G_Zisis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Πάντως πρέπει να της πούμε και ένα μπράβω γιατί ενώ έχει πολύ λιγότερους πελάτες από τον ΟΤΕ (νομίζω) προσφέρει μεγαλύτερες συνδέσεις από αυτόν.
blueviper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να της πούμε μπράβο που έχει κατορθώσει ακόμα και τα αστικά κέντρα να τα αντιμετωπίζει σαν να πρόκειται για παραμεθόριο...όλα κι όλα...η Vivodi είναι ενάντια στις γεωγραφικές διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων, γι' αυτό και καλύπτει με το δίκτυό της μονάχα τη γειτονιά του διευθυντή της και των άμεσων συγγενών του.
unre@l Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 kala re pedia.. les kai exete proigoumena me tin vivodi kanete. LOL! Toulaxiston uparxei kai auth i eteria bas kai ksipnaei pou kai pou o ote na rixnei kamia timi..
Wolfidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ένα πράγμα χρειάζεται τώρα η ΒιΒόΔι... 20 πελάτες στην ταχύτητα των 12MBPS.Μετά θα πέσει το γέλιο [ αυτοδιαφημίζονται και για το τρομερό τους δίκτυο ( LOL 1 ) την αξιοπιστία ( LOL 2 ) και την εξυπηρέτηση ( LOL 3 ) ] ΧΑΧΑΧΑ!!!! Καλα πόσο κοστιζουν τα 12μβπς? Καμιά 700αρα ευρώ ε?
tktommytk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ΧΑΧΑΧΑ!!!! Καλα πόσο κοστιζουν τα 12μβπς? Καμιά 700αρα ευρώ ε? Tαχύτητα ........ Shared LLU & DSLnet2+(S) ...... Full LLU & DSLnet2+(S) 12/1 Mbps .................... 719,50 eur ......................... 723,00 eur
blueviper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 kala re pedia.. les kai exete proigoumena me tin vivodi kanete. LOL! Toulaxiston uparxei kai auth i eteria bas kai ksipnaei pou kai pou o ote na rixnei kamia timi.. Εχμ...ναι. Τα έχει κάνει πάνω του ο ΟΤΕ από τότε που εμφανίστηκε η Vivodi και το αβυσσαλέο δίκτυό της...η ανάπτυξή της είναι πιο αργή κι από ταινία του Αγγελόπουλου.
LuNaTiC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Ego exo Vivodi sta Giannena edo kai kati xronia kai eimai poly euxaristimenos Btw opoion ton xalaei as poume i vivodi as tin kopanisei na anoixei to dslam gia kana filo mou pou psaxnei Anyway...ego ston ote de dino xana lefta kai as exei kai ti diplasia taxitita me ta misa lefta End of Story
Pooky(1) Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Αυτό έκανα...... Ήμουνα VIVOΔΙ σε σταθερό και περίμενα να έρθει το δίκτυό της στην επαρχία, εδώ στα βουνά και τα λαγκάδια που μένω (Χολαργός city)!!!! Έπαιρνα τηλέφωνο, ρε πότε θα βάλετε δίκτυο, σε 20 μέρες μου έλεγαν. Αυτές οι 20 μέρες δεν πέρναγαν με τίποτε, έπαιρνες σε 20 μέρες, σε 1 μήνα μου έλεγαν, πήρα τελευταία φορά 23 Δεκεμβρίου, το Φεβρουάριο μου είπαν!! Ρε τι να γίνει κλείνω, παίρνω το 134, κάντε μου τη γραμμή DSL, OK μου είπαν. Την κοπανάω Ναύπλιο διακοπές, γυρίζω 3 Ιανουαρίου και βρίσκω τον εξοπλισμό στην πόρτα μου!!!!!!!! Ρε μπας και έγινε κανα λάθος? Τα συνδέω, τα ρυθμίζω και είμαι μέσα!!!!! Για πλάκα παίρνω VIVOΔΙ (αφού καταργώ και το σταθερό), ρε πότε θα έρθει το δίκτυό σας στην επαρχία, εδώ στο Χολαργό στην Αθήνα, Ιούλιο μου λένε....... Ναι πάλι καλά που ο ΟΤΕ τά κανε πάνω του με τον ανταγωνισμό.. Και κάτι άλλο, Ρε δεν αφήνουν την Παπαρίζου έξω από τα σποτάκια τους και να κάνουν ότι και η Q? Τι σκάνε τόσα λεφτά σε δαύτηνε και δεν φτιάχνουν κάτι το αντίστοιχο με την Q που και δεν κοστίζει τίποτε και πανέξυπνο είναι στην τελική? Τα επιπλέον λεφτά ας τα ρίξουν στην αναβάθμιση - επέκταση του δικτύου τους.
