Προς το περιεχόμενο

AΧΡΗΣΤΗ η local mem του cell στο ps3?!

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thimamai kapoion apo dw pou elege pirato to petsokomeno 360 k se 3 xronia i ms tha bgalei pali konsola k k k k ....wraia pramata...kwlotoumpes twra..etsi na goustarete

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί να μην βγάλει ? έτσι δουλεύει η microsoft .... κάθε λίγο και καινούργιο xbox, και συχνά αγοράζουμε και καινούργιο pc για gaming ή για να σηκώνει την νέα έκδοση των windows.

Eνώ το ps3 το αγοράζεις μια φορά, και είσαι καλυμμένος για πολλά χρόνια στα παιχνίδια, ενώ τώρα με το ίδιο μηχάνημα θα είσαι καλυμμένος για ακόμα περισσότερο καιρό και στο θέμα του υπολογιστή.

Δημοσ.

Ξαφνικά το PS3 δεν θα είναι υπολογιστής όταν κυκλοφορήσει,ακριβώς όπως δεν πρόσφερε τα φωτορεαλιστικά γραφικά των CGI videos και μετά θα βρουν άλλη καραμέλα τα fanboys της Sony. Οπότε αγοράστε όποια κονσόλα σας βολεύει και μην ακούτε fanboys.Εγώ μια φορά Wii θα πάρω και δεν πα να λέτε εσείς,lol.

PS: BlizardBill ακόμα δεν μου είπες,θα μου δώσεις το PC σου όταν πάρεις το PS3 να κάνω το LAN μου;Άχρηστο αφού λες ότι θα σου είναι οπότε δώσε μας το,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D

Δημοσ.
Γιατί να μην βγάλει ? έτσι δουλεύει η microsoft .... κάθε λίγο και καινούργιο xbox' date=' και συχνά αγοράζουμε και καινούργιο pc για gaming ή για να σηκώνει την νέα έκδοση των windows.

Eνώ το ps3 το αγοράζεις μια φορά, και είσαι καλυμμένος για πολλά χρόνια στα παιχνίδια, ενώ τώρα με το ίδιο μηχάνημα θα είσαι καλυμμένος για ακόμα περισσότερο καιρό και στο θέμα του υπολογιστή.[/quote']

giati mauta pou pe o kuturagi ti einai?tou dinw 600e k telos?i sony gia 10 xronia me auto to mpriki tha katsei?kathe fora tha bgainei nea ekdosi me de kserw gw ti parapanw pramata thaxei..alla bebaia twra pigame oti kaliptei k to pc,oti pio eleeino psema exw akousei.k an mia etaireia mporei na to kanei auto einai i ms pou kserei k ta mesa k ta eksw.i sony as ftiaksei kammia HD kali k blepei gia ta ipoloipa.

akou kei to pc tha antikatastathei apo to ps3...dld den exoun oria oi tipoi.em bebaia me tin kwlotriboura tou antagwnismou k to thapsimo pouxoun faei ti allo tha poun.auti einai i alitheia.thaxa dld pc me quatra core k 4 7900 k to ps3 tha mporei na kalipsei auto to teras epeksergasias...oti pio mlk exw akousei,tribute to sony.lol

Δημοσ.

PS: BlizardBill ακόμα δεν μου είπες' date='θα μου δώσεις το PC σου όταν πάρεις το PS3 να κάνω το LAN μου;Άχρηστο αφού λες ότι θα σου είναι οπότε δώσε μας το,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D[/quote']

Καλά περίμενε για να δείς ....όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλει χρόνο για να το χωνέψει ο κόσμος.

Kαι όταν είχε βγει το mouse, όλοι γέλαγαν μαζί του και δεν περίμεναν ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο, όταν βγήκαν τα windows ο κόσμος δεν ήξερε τι διαφορά έχει από το dos, αλλά σιγά-σιγά όλα άλλαξαν.

Και εσύ θα δεις το linux σαν πραγματικό λειτουργικό αργότερα , και θα ξεκωλυσεις από τα windows.

Δημοσ.

