Προς το περιεχόμενο

Πέθανε το K750i μου ???

Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα πρόβλημα με ενα Κ750i το οποίο, από το πρωί που το άνοιξα, αναβοσβήνει!

Πατάω το ΟΝ και ανάβει μια λευκή οθόνη, στην συνέχεια σβήνει και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ανάβει πάλι για 1-2 δευτερόλεπτα η άσπρη οθόνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως μπορούμε να το διορθώσουμε ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

θα σου προτεινα και εγω την αναβαθμιση για αρχη. πολλες φορες τα κινητα δεν μπορουν να διαβασουν μυνηματα που εχουν σταλει απο αλλη συσκευη. Μηπως σου ειχε στειλει καποιος επαφη απο νοκια πριν το παθει γιατι συνηθως ετσι παρατηρειται?

Δημοσ.

Κι εμάνα το έχει πάθει αυτό το Κ750i μου αλλά μετά από το restart επανέρχεται στα κανονικά του...

Πήγαινε το σε κανένα γερμανό ή αντιπροσωπεία να τους το πεις. Μπορεί όντως με μια αναβάθμιση να είναι οκ

Δημοσ.

Αφου εχει εγγυηση 2 χρονια,τι σκας?Το στελνεις (βασικα που να το στειλεις αν εισαι Αθηνα?) και εισαι μια χαρα...

Δημοσ.

Μάλλον μπλοκαρε, αναβαθμιση θα του κανουν... Πηγαινε το στο σερβις, σε καλύπτει η εγγύηση αρκει να μην πηρε υγρα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

geia se olous.

exo ena provlima

pira prin 2 mines to k750i

prin 3-4 meres xafnika stamatise na leitourgei to pliktrologio

to piga stin omnitech kai mou eipan oti den episkevazetai giati einai oxeidomeni i plaketa

tous tilefonisa kai mou eipan oti mazepse ygrasia

kai i egguisi den to kaluptei

ki ego roto

pos ginetai na mazepse ygrasia xoris na exei pesei pote nero?

to exo kai panta se 8iki

kai mou leei oti i ygrasia proerxetai apo ton aera

kanoniko doulema

mipos xerei kaneis an yparxei kapoia diklida gia na apozimio8o?

boro na kini8o nomika?

i den exei kanena noima

to exo xasei to paixnidi outos i allos?

Δημοσ.

Προσπαθησε να το ανοιξεις χωρις το memory stick του...αν δεις οτι ανοιγει βρες ενα card reader και κανε της ενα format...και λογικα θα σταματησει αυτο....ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το w800 μου.Αλλα και αυτο να μην ειναι σκεψου οτι εχεις και τα 2 χρονακια εγγυηση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...