vagos789 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Γλυτωσες απο τα προβληματα,το τραγικο λογιστηριο,την ανυπαρκτη εξυπηρετηση,χαρη σου εκαναν...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μουρλια οι τιμες...Vivodi πιασε μια 12αρα με απο ολα!
admin.iekep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 αχ με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημένοι?? ο ενας μας μυριζει , ο αλλος μας βρωμαει , ο αλλος ειναι απατεωνας , ο αλλος ειναι κλεφτης. καλα μας κανουν και μας εχουν γραμμένους στα ..... και τετοια να κανουμε και αν δουμε ποτε adsl οπως οι ξενοι ......... Να με συγχωρεσετε παιδια αλλα εχω βαρεθει να βλεπω τετοιου ειδους σχολια αποφασιστε με ποιον ειστε , ποιος ειναι σκαρτος , ποιος ειναι τελειος. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ εχει καταντησει αηδια ολο το θεμα με την DSL στο τελος θα μας πουν ΑΚΥΡΟ ΤΟ ADSL με τα μυρια προβληματα ξαναβαλτε PSTN και ISDN και αντε και στο καλο που θελετε και ADSL.....να δειτε οτι αυτο θα συμβει σε λιγο με την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ. Υ.Σ Δεν λεω ολοι δικιο εχουμε , ολοι αδικο εχουμε στο κατω κατω της γραφης πληρωνουμε αρα απαιτουμε να εχουμε αυτο που πληρωνουμε αλλα???? Υ.Σ 2 Εχω μια καλυτερη ιδεα ρε παιδια ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ VIVODI , FORTHNET , HOL , ALTEC και να μεινω μονος μου στον OTE και OTENET. καλη δεν ειναι η ιδεα μου?
blueviper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 αχ με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημένοι?? ο ενας μας μυριζει , ο αλλος μας βρωμαει , ο αλλος ειναι απατεωνας , ο αλλος ειναι κλεφτης. Έχεις καμία πρόταση provider που να είναι το ακριβές αντίθετο όσων εκφράζονται στο quoted μέρος και να αφορά τους πάντες συλλήβδην; Αν όχι, τότε φαντάζομαι πως θα επιτρέψεις στον κάθε έναν να εκφράζει την πικρία, την απογοήτευση, την αρνητικότητα και τους φιλιππικούς του ενάντια σε όσους κατά καιρούς του έχουν υποσχεθεί διάφορα και του έχουν παράσχει τα μισά στις διπλάσιες τιμές. Να με συγχωρεσετε παιδια αλλα εχω βαρεθει να βλεπω τετοιου ειδους σχολια αποφασιστε με ποιον ειστε , ποιος ειναι σκαρτος , ποιος ειναι τελειος. Να απαντήσω προσωπικά...όλους, μα όλους, τους θεωρώ ανίκανους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες κατά τέτοιο συλλογικό τρόπο που να μη μιλάμε για μερικές φωτεινές εξαιρέσεις που έπεσαν σε καλό DSLAM ή βρήκαν λύση σε χρόνο dt. Η πλειονότητα των περιπτώσεων είναι αγανακτισμένη με τα τζιμάνια που "τρέχουν" τους ISP, όχι από συνήθεια, ούτε από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά γιατί δυστυχώς το περιβάλλον μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του broadband στην Ελλάδα (ας μη μιλήσουμε για εξαιρετικό) εμφανίζει νηπιακές ασθένειες. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ εχει καταντησει αηδια ολο το θεμα με την DSL στο τελος θα μας πουν ΑΚΥΡΟ ΤΟ ADSL με τα μυρια προβληματα ξαναβαλτε PSTN και ISDN και αντε και στο καλο που θελετε και ADSL.....