takistmr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα. Θέλω να στήσω στον server μου στο σπίτι ένα foroum. Ετσι σκεφτηκα το phpbb2. Κατέβασα την έκδοση phpBB2.0.20[Full Package]. Αφού πρώτα έστησα τον apache 2 και την php 5.1.4 (τρέχει ώς cgi στον server) δοκίμασα να δουλεύει και όλα ήταν οκ. Συνέχισα τότε την ρύθμιση του phpBB2. Πηγαίνω στο http://............/install/install.php , σύμφωνα με τις οδηγίες και συμπληρώνω τη φόρμα με τις πληροφορίες που μου ζητά. Πατώντας το κουμπί START INSTALLATION εμφανίζει το μηνυμα στη φωτογραφία. Τι κάνω λάθος???
zinas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Με βάση το μύνημα, το λογικό είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τη βάση. Έχεις στήσει την mysql? Έχεις ενεργοποιήσει το extension της php για την mysql?
takistmr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ για το άμεσο μήνυμα zinas. Έχω εγκαταστήσει την MySQL5 και την δοκίμασα. Δουλεύει άψογα. Το ίδιο συμβαίνει και με την php, η οποία λειτουργεί σαν cgi στον apache 2 (όχι σαν module). Τι εννοείς extension της php????
takistmr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Τελικά διόρθωσα το configuration και τώρα πλέον η php δουλεύει ως module στον apache. Ενεργοποίησα και όλα τα extencion *.dlls και τώρα δουλεύει τέλεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.