Sadako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ελπίζω να μην πειράζει που άνοιξα ένα θέμα που απο ότι είδα με ένα search στον φόρουμ έχει συζητηθεί (ξεχωριστά βέβαια για κάθε ταινία και κάθε έκδοση), αλλά επειδή με πιέζει κάπως ο χρόνος, ήλπιζα να λάβω μια απάντηση απο κάποιον που έχει ολοκληρωμένη άποψη. Έπεσε στα χέρια μου τις προάλλες η τριλογία σε DVD (μέχρι τώρα τα είχα σε XviD). 2 DVD το κάθε μέρος της τριλογίας, και λέει πάνω στο DVD (widescreen edition). Απο ό,τι είδα, το ένα δισκάκι σε κάθε ταινία είναι η main movie, με 2 audio streams (και τα 2 ο ήχος της ταινίας, απλά στη μια περίπτωση είναι 6κάναλος και στην άλλη 2κάναλος), ενώ τα 2ο δισκάκι έχει κάποια extras. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω, είναι το εξής. Εκτός απο extended version, που απο ότι έχω καταλάβει είναι 4 δισκάκια η κάθε ταινία, υπάρχει άλλη έκδοση με περισσότερα extras? Βασικά, αυτό που θα με ενδιέφερε περισσότερο, είναι να είχε τουλάχιστον audio commentary, που σε αυτή την έκδοση που έχω στα χέρια μου λείπει. Υπάρχει καμιά έκδοση με audio commentaries με 2 DVDs/movie??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.