να δειτε οτι αυτο θα συμβει σε λιγο με την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ. Πόσο κακόμοιρος και αχάριστος είμαι εγώ κι ο κάθε ένας που σκάει μηνιαίως 30άρες και 40άρες για να έχει μια ρημάδα 384Kbps που στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας λειτουργεί στην καλύτερη στα 250Kbps; Που ακριβώς έγκειται η αχαριστία κι η κακομοιριά μου, όταν περιμένω 1 και 2 και 3 μήνες προκειμένου να δεήσουν να βρούνε πόρτα οι αρμόδιοι του ΟΤΕ για να αποκτήσω επιτέλους ένα ψήγμα των όσων χαίρονται πανευρωπαϊκά; Πως προκύπτει τέτοια κατηγόρια περί αχαριστίας και κακομοιριάς όταν το after sale είναι υποτυπώδες, η αναμονή στο τηλέφωνο για να λάβεις τεχνική υποστήριξη μεγάλη, η ενημέρωση από τους πωλητές και τους αρμοδίους φάσκει κι αντιφάσκει (βλέπε και πρόσφατο παράδειγμα με Forthnet και το περιβόητο ultra-super πακέτο της); Βέβαια κακομοίρης είμαι, από τη στιγμή που κάθομαι και τα καυτηριάζω σε πρώτη ευκαιρία αντί να τα κουκουλώνω και να τα εξωραΐζω, δεδομένου πως και το αυτί των υπευθύνων δεν ιδρώνει (και γιατί να ιδρώσει άλλωστε). Κι αχάριστος γιατί κανονικά θα έπρεπε να κάνω διπλό λουπ και τριπλό άξελ που απολαμβάνω την ύψιστη ταχύτητα των 15-20KB/sec...μα είχες κι από χθες στο χωριό σου "βλάχο" Έλληνα broadband και θέλεις τώρα τέτοια μεγαλεία; Και θα έχεις και δίκιο... Υ.Σ Δεν λεω ολοι δικιο εχουμε , ολοι αδικο εχουμε στο κατω κατω της γραφης πληρωνουμε αρα απαιτουμε να εχουμε αυτο που πληρωνουμε αλλα???? Αλλά; Η συνέχεια είναι όλα τα λεφτά, γιατί τα πρώτα όλοι τα αναγνωρίζουμε. Πως βέβαια καθιστάμεθα αχάριστοι και κακομοίρηδες το εξηγώ παραπάνω.
admin.iekep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Έχεις καμία πρόταση provider που να είναι το ακριβές αντίθετο όσων εκφράζονται στο quoted μέρος και να αφορά τους πάντες συλλήβδην; Αν όχι' date=' τότε φαντάζομαι πως θα επιτρέψεις στον κάθε έναν να εκφράζει την πικρία, την απογοήτευση, την αρνητικότητα και τους φιλιππικούς του ενάντια σε όσους κατά καιρούς του έχουν υποσχεθεί διάφορα και του έχουν παράσχει τα μισά στις διπλάσιες τιμές. [/quote'] ΟΧΙ δυστυχώς Να απαντήσω προσωπικά...όλους, μα όλους, τους θεωρώ ανίκανους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες κατά τέτοιο συλλογικό τρόπο που να μη μιλάμε για μερικές φωτεινές εξαιρέσεις που έπεσαν σε καλό DSLAM ή βρήκαν λύση σε χρόνο dt. Η πλειονότητα των περιπτώσεων είναι αγανακτισμένη με τα τζιμάνια που "τρέχουν" τους ISP, όχι από συνήθεια, ούτε από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά γιατί δυστυχώς το περιβάλλον μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του broadband στην Ελλάδα (ας μη μιλήσουμε για εξαιρετικό) εμφανίζει νηπιακές ασθένειες. Δεν διαφωνω αν και ειμαι απο τους "προνομιουχους" χρηστες ΑΔΕΙΟΥ DSLAM Πόσο κακόμοιρος και αχάριστος είμαι εγώ κι ο κάθε ένας που σκάει μηνιαίως 30άρες και 40άρες για να έχει μια ρημάδα 384Kbps που στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας λειτουργεί στην καλύτερη στα 250Kbps; Που ακριβώς έγκειται η αχαριστία κι η κακομοιριά μου, όταν περιμένω 