με χιόνια.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίει η Pinnacle, αφού η χώρα μας είναι διεθνώς καταχωρημένη (από πότε άραγε ? Από την εποχή της ΥΕΝΕΔ ?) οτι δουλεύει σε σύστημα Secam.

Δημοσ.
file mou to tv tuner einai ena mikro usb stic to opoio exei mia eisodo gia keraia.kai ego ebala mia mikri (5 ekatosta) pou eixe sti siskeuasia.einai logiko pou pianei kala ta psifiaka kai oxi ta analogika?

Ναι ναι καταλαβα thief7710 το ειδα το προιον!!!

Οπως σου ειπαν τα παιδια θελει να βαλεις κεραια μεγαλη!!!

Αυτο το usb stic....κανει καλη δουλεια???:-D

Δημοσ.
dipsa isos exeis pio palia ekdosi tou programmatos giati pera apo xora mporeis na dialekseis kai opoio sistima theleis.pigene sto site tis pinnacle kai katebase to kainourgio.

Ειχα κατεβάσει και την καινούργια, την πέρασα... αμ' δέ... Πάντα έπαιρνε τις default ρυθμίσεις.. Το timeshift κόλλαγε μετά από 1-2 λεπτά κ.ο.κ.

Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Pinnacle, μου απάντησαν οι άνθρωποι, έκανα ό,τι με συμβούλεψαν, τίποτα....

Τελικά, μετά από εβδομάδες, άρχισα να ψυλιάζομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νέο mobo μου που έχει nForce4 και hardware firewall της Nvidia (το οποίο, τελικά εάν δεν σεταριστεί - και απενεργοποιηθεί - σωστά, δεν δουλεύει τίποτα..)

Τελικά, έκανα format και τώρα δουλεύει 'σχετικά' καλά...

Και λέω 'σχετικά' , γιατί παρατήρησα το εξής:

(Βασικά την 320e την αγόρασα για να δώ το μουντιάλ σε projector μέσω σύνδεσης DVI - HDMI. )

1- Όταν είναι απενεργοποιημένο το timeshift (στα settings) η ΚΙΝΗΣΗ της εικόνας είναι επιοικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

2- Εάν ενεργοποιήσω το time shift, και κάνω enable hardware acceleration, η κίνηση της εικόνας γίνεται - ως δια μαγείας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ! (προφανώς λόγω κάποιου codec) , αλλά ο δίσκος (και είναι λογικό) γυρνάει σαν τρελλός..

3- ....όλα τα καλά διαρκούν όμως λίγο... Μετά από 30 λεπτά περίπου επανέρχονται τα σπασίματα στη κίνηση και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί

Αυτά τα ολίγα....

Λέτε να την κάνω δώρο σε κάποιον που μισώ ?

Δημοσ.
Ειχα κατεβάσει και την καινούργια' date=' την πέρασα... αμ' δέ... Πάντα έπαιρνε τις default ρυθμίσεις.. Το timeshift κόλλαγε μετά από 1-2 λεπτά κ.ο.κ.

Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Pinnacle, μου απάντησαν οι άνθρωποι, έκανα ό,τι με συμβούλεψαν, τίποτα....

Τελικά, μετά από εβδομάδες, άρχισα να ψυλιάζομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νέο mobo μου που έχει nForce4 και hardware firewall της Nvidia (το οποίο, τελικά εάν δεν σεταριστεί - και απενεργοποιηθεί - σωστά, δεν δουλεύει τίποτα..)

Τελικά, έκανα format και τώρα δουλεύει 'σχετικά' καλά...

Και λέω 'σχετικά' , γιατί παρατήρησα το εξής:

(Βασικά την 320e την αγόρασα για να δώ το μουντιάλ σε projector μέσω σύνδεσης DVI - HDMI. )

1- Όταν είναι απενεργοποιημένο το timeshift (στα settings) η ΚΙΝΗΣΗ της εικόνας είναι επιοικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

2- Εάν ενεργοποιήσω το time shift, και κάνω enable hardware acceleration, η κίνηση της εικόνας γίνεται - ως δια μαγείας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ! (προφανώς λόγω κάποιου codec) , αλλά ο δίσκος (και είναι λογικό) γυρνάει σαν τρελλός..

3- ....όλα τα καλά διαρκούν όμως λίγο... Μετά από 30 λεπτά περίπου επανέρχονται τα σπασίματα στη κίνηση και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί

Αυτά τα ολίγα....

Λέτε να την κάνω δώρο σε κάποιον που μισώ ?[/quote']

Κάτι πρόβλημα έχει το setup σου φιλαράκι... εμένα το συγκεκριμένο stick δουλεύει ΤΕΛΕΙΩΣ απροβλημάτιστα, χωρίς κανένα πρόβλημα, το έχω λειώσει το Sport+ :mrgreen:

Δημοσ.

Όχι οτι με πειράζει αλλά, ...

.....νά' χα την τύχη σου..!!

(από περιέργεια...και λίγο off topic, δουλεύεις INTEL ή AMD ?)

Δημοσ.

Λέτε να την κάνω δώρο σε κάποιον που μισώ ?

Aυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. icon_twisted.gif

Προσωπικά πήρα την PCTV 310i και την γύρισα πίσω την επόμενη μέρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To PINNACLE PCTV 320E Hybrid Stick Pro απ' ότι είδα δεν έχει είσοδο-έξοδο. Θα μπορώ αν θελήσω να το συνδέσω με την τηλεόραση να δω ένα ψηφιακό κανάλι, μέσω της θύρας DV-I ή S-Video του laptop;Σε σύγκριση με το PCTV 310e ποιο είναι καλύτερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...