Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για Mozzilla

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γινετε καθε φορα που ανοιγω τον mozzilla να ανοιγουν αυτοματα καποιες συγκεκριμενες ιστοσελιδες που θελω??

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος: άνοιξε όλες τις σελίδες που θες σε καρτελάκια, πήγαινε Tools, Options, General, και, κάτω από εκεί που λέει Home Page, κάνε κλικ το Use Current Pages

Δημοσ.
Ο πιο απλός τρόπος: άνοιξε όλες τις σελίδες που θες σε καρτελάκια, πήγαινε Tools, Options, General, και, κάτω από εκεί που λέει Home Page, κάνε κλικ το [b']Use Current Pages[/b]

thnxxxxx auto itan

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ο πιο απλός τρόπος: άνοιξε όλες τις σελίδες που θες σε καρτελάκια, πήγαινε Tools, Options, General, και, κάτω από εκεί που λέει Home Page, κάνε κλικ το [b']Use Current Pages[/b]

auto ginete ston opera??

Δημοσ.

Γίνεται με το extension Session Manager (αν έχεις το Tab Mix Plus το έχει ενσωματωμένο). Ανοίγεις όποιες σελίδες σ' ενδιαφέρουν, και τις κάνεις save απ'το SM (Session Manager). Έτσι κάθε φορά που θες να ανοίξεις το συγκεκριμένο group κάνεις load από το SM. Μπορείς να δημιουργήσεις όσα groups θες. Ακόμα μπορείς μέσα απ' τα options του SM να κάνεις autoreload, να σβήνει τις υπάρχουσες σελίδες, καθώς και αν για οποιόδηποτε λόγο κάνει crash o browser να αποθηκεύει αυτόματα τις σελίδες που ήταν ανοιχτές να να τις ανοίγει όταν ξανανοίξεις το browser σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με τον Mozilla:όταν έχω βάλει να κατεβάζει κάτι,το κάνει μια χαρά,αλλά αν πατήσω παύση,ανοίξω 1-2 σελίδες και μετά πατήσω συνέχιση μου χαλάει το κατέβασμα....Άν όμως έχω πατήσει παύση και μετά από λίγο συνέχιση χωρίς να ανοίξω στο μεταξύ κάποια σελίδα συνεχίζει κανονικά....

Γιατί γίνεται αυτό,ξέρει κανένας???Και αν ναι,υπάρχει λύση????:confused:

Δημοσ.
δεν υποστηρίζει pause/resume o server...πχ o rapidshare με free account (με premium its ok)

Δηλαδή αν κατεβάζω από rapidshare με premium account και κάνω pause και μετά resume δεν θα έχω πρόβλημα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...