mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Πιστευετε οτι στα φωτογραφεια οπου εμφανιζουμε τις φωτογραφιες μας, κρατουν καποιες φορες ορισμενες απο τις φωτογραφιες μας στο σκληρο τους δισκο, για τους δικους τους λογους? Εχετε ακουσει κατι σχετικό ή είχατε σχετική εμπειρία?
mazda Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Πιστευετε οτι στα φωτογραφεια οπου εμφανιζουμε τις φωτογραφιες μας' date=' κρατουν καποιες φορες ορισμενες απο τις φωτογραφιες μας στο σκληρο τους δισκο, για τους δικους τους λογους? Εχετε ακουσει κατι σχετικό ή είχατε σχετική εμπειρία?[/quote'] Για ποιο λογο να το κανουν αυτο ? Καταλαβαινεις.....ερχομαι στην θεση τους αλλα δεν μπορω να δω καποιο λογο...
mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κι εγω δεν βρισκω καποιο ιδιαιτερο λογο. Εκτος ισως απο την περιεργεια. Ουτε λεω οτι γνωριζω οτι το κανουν. Απλα λεω οτι μπορουν να το κανουν. Συμβαινει? Και αν ναι γιατι?
mazda Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κι εγω δεν βρισκω καποιο ιδιαιτερο λογο. Εκτος ισως απο την περιεργεια.Ουτε λεω οτι γνωριζω οτι το κανουν. Απλα λεω οτι μπορουν να το κανουν. Συμβαινει? Και αν ναι γιατι? Για κοινες συνηθισμενες φωτογραφιες δεν βλεπω πραγματικα τον λογο να κρατησουν κοπια....Τωρα αν ειναι καποια φωτογραφια η οποια ειναι ...αποκαλυπτικη (καποιες ιδιαιτερες στιγμες) ε τοτε και αν ο τυπος με το φωτογραφειο ειναι και ολιγον..ματακιας μαλλον θα κρατησει ..σουβενιρ.
Akujin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 το έχετε δει αυτό έτσι; http://imdb.com/title/tt0265459/
konnak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 karib, μπορούν να κρατήσουν κόπια, προφανώς. Αλλά, όπως λέει και ο mazda αν δεν είναι καμία φωτογράφηση τύπου Playbοy, ή οι δικές μου φωτο από Πράγα π.χ. που μπορούν να τις πουλήσουν σαν αφίσες, δεν νομίζω να έχουν ούτε τη διάθεση ούτε το χώρο να αποθηκεύσουν τέτοιο όγκο δεδομένων. Either way, πλέον υπάρχουν προσιτοί πολύ καλοί προσωπικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές, και ειδικά αν δεν τυπώνεις πολλές φωτο, είναι πολύ καλή λύση αν έχεις "ευαίσθητο" υλικό να εκτυπώσεις.
paschalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δλδ ξυπνησες σημερα κ σκεφτηκες ''Τι δεν εχω ρωτησει ακομα στην Ινσομνια ?'' ''Α ναι . Για τις φωτογραφιες κ τα φωτογραφεια . Ωραια ,ας ρωτησω λοιπον'' .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Βασικά πασχαλια τον τελευταία καιρό είναι λίγο περίεργα τα σχόλια σου...ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...
LL_NEO Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό, αλλά δυστυχώς (για όλους εμάς τους υπόλοιπους) είναι μόνιμο
mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μιλαμε για προβληματισμους βασιμους. Εδω μιλαμε κυκλοφορεις και σε φωτογραφιζουν καμερες και μετα απο χρονια μπορει να χρησιμοποιοηθουν με διαστρεβλωμενο τροπο εναντιον σου. Στα φωτογραφεια που τις δινουμε οικειοθελως κιόλας?
mjmj Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν την ηξερα την ταινια http://imdb.com/title/tt0265459/ αλλα δειχνει ακριβως τι μπορει να συμβει!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Εχω κατι συνταγες ακομα, κριμα να χαλασω παλι το topic...
mazda Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δλδ ξυπνησες σημερα κ σκεφτηκες ''Τι δεν εχω ρωτησει ακομα στην Ινσομνια ?'' ''Α ναι . Για τις φωτογραφιες κ τα φωτογραφεια . Ωραια ' date='ας ρωτησω λοιπον'' .[/quote'] Αυτο το απρεπεστατο σχολιο σηκωνει πολυ ψυχαναλυση.... Εγω το αποδιδω σε στραβο κυριακατικο ξυπνημα. Εσεις ??
LL_NEO Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κάτι σαν Jack Bauer VS Jack Bristow (στο πολύ πιο nutcracking όμως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.