gap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 exo ta creative 5.1 hxeia k to provlima m einai oti i entasi merikes fores, aujomionetai moni tis! ti mporei na ftaiei? einai poly spastiko na to exeis xamila k na dynamonei k to anapodo!! jerei kapoios ? thx!
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μηπως εχεις καποια ρυθμιση στο Creative EAX?Υπαρχει μια επιλογη που αυξομειωνει τον ηχο, αναλογα με το τι ακουγεται.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μηπως ειναι κατι τετοιο ? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114952&highlight=creative
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ναι γιατι ειχα το ιδιο προβλημα και μου φαινετε λιγο απιθανο να ειναι software προβλημα.
estenough Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 εχει πρόβλημα το ρυθμιστικό της έντασης του ήχου (ποτενσιόμετρο). πιάνει σκόνη και δεν κάνει καλή επαφή. αν το πατήσεις λίγο μέσα θα δεις οτι φτιάχνει. αλλά αν τα πας εκει που τα πήρες, φυσιολογικά θα σου το αλλάξουν. υπάρχει και η λύση να καθαρίσεις το ποτενσιόμετρο με σπρευ καθαρισμού επάφών χωρίς λάδι, αλλά θα πρέπει να το ανοίξεις. εγώ το 2ο έκανα και είμαι οκ
gap Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 evala ta philips kokkino k mple k vlepoyme!! den to ekane panta vevaia!! eida k tis ry8miseis eax an k nomizo itan ok! thx oloys
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Τιποτα.Εδω ειμαστε για να βοηθουμε και να βοηθιομαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.