JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Παιδες καλημερα. Εχω ενα προβλημα με ενα καινουριο PC. Παντα οταν το ανοιγω ξεκινανε τα Windows. Μερικες φορες φορτωνουν παρα πολυ αργα,αλλες φορες παλι φορτωνουν κανονικα. Οταν φορτωσουν κανονικα ολα δουλευουν μια χαρα. Μετα απο λιγη ωρα κολλανε ομως και αναγκαζομαι να κανω reset. Μετα το reset βγαζει μηνυμα απο το BIOS της μητρικης οτι απετυχε το overclocking ...Press F1 for Setup or F2 to load defaults. Απο εκει και περα αρχιζει παλι και κανει τα ιδια κολληματα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Το μυαλο μου πηγαινει σε hardware προβλημα. Σας αναφερω το hardware του μηχανηματος: M/B: ASUS P5GD2-X CPU: P4 3,4 MNHMH: 2X1024 MB VGA: PCI-Xpress NVIDIA 6600 Εχω δοκιμασει να το δουλεψω με την μια μνημη αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα. Φανταζομαι οτι μπορει να τα εχει παιξει η μητρικη. Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
metalmike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Load default ekanes wste oi rithmiseis tou bios na ginoun opws itan arxika?an nai egine tipote?
JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Το εχω κανει πολλες φορες. Δεν εγινε τιποτα............. Δυστυχως τωρα πηγα να κανω και format αλλα μετα την πρωτη επαννεκινιση που ζητανε τα windows κολλαει. Οταν πω να του κανω reset απο τον διακοπτη που εχει πανω το κουτι σβηνει και αρνειται να ανοιξει παλι. Ανοιγει μετα απο 5 λεπτα πατωντας συνεχεια το κουμπι του power. Μηπως υπαρχει προβλημα με το τροφοδοτικο?
Pooky(1) Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μάγκα, γράψε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τι τροφοδοτικό χρησιμοποιείς. Αν είναι από τα generic που έρχονται μαζί με τα κουτιά, μάλλον εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Διαφορετικά έλεγξε θερμοκρασίες και απαραίτητα αν λειτουργούν όλα τα ανεμιστηράκια.
metalmike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Koita,vasika koita ligo tis mnimes(kouna tes 'h vgaltes kai ksanavaltes),polles fores dimiourgoun provlimata an den patane kala(an kai stin periptwsi sou den nomizw)!Ksekina to pc kai mpes sta windows me safe mode ama theliseis na kaneis kapoia allagi ek twn esw!To trofodotiko einai arketa pithanon na dimiourgei to provlima afto!Ki egw hardware vlepw na einai to provlima!
JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μαλλον κατι τετοιο φαινεται να παιζει. Θα αλλαξω τροφοδοτικο και θα δω τι γινεται. Εκει παει το μυαλο μου και εμενα.
JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ανεμηστηρες .................... οκ Θερμοκρασια (απο το bios)... οκ Θα δοκιμασω ενα αλλο τροφοδοτικο και βλεπουμε. Επλιζω να το λυσω το προβλημα μου. Τι τροφοδοτικο θα συνιστουσατε εσεις που ξερετε?
Pooky(1) Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Thermaltake, Enermax, Tagan, ή οποιοδήποτε άλλο επώνυμο. Μια και έχεις Ρ4 πάνω από 3 Giga, κοίτα να είναι πάνω από 500 Watts για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλά προς Θεού, μακριά από "ευκαιρίες" τύπου 700 Watt τροφοδοτικό για 35 Ευρώ. Φρόντισε να πάρεις ένα καλό μοντέλο πάνω από 100 Ευράκια για να κοιμάσαι ήσυχος. Καλό ξεμπέρδεμα και περιμένω νέα σου.......
JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Παιδια μολις παρατηρησα και κατι ακομα. Φτανοντας στην πρωτη επανεκκινηση των windows το μηχανημα κολλαει και δεν εμφανιζει καν την μπαρα με το κοκκινο χρωμα που μετραει τον χρονο μεχρι να κανει reset. Κανοντας του εγω reset απο το κουμπακι σβηνει και δεν ξαναναβει. Αναβει παλι μετα απο 5 λεπτα περιπου.
JXID Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Thanks Pooky(1). Μολις καταληξω καπου θα ποσταρω τα αποτελεσματα. Ευχαριστω για την βοηθεια σας και τον χρονο σας.
JXID Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Καλημερα σε ολους. Μετα απο πολλες και επιπονες προσπαθειες βρηκαι οτι αυτο που εφταιγε ηταν ενας διακλαδωτης ρευματος που ειχα τοποθετησει για να μπορεσω να εχω ταση για ενα αναμιστηρακι του κουτιου. Μολις το εβγαλα ολα δουλεψαν κανονικα. 2 μερες τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και εχω αφησει το μηχανημα και δουλευει επι 24ωρου βασεως. Εχετε να μου προτεινετε καποιο software για crash test? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.