Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Οταν ζηταω κατι τετοιο μου πεταει την παρακατω εικονα και αν δεν πατησω "τερματισμος" το pc δεν κλεινει.Καμμια ιδεα ???? Ευχαριστω.Συγνωμη για την κακη εικονα αλλα τα προγραμματα για print screen δεν δουλευουν και την τραβηξα με το κινητο.
@zouve@ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 gia kane kanena skanarisma me ad-aware auto nomizo einai to msn ton windows i kano lathos ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω,Θα δοκιμασω μολις τελειωσω κατι "κατεβασματα" . :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 εχεις sp2 επανω Ναι εχω.:twisted: :twisted: :twisted:
cyberstorm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 to netframework sto pc sou ..???? an nai kanto mia apegatastasi kai katevase to regcleaner scannare tin registry gia akires kataxorisis kane reboot kai des an efige....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δοκιμασα ολα τα παραπανω αλλα χωρις αποτελεσμα... :mrgreen:
Steven1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Έχεις περάσει στον υπολογιστή σόυ το Visual Studio?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Έχεις περάσει στον υπολογιστή σόυ το Visual Studio? Οχι φιλε μου....:twisted: :twisted: :twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Τελικα μου ειχε "μεινει" ενα Framework το εσβησα και αυτο κατεβασα την εκδοση 1.1 απο την Microsoft και ολα καλα (για την ωρα....). Ευχαριστω. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.