Προς το περιεχόμενο

P4 1,8 GHz "willamette" socket 478

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου o παραπάνω επεξ.Από ότι είδα στην μητρική P4VXAD της ελιτ group Μάλλον είναι έχει 200 FSB.Αν τον βάλω σε μία μητρική που υποστηρίζει 800 FSD θα δουλέψει?Μπας και αυξήσω λίγο τις επιδόσεις λόγω chipset ιντελ που έχει η άλλη.Η αρχίκη έχει ένα της via VIA P4X266A.Η "καινούρια" έχει 865pe.:-D

Δημοσ.

εχω τον 1,7 willamette σε μητρικη με 400 FSB της intel χωρις καν επιλογες overclocking(ετσι για το γαμωτο!!!) Επειδη 2-3 μελη του insomnia πουλουν σχετικα καλες μητρικες για s478 με 800 FSB και νομιζα οτι δεν θα ταιριαζει ο επεξεργαστης γιαυτο δεν εκανα κινηση.

Ειναι σιγουρο οτι θα ταιριαζει?

Δημοσ.

Ωραία τότε και η συγκεκριμένη μητρική έκατσε πολύ στο ράφι.Το καλοκαίρι που θα είμαι στο πατρικό θα την αλλάξω.Σκυλί δεν λές τίποτα.Ενάμιση χρόνο δούλευε στους 100 βαθμούς στο μαγαζί του πατέρα μου επειδή ο "τεχνικός" είχε σπάσει την βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν στον αέρα.Είχε φτάσει στο σημείο να μην ανοίγει πολλές εικόνες μαζί γιατί κολλούσε τελείως και τότε μου μπηκε στο μυαλό να πάω να το bios και είδα 98-101.Τώρα η CPU δροσίζεται στους 38-40 full load κάτω από μια ψύκτρα της ZALMAN.

Δημοσ.
Ωραία τότε και η συγκεκριμένη μητρική έκατσε πολύ στο ράφι.Το καλοκαίρι που θα είμαι στο πατρικό θα την αλλάξω.Σκυλί δεν λές τίποτα.Ενάμιση χρόνο δούλευε στους 100 βαθμούς στο μαγαζί του πατέρα μου επειδή ο "τεχνικός" είχε σπάσει την βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν στον αέρα.Είχε φτάσει στο σημείο να μην ανοίγει πολλές εικόνες μαζί γιατί κολλούσε τελείως και τότε μου μπηκε στο μυαλό να πάω να το bios και είδα 98-101.Τώρα η CPU δροσίζεται στους 38-40 full load κάτω από μια ψύκτρα της ZALMAN.

καλα κλοκαρίσματα λοιπόν

Δημοσ.
καλα κλοκαρίσματα λοιπόν

Μπά θα τον αφήσω να δουλεύει στην ησυχία του τον κακομοίρη.Ποιος ξέρει πόσο χρόνο από την διάρκεια ζωής του θα έχασε...Ας κάνει την καλή δουλειά του για μερικά χρόνια ακόμα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...