Hamurabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Παιδες προτεινετε μου τιποτα ατμοσφαιρικα τραγουδακια, αφρικανικου στυλ με ταμπουρλα και τετοια. θενκς
SweetChild Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Σου προτείνω τον Nacho Sotomayor.. Είναι Ισπανός και γράφει πολύ καλή ατμοσφαιρική και ταξιδιάρικη κυρίως μουσική. Αφρικάνικο στυλ όμως δεν είναι. Αλλά σε αφρικάνικο.. υπάρχει ο salif keita. Έχει το γνωστό madan. Επίσης... Youssou N'Dour The Jewels Ali Farka Touré Boubacar Traoré Mestre Ambrosio Baaba Maal Αυτά νομιζω είναι αρκετα... Ακουσε τα και άμα σ'αρεσουν καλώς
Euromaster Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Σου προτείνω τον Nacho Sotomayor..Είναι Ισπανός και γράφει πολύ καλή ατμοσφαιρική και ταξιδιάρικη κυρίως μουσική. Αφρικάνικο στυλ όμως δεν είναι. Αλλά σε αφρικάνικο.. υπάρχει ο salif keita. Έχει το γνωστό madan. Επίσης... Youssou N'Dour The Jewels Ali Farka Touré Boubacar Traoré Mestre Ambrosio Baaba Maal Αυτά νομιζω είναι αρκετα... Ακουσε τα και άμα σ'αρεσουν καλώς Συμφωνω απολυτα, εγω εχω ακπλαγει με τους Baaba Maal kai Youssou N'Dour oi opoioi απο οτι εμαθα ειχαν ερθει στο womad πριν 2 χρονια. Κλαψ...
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 tha soy proteina tribal ambient... dokimase Steve Roach and Jeffrey Fayman - Trance Spirits Trip Out
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 akoma konta sthn perigrafh soy einai kai to Steve Roach & Vidna Obmana - Spirit Dome btw hamurabi grafeis sto shroomery??
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 des kai authn thn syllogi , kykloforise to 2006 apo thn Interchill records. Se fash chill me ethnic stoixeia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.