Προς το περιεχόμενο

Αγορά pc

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αλλά θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει άμεσα και να μου πει την γνώμη του για την αγορά ενός pc.Να διευκρινήσω ότι Το pc δεν το θέλω για παιχνίδια απλά θέλω μια αξιόλογη vga.

1. M/B Asus A8N-E NFORCE 939 64Bit

2. CPU AMD AHTLON 64BIT 3800+

3. RAM DDR 1024 400MHz (2X512 DDR400)

4. HDD 250 GB SATAII WD 7200 16 MB

5. HDD 80GB SATA II 8MB

6. VGA ASUS ATI N6600 TD PRO 256MB DVI SILENCER

7. DVD ROM LG 16X 52X

8. DVD RW LG 16X DUAL 6X

9. MONITOR LG L1970H 19''

Παρκαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει άμεσα γιατι ενδιαφέρομαι για την αγορά του σύντομα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι πολυ σωστη η επιλογη σου. Ενας φιλος μου σχεδον ιδιο και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Ποσο θα σου στοιχισει το συγκεκριμενο??

Δημοσ.

1.ok

2.ok

3.Προτίμησε 1x1GB για μελλοντική αναβάθμιση.

4.οκ

5.36.7GB ή 74GB WD Raptor SATA για λειτουργικό.

6.NVIDIA 7600GT(~200€),NVIDIA 7800GTX(~450€)

7.οκ

8.οκ

9.οκ

Δημοσ.

Τους δύο δίσκους τι τους θες;

Κατά τα άλλα, μια χαρά σύστημα είναι. Αν και, με τις τιμές των μνημών, θα έβαζα 2x1024, να υπάρχει...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Κάτι λιγότερο από 1500 ευρώ θα κοστίσει.Τους δύο σκληρούς μου τους πρότειναν ώστε να βάλω στο ένα τα προγράμματα και στ άλλο να έχω τα υπόλοιπα.Βέβαια δεν πολύ κατάλαβα την χρησιμότητα αλλά anyway

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Κάτι λιγότερο από 1500 ευρώ θα κοστίσει.Τους δύο σκληρούς μου τους πρότειναν ώστε να βάλω στο ένα τα προγράμματα και στ άλλο να έχω τα υπόλοιπα.Βέβαια δεν πολύ κατάλαβα την χρησιμότητα αλλά anyway

Μάλλον σου είπανε να βάλεις raptor για τα windows και τα προγραμματα.

2. CPU AMD ATΗLON 64BIT 3800+ (ελπίζω διπύρινο βέβαια)

3. MONITOR LG L1970H 19'' (καλύτερα PHILIPS 190X6FB 19'' TFT, έχουν την ίδια εγγύηση)

Δημοσ.

Κόλπα των πωλητών ειναι αυτά. Εφώσον δεν θες ένα μηχάνημα απόλυτων επιδόσεων ο 2ος σκληρός είναι περιττός. Η δική μου συμβουλή είναι να μην τον αγοράσεις.

Δημοσ.

Αποψη δικια μου : Αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα παρε αυτον αλλιως κοιτα και στισ αγγελιες.

Δημοσ.

Ο διπλος σκληρος είναι καλος για να κρατας και backup καποια σημαντικά πραγματα...Αλλα αν ειναι να παρεις δευτερο, ας μην είναι μονο 80GB.. προτίμησε μεγαλυτερο, θα συμφερει περισσότερο...

"Το pc δεν το θέλω για παιχνίδια απλά θέλω μια αξιόλογη vga"

Θες να πεις οτι δεν προκειται να παξεις καθόλου συγχρονα παιχνίδια, ή οτι και μπορει να παίξεις καποια στιγμή αλλα και πάλι δεν θα τρελαίνεσαι για επιδόσεις;

Στην πρώτη περίπτωση οτι καρτα και να παρεις δεν θα δεις διαφορά στα δισδιαστατα γραφικά (συνήθης χρηση Windows). Εκτός αν προκειται να δουλέψεις καποιο προγραμμα που θα χρησιμοποιεί πολύ την καρτα οθόνης...

Δημοσ.

Για τον 2ο σκληρό σκέφτηκα κ εγώ για περισσότερο χώρο.Να πάρω όμως 2 σκληρούς ή ένα μεγάλο???Επίσης γιατί να διαλέξω την Phillips από την LG όταν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και επιπλέον η LG έχει αντίθεση 1600:1??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...