ata1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Παιδιά έχω μια παλιά LCD από τις πρώτες με 30ms response time. Το θέμα είναι αν είναι κουραστικό σε όλα τα παιχνίδια και τηλεόραση υπό όλες τις συνθήκες και αν είναι κουραστική και σε στατικό κείμενο. Γενικά τελευταία έχω προβλημα και κουράζομαι πολύ και θέλω να δω αν φταίει αυτό ή μήπως χρειάζομαι γυαλιά!
ItsToasted Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 An exeis provlima kai sto keimeno, mallon ta matia sou exoun kati i exeis halia analisi.
ata1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Βασικά υπό συγκεκριμένες περιπτώσεις πχ σε άσπρο φόντο ακόμα και με τα bight.- contrast τέρμα κάτω νιώθω σαν να έχω απεναντί μου ένα προβολέα να με χτυπάει και εκεί πιστεύω ότι είναι λίγο κουραστικό. Κατά τα αλλα σε λιγότερο φωτεινά background και σε κείμενο δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ενόχληση
Bax Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μπορείς λογικά να κόψεις φωτεινότητα και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου. Δες το μπας και βελτιωθεί η κατάσταση
Marker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Παιδιά έχω μια παλιά LCD από τις πρώτες με 30ms response time. Το θέμα είναι αν είναι κουραστικό σε όλα τα παιχνίδια και τηλεόραση υπό όλες τις συνθήκες και αν είναι κουραστική και σε στατικό κείμενο. Γενικά τελευταία έχω προβλημα και κουράζομαι πολύ και θέλω να δω αν φταίει αυτό ή μήπως χρειάζομαι γυαλιά! Mi me pareksigiseis alla i othoni me 30ms einai kali gia ....Theatro Skion. Gia paixnidia kai action Movies theleis minimun 12ms response time
ata1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Viewsonic VG150mb είναι το μοντέλο και είναι από τα πιο παλια μοντέλα που είχαν βγει Πάντως αυτό που ρωτάω γενικά είναι αν το 30ms είναι μόνο θέμα σκιών δλδ ενοχλητικό ή αν είναι και κουραστικό εκτός των αλλων
Marker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 To thema to skion einai pou se enoxlei. Gia paradeigma, apla :Ean px pareis mia CRT kai tin exeis me refresh rate 60hz, einai kourastiki gia ta matia dioti to mati prolavainei tin sarosi, opote auto to sunexes perasma to kourazei. Ean allakseis kai apo ta 60hz tin valeis sta 85 as poume tote tote to refresh einai toso grigoro pou to mati nomizei oti einai apla mia akiniti eikona, dioti den mporei na piasei autes tis saroseis. Auto pou sou leo, oti ta 12ms minimun kanoun gia paixnidia kai action movies einai stadar, den einai kati pou to evgala ap'to mualo mou. Autes oi 30ms TFT xrisimopoiountan gia Office ergasies kata megalo pososto. Auto pou sigoura enoxlei ektos apo tis skies einai to megalo contrast kai brightness. Xrisimopoiise tin othoni me tis ruthmiseis pou niotheis ta matia sou pio euxarista
ItsToasted Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Episeis exe ena fos sto xoro ergasia sou anoikto giati oi enalages stin fotinotita sou kourazoun ta matia.Miwse kai ligo tin fotitnotita.Pantos den nomizw na tithete thema gia to response time afou douleueis keimeno kai den vlepeis kapoia tenia i paizeis kapoio game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.