Προς το περιεχόμενο

kalyteros download manager?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει, με ποιον download manager μπορώ να κατεβάζω ότι θέλω από ένα ολόκληρο site; Δηλαδή πχ να του δίνω την διευθυνση και να του ζητάω να μου κατεβάσει όλες τις εικόνες που υπάρχουν σε όλες τις σελίδες του site.. Ή όλα τα αρχεία ήχου.. Αν μπορώ να βάζω κάποια φίλτρα ακόμα καλύτερα: πχ αρχεία μικρότερα ή μεγαλύτερα από ένα μεγεθος, ή να φτανει σε ένα συγκεκριμένο βάθος σελίδων πχ 3 επιπεδα πιο μέσα από την homepage..

Πείτε μου ποια έχετε δοκιμάσει και δουλεύουν καλα....

Δημοσ.
katarxas me endiaferei to exeis:

na mporei na katebazei me olo to bandwith

na mporw na to stamataw kai no to xekinaw opote thelw(resume)

an einai dynaton meta apo format na mh thelei install(na to exw sto 2o partition kai na douleyei)

na einai elafri

na mporw na seirw to link panw tou kai na xekinaei to katebasma

Όλοι οι download managers κάνουν την ίδια δουλειά. Την επανεκκίνηση του κατεβάσματος που θες να κάνεις με ένα τέτοιο πρόγραμμα' date=' εξαρτάται απ'την σελίδα που έχει το αρχείο και αν επιτρέπει το resume (δεν είναι θέμα download manager).

Προσωπικά χρησιμοποιώ -όπως και οι περισσότεροι- το [b']FlashGet[/b]. Είναι ελαφρύ και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θες. Έχει και την δυνατότητα να κατεβάζεις ftp αρχεία, χωρίς να έχεις εγκατεστημένο επιπλέον πρόγραμμα γι'αυτή την δουλειά. Δοκίμασα πολλούς download managers πριν καταλήξω στον παραπάνω.

Κάνε κι εσύ το ίδιο και κράτα αυτόν που σου ταιριάζει και κάνει αυτά που απαιτείς! :-D

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πει' date=' με ποιον download manager μπορώ να κατεβάζω ότι θέλω από ένα ολόκληρο site; Δηλαδή πχ να του δίνω την διευθυνση και να του ζητάω να μου κατεβάσει όλες τις εικόνες που υπάρχουν σε όλες τις σελίδες του site.. Ή όλα τα αρχεία ήχου.. Αν μπορώ να βάζω κάποια φίλτρα ακόμα καλύτερα: πχ αρχεία μικρότερα ή μεγαλύτερα από ένα μεγεθος, ή να φτανει σε ένα συγκεκριμένο βάθος σελίδων πχ 3 επιπεδα πιο μέσα από την homepage..

Πείτε μου ποια έχετε δοκιμάσει και δουλεύουν καλα....[/quote']

Teleport Pro :-D

Αυτό χρησιμοποιώ εγώ καμιά φορά για να κάνει αυτά που είπες.

Βέβαια και πάλι εδώ είναι θέμα προτίμησης. Μπορεί εγώ να χρησιμοποιώ αυτό αλλά υπάρχουν πάλι σε αυτή την κατηγορία ένα σωρό τέτοια για τα οποία δεν έχω δυστηχός ώρα να αναφερθώ.

Πάντος το teleport είναι πολύ καλό προγραμματάκι και αξίζει μια ματιά.

Δημοσ.
Thanks wert' date=' δεν το έχω ξαναακούσει αλλά θα το δοκιμάσω..

Κανείς άλλος ξέρει κάποιο άλλο;[/quote']

Internet Download Manager.

Έχει και site grabber. Δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο.

Σου είπα είναι ο καλύτερος :)

http://www.internetdownloadmanager.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...