Power21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, όλοι λίγο πολυ έχουμε έρθει στην φάση να αγοράσουμε ενα σπίτι και να πρεπει να φτιάξουμε εσωτερικά την διακοσμησή του η να θέλουμε να χτ'ισουμε και να το σχεδιάσουμε πρώτα εξωτερικά και μετα εσωτερικά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εύκολο που να μπορεί κάποιος να σχεδιάζει το εξωτερικό ενος σπιτιου και κατεπέκταση και το εσωτερικό του ? Να αρχίζει να βάζει επιπλάκια, ντουλάπια .... κ.τλ.
teneres Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 πατριωτη δεν νομιζω να βρεις ευκολο προγραμμα για να κανεις αυτη τη δουλεια !!!!καποτε προσπαθησα να κανω το ιδιο με το aytocad αλλα μιας και δεν ειμαι ανθρωπος της υπομονης τα παρατησα!!!!δοκιμασε το αλλα αν δεν εχεις καποιον φιλο (μηχανικο αρχιτεκτωνα κτλ) δεν νομιζω να βγαλεις ακρη !!!!παντως αν βγαλεις πες μου και μενα για να προσπαθησω ξανα!!!
spirosta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Φίλε μου για να το κάνεις αυτό θέλεις όχι μόνο γνώσεις αρχιτεκτονικής αλλά και μηχανικής. Προγράμματα με έτοιμα μοντέλα και συνθήκες δεν υπάρχουν νομίζω. Τώρα Αν και πάλι θες κάτι ξεκίνα με archCAD αλλά τα πράματα δεν είναι εύκολα. Καθόλου εύκολα.
Steven1985 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Βασικά θα σου συνιστούσα να πάρεις έναν αρχιτέκτονα, απ την άλλη φυσικά υπάρχει το Archcad αλλά κάνει πάνω απο 3 grand και δεν θα μπορείς να το δουλέψεις λογικά!!!
2nisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό Δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαίνετα καλό
nik_nik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 katapliktiko software http://www.punchsoftware.com/full_store.html
Iliaszou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 floorplan 3d design suite 10 +1 sto programa auto!!!
Power21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, για autocad κτλ. ουτε λογος.... Τα εχω δοκιμασει και ειναι πολυ δυσκολα. Κατεβασα το Punch Home Suite, το furnish και το Floor Plan. Θα τους ριξω μια ματια και θα σας πω εντυπωσεις..
tarrasque Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ύστερα από την πρόσφατη εξαγορά έχουμε και το google SketchUp
httpd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 1. Archicad 2. Floor Plan 3D 3. 3D studio viz r* 4. AutoDesk Viz r* 5. Cadware 6. Dreamhouse 3D 7. Realviz Image Modeler Για κήπους: 3D Garden Designer Για κουζίνες: 20x20 kitchen design
chris12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα παιδιά' date=' όλοι λίγο πολυ έχουμε έρθει στην φάση να αγοράσουμε ενα σπίτι και να πρεπει να φτιάξουμε εσωτερικά την διακοσμησή του η να θέλουμε να χτ'ισουμε και να το σχεδιάσουμε πρώτα εξωτερικά και μετα εσωτερικά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εύκολο που να μπορεί κάποιος να σχεδιάζει το εξωτερικό ενος σπιτιου και κατεπέκταση και το εσωτερικό του ? Να αρχίζει να βάζει επιπλάκια, ντουλάπια .... κ.τλ.[/quote'] Για να κτίσεις πρέπει να βγάλεις άδεια (εκτός και αν είναι αυθαίρετο). Αρά υποχρεωτικά θα πληρώσεις Αρχιτέκτονα (σε υποχρεώνει η νομοθεσία και υπάρχει ελάχιστη αμοιβή). Αν του πας ετοιμα σχέδια δικά σου θα φρικάρει (είναι και παράξενοι οι περισσότεροι). Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι που πρέπει να υπoλογίσεις για να το κάνεις και αν δεν είσαι του κλάδου θα κάνεις πατάτα. Και σπιτάκι δε παίρνουμε κάθε μέρα. Τώρα αν αγόράσεις ετοιμο σπίτι τότε έχει καποιο νόημα για τη διακόσμηση Εδώ υπάρχει ένα freeware cad: http://www.progesoft.com/compra/index.asp?left=../icad/eng_downloadlt2006.asp&abspage=1&lang=eng
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 3D Garden Designer για κηπο. Archicad,3D Home Architect για σχεδιασμο κατοικιας,και πολυ καλο το ελληνικο κλειδαριθμος 3D σχεδιασμος κατοικιας.
HexStatic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Sim City. An milas sovara tote pigene se kanena arxitektona giati exoume gemisei ektromata.
scouther_21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 pedia architech 3.05,4.00,5.00 tis softcad min ksegelieste to douleyo edo kai 3 mines stin etereia pou douleyo kai kanei papades sikoneis 3d se liga sec kai apo tomes kai opseis se lepto! gia tixon apories perimeno minima sas!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.