bloodraven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ψάχνω ενα DVD-r που να διαβάζει με σχετική ευκολία γρατζουνισμένα ή χαλασμένα (απο την πολυκαιρία) cd - DVD. τωρα χρησημοποιώ ενα DVD-RW Nec και ενα DVD-Rom Pionner To Nec δεν διαβάζει την τύφλα του, εαν το δισκάκι ειναι λιγο γρατζουνισμένο ή γραμμένο απο αλλο DVD-RW, συνύθως δεν το διαβάζει καν. Το Pionner ειναι αρκετά καλύτερο αλλά στα πολύ δυσκολα και αυτό δεν τα πάει καλά. ενα Ricoh που ειχα παλαιότερα (σκυλί Μάυρο) δεν καταλάβαινε τίποτα και με ειχε βγαλει ασπροπρόσωπο. Τι μαρκα προτείνετε (που να την εχετε δοκιμάσει) που να διαβάζει δισκάκια αξιοπρεπώς?
costas ioannoy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 gia des kanena lite-on Συμφωνω και επαυξανω!
kalaeimaigr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μια ψηφος στα lite-on και απο μενα ειναι σκυλια
doctorkostis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Και τα LG ειναι πολυ καλα στον τομεα αυτο.Το 4163 που εχω δεν εχει αποτυχει ως τωρα....
smilefreeware Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εχω την εντύπωση ότι τα γραφτήρια διαβάζουν καλύτερα από τα read only.
Marker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Και τα LG ειναι πολυ καλα στον τομεα αυτο.Το 4163 που εχω δεν εχει αποτυχει ως τωρα.... Sumfono alla kai to Liteon einai polu kalo mono pou kanei polu thoruvo
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Πάρε lite-on. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
bloodraven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τελικα εφαγα αλλη μια ηττα χθές απο το NEC και τρεχω για Lite On!!!\
ItsToasted Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ta nec (xristis tous ) mborw na ta xaraktirisw apo ta hirotera readers, alla apo eggrafes einai mia hara. Ta liteon einai kalitera apo Plextor/Pioneer?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αν ρίξεις μια ματιά στο cdfreaks θα δείς οτι λένε τα καλύτερα λόγια για τα lite-on. Εγώ τους εμπιστεύτηκα και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.
akmakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Η γνωμη μου ειναι πως τα plextor ειναι κορυφαια dvd και ενα κλικ ποιο πανωαπο τα αλλα!!! Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει dvd που να διαβαζει γρατζουνισμενα δισκακια δυστυχως εγω δεν πιστευω πως θα βρεις!!!! Καλυτερα να πας τα χαλασμενα dvd σου στα seven... Αυτοι εχουν μηχανημα που επισκευαζει χαλασμενα dvd και τα κανει σαν καινουρια!!!
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 3+ χρονια γραφω με NEC δε μασαει μια ακομα δουλευει και το μονο dvd που δεν εχει διαβασει ηταν ενα που ειχε στεγνωσει πανω του ο Jack και εγινε σουβερακι!!!
sa1901 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 LiteOn. Mπορεί να κάνουν λίγο θόρυβο παραπάνω, αλλά διαβάζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.