Προς το περιεχόμενο

Norton Utilities 2002 & Updating Video Drivers

Elven_King

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αυτο ειναι το πρωτο μου post.<BR>Θελω να ρωτησω για δυο θεματα:<P>1) Σχετικα με το πως περνας νεεους drivers για την καρτα γραφικων: Εχω Μια GeForce 2MX και τους D 6.23, και σκεφτομαι να βαλω τους 12.41. Το θεμα ειναι πως; Η Nvidia προτεινει απλως να τους κατεβασεις και να τους τρεξεις, ενω φιλοι μου εχουν πει να απεγκαταστησω πρωτα τους παλιους απο το add/remove programs.Τι να κανω;<P>2)Σκεφτομαι να βαλω το Norton Utilities 2002, κυριως για το θεμα του Defragment γιατι με 20 Gb σκληρο και Win98 μαλλον θα κανει ΠΟΛΛΗ ωρα. <BR>Εχω ομως μαθει οτι τα NU επιφερουν αρκετες τροποποιησεις στα system αρχεια, σε σημειο που κανουν το συστημα μη λειτουργικο. Και εδω η συμβολη σας θα δρασει καταλυτικα.<P>Ευχαριστω....!!! smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

1. Για την καρτα γραφικων θα αφαιρεσεις πρωτα τους παλιους και θα βαλεις τους default των windows για vga στα 640*480 με 16 χρωματα. Μετα θα εγκαταστησεις της nvidia. Κατεβασε τους τελευταιους 23.11 απο το site της.<BR>Τα norton utilities ποτε δε βαρυναν κανενα συστημα. Αντιθετα το βελτιωναν. Επιλεγεις να εγκαταστησεις αυτα που θελεις μονο και δεν αφηνεις να τρεχει τιποτε στο background.<BR>Φυσικα και το speed disk ειναι πιο γρηγορο στο defragment.<BR>Ερωτηση : Γιατι δεν εχεις βαλει millenium ακομα ; Νομιζω οτι και οι drivers της nvidia και το 2002 ειναι βελτιστοποιημενα για τα Me.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με τον Τασο για τα Norton .Ειναι πολυ καλα εργαλεια.Οσο για την καρτα εγω στα xp κανω εγκατασταση τους νεους της nvidia χωρις να απεγκαταστησω τους παλιους και δεν εχω προβλημα. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια smile.gif" border="0 smile.gif" border="0<BR> <BR>Τασο, τα Me δεν υπαρχει περιπτωση να τα βαλω, κατα την γνωμη μου ειναι ενα ΠΟΛΥ μη-λειτουργικο λειτουργικο (χε,χε κανω και τρελα λογοπαιγνια grin.gif" border="0 ), μαλλον θα παω κατευθιαν στα xp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...