AKOYLINI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 παιδιά γεια σας,έχω το παρακάτω πρόβλημα,γράφω με το nero ένα dvd με ταχύτητα x8 και ενώ λέει ότι ο χρόνος που απομένει είναι 8 λεπτά για παράδειγμα αυτό τελικά κάνει 16 lepta.ti μπορεί να φταίει?
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μισο.Αυτο ειναι κατι συχνο.Και σε εμενα τα 8αρια 16 λεπτα κανουν.
AKOYLINI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μισο.Αυτο ειναι κατι συχνο.Και σε εμενα τα 8αρια 16 λεπτα κανουν. αυτο συμβαινει οταν τα γραφω στο λαπτοπ,στο ντεσκτοπ γραφονται κανονικα.
doctorkostis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Check your DMA mode.....Αν ειναι σε ΡΙΟ mode,τοτε uninstall secondary controller + restart...
hp91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Και αν τα δισκακια δεν ειναι καλης ποιοτητας το nero ριχνει απο μονο του την ταχυτητα.
e-tic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε να κάνεις ένα firmware update στο DVD-RW. Εμένα μετά απο αυτό δούλεψε κανονικά. Μη περιμένεις βέβαια να σου γράφει τα δισκάκια στο μισό χρόνο επειδή η ονομαστική ταχύτητα διπλασιάζεται. Σε 4Χ εμένα μου κάνει 15λεπτά ενώ σε 8Χ κάνει 11λεπτά, κάτι τέτοιο περίμενε να δείς και εσύ.
vagpap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για τσέκαρε μήπως το DVD-Recorder δουλεύει σε PIO mode. Το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβαίνει. Και κάνε edit στην registry για να βλέπεις τις πραγματικές ταχύτητες εγγραφής του nero. Ορίστε οι οδηγίες: For Nero 6 follow this steps. 1. Start-> Run-> type Regedit 2. Go to "HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder" 3. Go to Edit-> New -> DWORD Value 4. Rename "New Value #1" to "ShowSingleRecorderSpeed" 5. Click on it and select "Modify" 6. Now set the value 0 to 1 Για την αντιγραφή, credits to Sorath
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.