lorfitia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Γειά σε όλους...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Ποιά υλοποιήση Linux θεωρείτε καλύτερη ως προς τον τομέα της συμβατότητας,της μεγαλύτερης βάσης συμβατών εφαρμογών,της ευκολίας εκμάθησης και χρήσης για ένα νέο χρήστη των Linux....έχω δοκιμάσει αρκετές μέχρι τώρα και κάθε μία έχει και κάποιο πρόβλημα με το οπόιο δεν μπορώ να συμβιβαστώ και να διορθώσω λόγο έλλειψης γνώσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα, θέλεις να πεις διανομή... έχουμε μόνιμα αυτή τη συζήτηση, κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ κ θα καταλάβεις γιατί. Οι εφαρμογές σου ναι είναι συμβατές με τι; Με Μ$; Οι περισσότερες είναι... Αγόρασε μια διανομή από το εμπόριο που θα χει κ προγράμματα που δεν είναι ελεύθερα κ δεν περιλαμβάνονται στις διανομές που κατεβάζεις από το δίκτυο για να μην ψάχνεσαι πολύ με ρυθμίσεις κ κατεβάσματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ SimplyMepis. Όλα λειτουργούν ρολόϊ εκτός από το Crypto F200 Adsl Modem που σε 2-3 μέρες θα το βάψω μπλέ κ θα το πετάξω γιατί περιμένω το ρούτερ μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 lorfitia καλώς ήρθες. άν πεις λίγα παραπάνω για το συμβατότητα βάση συμβατών εφαρμογών διανομές που δοκίμασες και τι θέλεις να κάνεις με το Linux θα πάρεις αρκετές απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Γιατί δεν μας λες τι διανομές έχεις δοκιμάσει και τι προβλήματα έχεις,για να σε βοηθήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorfitia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Λοιπόν...έχω δοκιμάσει τα SUSE 10...όπου δεν κατάφερα να εγκαταστήσω πρόγραμμα...πάντα μου έβγαζε κάποιο λάθος...είτε μέσω yast είτε μέσω terminal και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.Έχω δοκιμάσει Fedora 3,4,5 ,όπου στο 5 άρχισα να συνηθίζω και κατάφερα να περάσω εφαρμογές αλλά είχα προβλήματα με δίσκο ntfs όπου δεν μπόρεσα να τον κάνω mount,αναγκάστικα να τον κάνω fat32 και πάλι δεν κατάφερα να τον κάνω Mount και τέλος τον έκανα ext3 όπου και εκέι δεν τον είδε το fedora 5...δοκίμασα slackware όπου δεν έβγαζα ιδιέτερη άκρη και τα έβγαλα...αυτά προς το παρόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Βάλε Suse κατά τη γνώμη μου και ρώτα κάθε τόσο τι προβλήματα έχεις,να τα λύνουμε,μην κάνεις συνεχώς format... Για να κάνεις mount ένα σκληρό δίσκο,πρέπει να αλλάξεις ένα αρχείο txt. Θα πας σαν root στο αρχείο /etc/fstab και θα γράψεις κάτι σαν το παρακάτω... >/dev/hda5 /mnt/hda5 vfat,ntfs iocharset=utf8,rw,umask=000,codepage=737 0 0 θα πρέπει όπως ίσως είδες να φτιάξεις σαν root, έναν φάκελο με όνομα hda5 στο /mnt. Υ.Γ.:Το hda5 είναι ανάλογα με το τι έχεις δηλώσει εσύ!Αν η διανομή σου το partition το βλέπει σαν sda4 ή σαν hda1 ,τότε το αλλάζεις αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.