Προς το περιεχόμενο

24: Καλύτερη σαιζόν

dim_b

24: Καλύτερη σαιζόν  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. 24: Καλύτερη σαιζόν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη σαιζόν του 24;

Την δημοσκόπηση πρότεινε η paschalia

Δημοσ.

Μάλλον η 2η είναι καλύτερη και για εμένα αλλά το κόλλημα που είχα φάει όταν πρωτοέβλεπα 24 (1st season) δεν το έχω πάθει ξανά έκτοτε. Για 1-2 λόγους ακόμη ψηφίζω πρώτη.

Δημοσ.

Δύσκολες ερωτήσεις βάζετε!!!! Αν και με μια δυσκολία καθώς είναι σχεδόν ισάξιες για μένα, αλλά ψηφίζω 5. Το σοκ που έπαθα στο πρώτο επεισόδιο δεν το έχω ξανα πάθει με το 24!

Δημοσ.

Για μενα η 2η ειναι ποιοτικα η καλυτερη. Γιατι παιζει σε 2 ταμπλο παραλληλα με μοιρασμενους πρωταγωνιστες τον Jack και τον Palmer.

Η 1η ηταν επισης καλη, αλλα δεν ειχε το πολιτικο σασπενς της 2ης. Η 3η και 4η ειχε λιγοτερο Palmer και σε αποτυχημενο story (εκεινος ο αναπηρος ο μαυρος, η γκομενα του προεδρου, ο αδερφος του ηταν ατυχεστατες επιλογες).

Η 5η ισως χτυπουσε τη 2η, λογω αποστομοτικης αρχης. Αλλα στο τελος μας τα χαλασε, περιμενα να ειναι πιο εντυπωσιακο και κυριως: Ξυρισε εναν πολυ καλο ηθοποιο, που οσο ηταν προεδρος ή υποψηφιος προεδρος, η σειρα ειχε ενα εξτρα πολιτικο ενδιαφερον. Απο την 3η και μετα ομως μας τα χαλασαν με τον Palmer. Πλεον, η σειρα ειναι ο Jack και οι λοιποι, ολοι αναλωσιμοι... Ειναι φως φαναρι οτι δεν χειριστηκαν καλα το cast που ειχαν στα χερια τους. Με εξαιρεση τον edgar, καθαριζουν τους καλυτερους και μαλλον ακριβοτερους ηθοποιους. Ως vilains, εχουν περασει πολλοι ηθοποιαρες αλλα κανεις δε μενει, ως ενα σημειο λογικο. Πλεον ομως δε μενουν ουτε οι καλοι. Δε ξερουν οτι και αυτο που κανουν θα καταντησει βαρετο? Πλεον δε θα ταυτιζεται το κοινο με κανεναν, αφου ολοι ειναι red-shirts! Θα βλεπουμε εναν καινουργιο και θα λεμε τη βγαζει δε τη βγαζει τη σεζον. Πλεον οποιον και να καθαριζουν δε θα μου κανει εντυπωση, αφου η μεθοδος του σκοτωνουμε οποιονδηποτε "ξοδευτηκε" με τον θανατο του Palmer.

Αμ τον Τονι και τη Μισελ? Καλυτερα να λεγανε οτι πηγαν σε τροχαιο. Ενταξει, πλεον δε χρειαζονταν αλλα πως τους καθαρισαν ετσι? Η εντυπωσιακη αρχη επρεπε να "πατσισει" τους θανατους αυτους με κατι εξαιρετικο στο finale. Αλλα δεν εγινε κατι τετοιο. Κακιστοι χειρισμοι στην 5η σεζον, χειρισμοι απελπισιας ελλειψη ιδεων θα ελεγα... Φοβαμαι οτι η σειρα κινδυνευει να παρει την κατιουσα. Τι εχουν να μας δειξουν δηλαδη για την επομενη? Τον Jack να κυνηγαει τρομοκρατες? Σιγα... Καινουργιο αιμα που να εχει ενδιαφερον? Σιγα, θα ψοφησει μεχρι να τους συνιθηισουμε και θα μας πεταν στη μουρη την χλοη και χοντρους που ειναι και τσαμπα... Το μαθαμε το παραμυθι.

Δημοσ.

H πρωτη με κρατησε παρα πολυ...ισως επειδη ηταν κατι τελειως διαφορετικο απο αυτα που ειχα συνηθησει να βλεπω...Και η 2η παρα πολυ καλη...

Την 4η την εχω σταματησει στο 10ο επεισοδιο και δεν μπορω να δω αλλο...ειναι τερμα βαρετη...Μηπως να την παρακαμψω και να δω την 5η?

Δημοσ.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, εγώ που έχω δει μόνο τις 2 πρώτες είμαι αρχάριος, αλλά, ρε παιδιά, καλύτερη η δεύτερη; Εντάξει, όχι ότι δεν είχε ενδιαφέρον, αλλά η ιστορίες με την Κιμ ήταν τελείως άσχετες και εξωπραγματικές. Ναι, σειρά είναι, αποδεχόμαστε ότι θα υπάρξουν και μη ρεαλιστικές καταστάσεις, αλλά τα διάφορα της Κιμ, μου φάνηκαν βαρετά μπαλώματα για να δει ο κόσμος μπουτάκι και βυζάκι. Τέλος πάντων, ψηφίζω 1η και βλέπουμε, όταν ο θείος φέρει και τις υπόλοιπες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, η Kim είναι τραγική. Θέλω να πεθάνει αργά και βασανιστικά, την βάζω στο ίδιο καζάνι με Michael - Walt - Πρεζάκι - Claire από το Lost... :evil:

Δημοσ.

5η φοβερή δράση, αν και το τέλος με χάλασε λίγο, ωστόσο ήταν η μοναδική ίσως σεζόν που το μεγαλύτερο ποσοστό των επεισοδίων ήταν εξίσου πορωτικά.

Υ.γ.: ρε παιδιά, καλή η 2η αλλά χάνει τραγικά από το χρόνο που σπατάλαγε η Κιμ με τα πούμα και όλες τις μλκίες που έκανα fast forward.

Δημοσ.
Καλά, η Kim είναι τραγική. Θέλω να πεθάνει αργά και βασανιστικά, την βάζω στο ίδιο καζάνι με Michael - Walt - Πρεζάκι - Claire[/i'] από το Lost... :evil:

:lol: Και μετα ανακατεψε καλα, και πετα τη σουπα γιατι δε την τρωνε ουτε τα σκυλια!

Πραγματικα παντελως αχρηστοι και κακογραμμενοι χαρακτηρες, με πραξεις τελειως αδικαιολογητες... Αυτοι ειναι που επρεπε να πεθανουν, οχι αλλοι!.

Δημοσ.

s1=gamw

s2=2*s1=2gamw

s3=2*s2=4gamw

s4=kali

s5=the best Bauer rulez leme ;)

Aaaa ksaxasa na pw oti, oso mou--ra einai Kim, allo toso thelw na tin temaxisoun kai na tin steiloun...(de mporw na skeftw kati)... opou nanai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...