Βρε μας έπεισες, μην επιμένεις. Με το ps3 θα ξεκωλύσουμε από τα windows. Εντάξει, πάω για τις ασπιρίνες

Δημοσ.

Δεν είσαι και 80 χρονών βρε φίλε για να θέλεις ασπιρίνες όταν ακούς για κάτι νέο και διαφορετικό... κάτσε σκέψου το λίγο με ανοιχτό μυαλό .... πού βλέπεις εσύ το αξεπέραστο πρόβλημα. ?

Δημοσ.
Καλά περίμενε για να δείς ....όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλει χρόνο για να το χωνέψει ο κόσμος.

Kαι όταν είχε βγει το mouse' date=' όλοι γέλαγαν μαζί του και δεν περίμεναν ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο, όταν βγήκαν τα windows ο κόσμος δεν ήξερε τι διαφορά έχει από το dos, αλλά σιγά-σιγά όλα άλλαξαν.

Και εσύ θα δεις το linux σαν πραγματικό λειτουργικό αργότερα , και θα ξεκωλυσεις από τα windows.[/quote']

Εγώ σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες γιατί κοτέβεις και φαίνεται (βασικά δεν φαίνεται,κάνει μπαμ από μακρία,lol :D) και λες πάλι τα δικά σου.Πάμε για άλλη μια φορά,θα μου δώσεις το PC σου μόλις πάρεις το PS3 αφού θα σου είναι εντελώς άχρηστο;

Δημοσ.

Οχι ... θα το έχω στην άκρη για backup μέχρι να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας , για δίκτυο , για δεύτερο σύστημα κλπ. Τίποτα δεν είναι τόσο άχρηστο για να το χαρίζω έτσι ... το max να το πουλήσω δηλαδή.

Δημοσ.
Είναι τόσο σαχλαμάρα που δεν έχεις κάτι να διαψεύσεις' date=' αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετοί άσχετοι που θα επηρεαστούν έτσι και αλλιώς.

[/quote']

ostoso oi asxetoi pou anaferete o Billakos eimaste oloi emeis pou ISOS vriskoume kapos logiko auto pou leei sto antistoixo site,enos o eidikos kai o tekmiriomenos einai o Bill......pragmatika diskolo....poios einai pithanon na exei dikio?....o Bill i ta 50 atoma tou sigkekrimenou post simperilamvanomenou kai tou site (pou epetrepse mou Bill alla kseroun ligaki parapano apo esena)?

Δημοσ.
ostoso oi asxetoi pou anaferete o Billakos eimaste oloi emeis pou ISOS vriskoume kapos logiko auto pou leei sto antistoixo site,enos o eidikos kai o tekmiriomenos einai o Bill......pragmatika diskolo....poios einai pithanon na exei dikio?....o Bill i ta 50 atoma tou sigkekrimenou post simperilamvanomenou kai tou site (pou epetrepse mou Bill alla kseroun ligaki parapano apo esena)?

Έτσι είναι, απλά από τους κανόνες του forum δεν μπορεί να βρίσει κάποιος άμεσα, επομένως η εξύβριση γίνεται έμεσα. Μου θυμίζει κάτι που είχε ειπωθεί κάποτε, "είστε όλοι σας τρελλοί κι εγώ γνωστικός".

Ακριβώς το αντίθετο... δεν θα αλλάζεις κονσόλα και θα παίζεις τα παιχνίδια για 5 χρόνια μια χαρά όπως με το ps1 και ps2 ' date=' αλλά ταυτόχρονα και με το ίδιο μηχάνημα θα έχεις ένα home computer που πάλι θα σου είναι αρκετό για 5 χρόνια τουλάχιστον.

(και είναι πιο εύκολο μάλιστα το δεύτερο.... πιο συχνά αλλάζουμε Pc για gaming, παρά για κάτι άλλο)

Βέβαια όποιος ενδιαφέρετε θα μπορεί να προσθέσει από μεγαλύτερο σκληρό και εξωτερικό writer, ή να πάρει μια άλλλη έκδοση ps3 με 3 hdmi ... κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε, αλλά επειδή το ps3 είναι και PC, όλα είναι πιθανά.

