sam sam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 den xsero an einai to katalilo meros gia ti erotisi alla... exo ena problima sozo tis eikones kai ta video sto pc mou ka8imerina alla to kinito trabaei video i foto me to idio onoma kai ginete ena xaos sto pc otan ta bazo alla ston idio fakelo moy episimenei oti ta arxia exoun to idio onoma kai perimenei apo mena na tou po na sinexisei....yparxei tropos oste ektos apo to onoma na elenxei kai tin imerominia pou trabixtike kai an einai idies tote na mou emfanizei kati...? emfanizei kato apo ta idia onomata tis diaforetikes imerominies alla perimenei "apantisi" ego to barieme auto.... yparxei kanena kolpo gia to pc?ektos apo tin metonomasia.... elpizo na katalabate to problima...
MinasC Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 λύση από τον υπολογιστή δε νομίζω να υπάρχει ! μπορείς όμως να επιλέξεις μέσω των ρυθμίσεων του κινητού σου (αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο - δεν μας είπες τι κινητό είναι) να βάζεις εσύ όνομα στα αρχεία σου και να μην μπαίνει αυτόματα σε στύλ "image 0001" .
midimast Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 η λύση που βλέπω έιναι να ρίχνεις τα αρχεία απο το κινητό σε ένα προσωρινό φάκελο στον υπολογιστή και μετα με ένα πρόγραμμα Browser επισκόπησης και αρχειοθέτησης φωτογραφιών οπως το ACDsee να τις βάζεις στο φάκελο που θές. Κατα τη μεταφορά ίδιων αρχείων στις παραθέτει και βλέπεις αν πραγματικά έίναι ίδιες και μπορέις να μετονομάσεις αν θές να αντικαταστήσεις ή να μήν μεταφέρεις τελικά τη φωτογραφία που έχει το ίδιο όνομα στον φάκελο που θές
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ασχετο αλλα τοσο μεγαλο προβλημα εχεις με τους καθηγητες σου που το εκανες και υπογραφη?
sam sam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 λύση από τον υπολογιστή δε νομίζω να υπάρχει ! μπορείς όμως να επιλέξεις μέσω των ρυθμίσεων του κινητού σου (αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο - δεν μας είπες τι κινητό είναι) να βάζεις εσύ όνομα στα αρχεία σου και να μην μπαίνει αυτόματα σε στύλ "image 0001" . w800! einai ..... distixos den mporo na tou balo name diko mou.
sam sam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ασχετο αλλα τοσο μεγαλο προβλημα εχεις με τους καθηγητες σου που το εκανες και υπογραφη? poli megalo..!!! .......................................................................................
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Στις εικόνες μπορείς να βρείς λύση. Στο k750 που έχω εγώ, έχω ενεργοποιήσει τον μετρητή και κάθε φορά που μεταφέρω τις φωτό από το κινητό στο pc μετά το κινητό συνεχίζει να αποθηκεύει τις νέες φωτό από τον αριθμό που ήταν. Στα video δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργείς φακέλους με ημερομηνίες και να τα ρίχνεις μέσα. Αν σε βολεύει δοκίμασε το Directory Opus, το οποίο έχει μια επιλογή να κάνεις rename το αρχείο αν στον ίδιο φάκελο υπάρχει αρχέιο με το ίδιο όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.