Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ποια πιστευετε οτι ειναι η ομορφοτερη κοπλε που υπαρχει αυτη την στιγμη σε ξενη σειρα; εγω ψηφιζω Alex απο το The O.C. Και φυσικα απο το special Unit 2 η αστυνομικος Kate.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 H Sidney pianei twra pou teleiwse to Alias? Mporw na milisw mono gia oses vlepw opote....Kristinaki
grigas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Eνταξει, καλή η robin αλλά ταιριάζει πιο πολύ στο "Ποια πρωταγωνίστρια τηλεοπτικής σειράς θα θέλατε μητέρα των παιδιών σας" btw βλέπω τόσο πολλές σειρές που μου είναι δύσκολο να καταλήξω σε μία...πάντως η πιο sexy είναι η Jammie Pressly στο My name is Earl.
Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 βαλτε και καμμια photo γιατι δεν τις ξερουμε ολοι, τουλαχιστον εγω.
Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 και εμενα μου αρεσει η kristin αλλα οχι και τοσο πολυ. δεν εκπεμπει τιποτα το sexy βρε παιδι μου.. ειναι γλυκια, δεν ειναι για τιποτα το πονηρο...
Str Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 ελιζα αι λοβ γιου καργα!!! ντου γιου λοβ μι καμποσο?????????
Sadead Neth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μιας και μαζευτήκαμε να πω και εγώ την Elisha να γίνουμε ακόμα περισσότεροι.
Akujin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 e na tin pw ki egw tote. den mou erxetai amesa kapoia alli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.