1 και 2 και 3 μήνες προκειμένου να δεήσουν να βρούνε πόρτα οι αρμόδιοι του ΟΤΕ για να αποκτήσω επιτέλους ένα ψήγμα των όσων χαίρονται πανευρωπαϊκά; Πως προκύπτει τέτοια κατηγόρια περί αχαριστίας και κακομοιριάς όταν το after sale είναι υποτυπώδες, η αναμονή στο τηλέφωνο για να λάβεις τεχνική υποστήριξη μεγάλη, η ενημέρωση από τους πωλητές και τους αρμοδίους φάσκει κι αντιφάσκει (βλέπε και πρόσφατο παράδειγμα με Forthnet και το περιβόητο ultra-super πακέτο της); Εχεις δικιο αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και αλλοι που δινουν περισσοτερα για μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα παιρνουν τα ..... εγω προσωπικα ξερεις ποσα δινω το μηνα (αν δεν θυμασαι 90 ευρω το μηνα με ΦΠΑ για 512 με στατικη διευθυνση βεβαια επειδη ειμαι σε αδειο τα λεφτα της τα βγαζει αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΗ. Βέβαια κακομοίρης είμαι, από τη στιγμή που κάθομαι και τα καυτηριάζω σε πρώτη ευκαιρία αντί να τα κουκουλώνω και να τα εξωραΐζω, δεδομένου πως και το αυτί των υπευθύνων δεν ιδρώνει (και γιατί να ιδρώσει άλλωστε). Κι αχάριστος γιατί κανονικά θα έπρεπε να κάνω διπλό λουπ και τριπλό άξελ που απολαμβάνω την ύψιστη ταχύτητα των 15-20KB/sec...μα είχες κι από χθες στο χωριό σου "βλάχο" Έλληνα broadband και θέλεις τώρα τέτοια μεγαλεία; Και θα έχεις και δίκιο... ουδεν σχολιο. εγω προσωπικα πιστευω οτι το ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ DSL επρεπε ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ (καλωδια , κεντρα) και μετα να το ΒΑΛΟΥΝ τωρα απλα κανουν ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ δεν φτιαχνει γιατι αλλο το 2 χαλκινο καλωδιο φιλε μου και αλλο το καλωδιο ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ελα στο σπιτι μου να δεις ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ στα 512 και ελα και στην δουλεια μου να δεις ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ και πραγματικα γρηγορο ιντερνετ αλλα ειναι ακριβο διοτι 4 mbits που εχουμε τωρα και θα παμε στα 10 θελουμε κατι χιλιαρικα ευρω δεν ειναι για ιδιωτες. αλλα πιστευω οτι την διαφορα την κανει το καλωδιο διοτι μεχρι να βαλω τα 512 στατικη ειχα 384 δυναμικη σαν εσενα αλλα παρουσιασε βλαβη καλωδιακη και το αλλαξαν σε οπτικες ινες απο τοτε μεχρι που την εκανα 512 στατικη πεταει η γραμμη. Αλλά; Η συνέχεια είναι όλα τα λεφτά, γιατί τα πρώτα όλοι τα αναγνωρίζουμε. Πως βέβαια καθιστάμεθα αχάριστοι και κακομοίρηδες το εξηγώ παραπάνω. ουδεν σχολιο.
ItsToasted Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Apotelesmata apo VIVO full LLU 8/1 DSL2. Se test exei 6,4Mbit kai 0,88Mbit antistixos.Otan mboun kai alloi pelates pragmatika den kserw pou tha vroun to BW na to dosoun.Ektos kai an ginei px 8Mbit stin elada kai 512 sto eksoteriko!
vagos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είπαμε,το bandwidth των 12Mbps full LOL ειναι το συνολικο της εταιρειας-φάντασμα που διαφημιζεται σε ολη την Ελλαδα και πουλαει μόνο σε κολλλητους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.