Προς το περιεχόμενο

δεν Bootαρει

antio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

αλλαξα τα πάντα σε ενα παλιο pc μου (μητρική , cpu , μνήμη) εκτός απο τον σκληρό δίσκο . Ωστόσο μετά την αναβάθμιση το pc δεν bootarei με τιποτα απο τον σκληρό , μονο απο το dvd .

Τι μπορεί να φτεεί??

Δημοσ.

Δεν μπουτάρει; Εννοείς δεν φορτώνει windows;

Γιατί αν συμβαίνει αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν άλλαξες μητρική χωρίς να κάνεις format κ επανεγκατάσταση windows στο δίσκο.

Αν δεν εννοείς αυτό, ενημέρωσε λίγο πιο περιγραφικά αν μπορείς.

/sc

Δημοσ.

Παιδιά δεν φορτώνουν τα xp. Το θεώρησα φυσιολογικο μιας και εχω αλλαξει την μητρική γιαυτο και προσπάθησα να εγκαταστήσω ξανά τα xp. Και ενω το σύστημα ξεκινά κανονικά απο το cd, πατώντας εντερ για να εγκατασταθουν τα xp μου προτείνει να διαγραψω το επιλεγμένο διαμ'ερισμα, οταν όμως πάω να το διαγραψω πατώντα c επιστρέφει πάλι στο προηγούμενο μενου χωρις να μου δίνει καμμια αλλη δυνατότητα επιλογής.

Δημοσ.

Παντως οταν ειχα αλλαξει μητρικη, εκανα δοκιμη και bootαρε κανονικα, αν και τα Win δε δουλευαν σωστα(...ποτε δουλευουν βεβαια...) οποτε και εκανα φορματ.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα ο σκληρος εχασε το boot sector που τον βοηθαει

να ξεκιναει σε καθε εκκινηση του pc

To εχω παθει απειρες φορες!Μαλλον με την αλαγη της μοβο σου

παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα στην ταση του ρευματος και ο δισκος

εχασε το boot!!!

Εχει τυχη πολλες φορες να αφησω το pc κλειστο και μετα να επανελθει

μονο του!

Αν θυμαμαι καλα στο setup των windows πρεπει να εχει καπου εντολη που να

ψαχνει τον δισκο και να ξαναγραφει το boot sector του hd

Εαν τωρα δεν εχεις καποια αρχεια στον δισκο που τα χρειαζεσαι

τοτε βαλε το cd των windows98 βαλτο να κανει autoboot

μπαινεις στο dos και κανε fdisk

Απο εκει θα διαγραψεις και θα ξαναφτιαξεις τα διαμερισματα του δισκου ξανα!!

Δημοσ.

akmakas tha to dokimaso ayto poy les, alla den mporo na katalabo ti trexei.

Ftano ena klik prin tin eggatastasi ton xp kai patontas enter to pc sfyrizei adiaforo ,den kanei tpt . i moni alli epilogi poy dinei einai h dimioyrgia diamerismatos © alla kai apo ekei tptp..........

Δημοσ.

Δοκιμασε να booταρεις απο cd windows 98 μπες στο dos και

διεγραψε ολα τα διαμερισματα!!!

Επισης SOS αλαξε καλωδιοταινια στο hd το εχω δει και αυτο

ειχα διαφορα προβληματα που λυθηκαν με την αλαγη της καλωδιοταινιας

Μπορει να εχει καποια τσακιση και να δημιουργειται προβλημα

Δημοσ.

File akmaka neotera apo to metopo... ekana fdisk apo disketta ekkinisis 98 ,(ontos den briskei kanena energo diamerisma),ola kalla ,elegxos skliroy ok , sto telos tou fdisk zita reboot kai meta diamorfosi.\

Kai edo arxizoyn ta TRELLA, dinontas tin entoli format c: moy bgazei to minima : oti h diamorfosi den ypostirizete stin monada c.

ppeite moy pleaseee ti na petaxo apo to mpalkoni tin mitriki tin cpu i olo to pc...

Δημοσ.

a xehasa exo allaxei kai tin kalodiotaineia edo kai dio meres....

bre paidia mipos ftaiei to gegonos oti o skliros moy einai ligoylaki palios (maxtor 8.2gb)??

Δημοσ.

Να σε ρωτησω ποσο μεγαλος ειναι ο σκληρος και τι πρωτοκολλο χρησιμοποιει?

Η μητρικη τι chipset εχει?(και τι chipset ηταν η παλια)

Sorry τωρα ειδα οτι ειναι maxtor 8,2.Κατεβασε το maxblast bootable και ανοιξε μ αυτο

http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=%2Fen_us%2FSupport%2FSoftware+Downloads%2FView+By+Category%2FDesktop+Storage%2FDiamondMax+Family%2FUtilities&downloadID=19&displayEULA=true

Δοκιμασε να κανεις format και partitions μ αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...