Founes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με ενα Κ750i το οποίο, από το πρωί που το άνοιξα, αναβοσβήνει! Πατάω το ΟΝ και ανάβει μια λευκή οθόνη, στην συνέχεια σβήνει και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ανάβει πάλι για 1-2 δευτερόλεπτα η άσπρη οθόνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως μπορούμε να το διορθώσουμε ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Theodore Tsi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 πήγαινε το σε κανά μαγαζάκι που κάνει αναβαθμίσεις και τέτοια μπας και στο flasharei με κάνα νέο firmware και ξεμπλοκάρει.....
darknemus01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Egw eixa pathei akribws to idio se k700i kai mou eipan oti thelei allagh h plaketa mesa me kostos 30-40 eyrw.
clarice Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 θα σου προτεινα και εγω την αναβαθμιση για αρχη. πολλες φορες τα κινητα δεν μπορουν να διαβασουν μυνηματα που εχουν σταλει απο αλλη συσκευη. Μηπως σου ειχε στειλει καποιος επαφη απο νοκια πριν το παθει γιατι συνηθως ετσι παρατηρειται?
sniper_206 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Κι εμάνα το έχει πάθει αυτό το Κ750i μου αλλά μετά από το restart επανέρχεται στα κανονικά του... Πήγαινε το σε κανένα γερμανό ή αντιπροσωπεία να τους το πεις. Μπορεί όντως με μια αναβάθμιση να είναι οκ
Dark_son20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 mias kai eisai pirea pigenete stin erricson pou einai http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=468395.345&initialCenterY=4198864.87&initialZoomLevel=1 o texnikos einai magas kai an sou pei kati *periergo* (tha katalaveis) gia pliromi deksou
npapak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αφου εχει εγγυηση 2 χρονια,τι σκας?Το στελνεις (βασικα που να το στειλεις αν εισαι Αθηνα?) και εισαι μια χαρα...
MasterX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μάλλον μπλοκαρε, αναβαθμιση θα του κανουν... Πηγαινε το στο σερβις, σε καλύπτει η εγγύηση αρκει να μην πηρε υγρα...
babaoula Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 geia se olous. exo ena provlima pira prin 2 mines to k750i prin 3-4 meres xafnika stamatise na leitourgei to pliktrologio to piga stin omnitech kai mou eipan oti den episkevazetai giati einai oxeidomeni i plaketa tous tilefonisa kai mou eipan oti mazepse ygrasia kai i egguisi den to kaluptei ki ego roto pos ginetai na mazepse ygrasia xoris na exei pesei pote nero? to exo kai panta se 8iki kai mou leei oti i ygrasia proerxetai apo ton aera kanoniko doulema mipos xerei kaneis an yparxei kapoia diklida gia na apozimio8o? boro na kini8o nomika? i den exei kanena noima to exo xasei to paixnidi outos i allos?
tsotrilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Προσπαθησε να το ανοιξεις χωρις το memory stick του...αν δεις οτι ανοιγει βρες ενα card reader και κανε της ενα format...και λογικα θα σταματησει αυτο....ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το w800 μου.Αλλα και αυτο να μην ειναι σκεψου οτι εχεις και τα 2 χρονακια εγγυηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.