Παρόλα αυτά' date=' επειδή είναι και υπολογιστής, [b']μπορεί να βγάλουν και άλλη έκδοση στο μέλλον με μεγαλύτερο σκληρό, BR writer, περισσότερη μνήμη αν χρειάζονται τα προγράμματα, νέες εισόδους για να υποστηριχθούν νέα standar και ότι θέλουν.[/b]

(δεν ενδιαφέρουν βέβαια αυτά όσους το θέλουν για παιχνίδια και για βασικές PC λειτουργίες.... )

Αυτό που κατάλαβα είναι είναι πως διατυμπανίζεις πως το PS3 θα είναι καλύτερο, αλλά δεν έχεις καταλάβει ούτε ο ίδιος για ποιόν λόγο. Σύμφωνα με τα παραπάνω, πιστεύεις πως ο μόνος τρόπος να παραμείνει ανταγωνιστική η Sony είναι να κυκλοφορεί κατά καιρούς τα PS3.1, PS3.2 κ.ο.κ., ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό το μέρος της κονσόλας που είναι "υπολογιστής".

Ανταγωνιστικό με τι; Με τα PC; Μα ήδη όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει ένα linux box με ελάχιστα χρήματα, γιατί να πάρει το PS3 -και μάλιστα πολλές φορές, σε revision- που στοιχίζει πολλαπλάσια; Επειδή λέει "Sony" στην πρόσοψη; Εδώ είναι που ο Κουτα-ράγκι λέει κουτα-μάρες, για να καλύψεις μία ανάγκη στην αγορά πρέπει να υπάρχει η ζήτηση, δεν μπορείς να δημιουργήσεις μία ζήτηση την οποία θα καλύψεις αργότερα. Για μένα είναι τελείως κουτό να προωθείς την κονσόλα σου σαν "computer" και "Blu-ray player", ενώ ξέρεις πως αυτό που θα φέρει τις πωλήσεις είναι τα games.

Μήπως λοιπόν εκεί πρέπει να εστιάσουμε για να δούμε τι δεν πάει καλά; Που είναι τα games, αυτά που θα πείσουν τον καταναλωτή πως αξίζει το PS3 σαν κονσόλα, αυτό που είναι στο κάτω-κάτω δηλαδή; Μήπως όλη η συζήτηση μετατοπίστηκε από τη Sony στο θέμα "computer" επειδή από πλευράς "console" δεν έχουν να δείξουν και πολλά;

Σκέψου το σαν μια amiga ' date=' που ήταν παιχνιδομηχανή αλλά ήταν και καλύτερη από το τότε pc , αλλά αντί ένα τελείως δικό του OS θα έχει μια έκδοση linux.

Δεν μπορεί να αποτύχει γιατί είναι η καλύτερη ιδέα από όλες ... τώρα θα μπορούμε όχι μόνο να μην αλλάζουμε την παιχνιδομηχανή μας κάθε χρόνο, αλλά θα έχουμε και ένα PC για τις βασικές ανάγκες μας , που φυσικά πάλι δεν θα χρειάζεται να το αλλάζουμε κάθε λίγο.

[/quote']

O'RLY; Tο AmigaOS δεν το είχαν τα PC, ενώ το linux το έχει εδώ και 15 χρόνια και μόλις τα τελεύταια 5 χρόνια το "ανακάλυψε" η Sony. Αν τα πιστεύει πραγματικά αυτά που κυρρήτει η Sony, γιατί δεν ξηλώνει τα WinXP από όλα τα VAIO στην αγορά για να βάλει το linux της; Όλα είναι κινήσεις αντιπερισπασμού για να απομακρύνουν τους αγοραστές από την ουσία, τα games.

Α, δεν τ' ακουσες; Η Amiga απέτυχε, την περίοδο που προσπάθησε να μοιάσει στα PC, με μεγάλες ακριβές εκδόσεις και "expansion cards" που την έκαναν x86 compatible :roll:

Πέτρο στο μαμήσαμε το topic, sorry :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...