Προς το περιεχόμενο

Εδώ γράφουμε το μεγαλύτερο Trasfer Rate που είχαμε ποτέ με τη σύνδεσή μας!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 384 απο τελλας πιανω σταθερα 41-42 και κορυφαιο ειναι κατι 45αρια που πιανω στα τορρεντ (απο private tracker εννοειται...)

Δημοσ.

εγω παντως ειμαι σπιτι παντου απο 50-62.5kb/s με 512/128 στην εργασια εχουμε μισθωμενη γραμμη 4mbps τωρα παμε για 10mbps οποτε αν βαλετε οτι υπαρχουν 80 υπολογιστες που μοιραζονται αυτη την συνδεση καταλαβαινετε ποσο πιανουμε.

ελπιζω ο οτε να κανει τις αναβαθμισεις που λεει μηπως και βαλω σπιτι 2mbps

Δημοσ.

Μεταμόρφωση με 512 57KB/sec ήταν το μέγιστο που είδα από limewire. Χθες Κυριακή είδα για πρώτη φορά μειωμένες επιδόσεις. Αναγκάστηκα να βάλω 512 γιατί με την 384 έπιανα κάτι 15-20αρια. Φρικτή κατάσταση. Μόνο το Πάσχα είχα δει 42. Δεν πήγαινε άλλο όμως, πεταμένα λεφτά ήταν. Πολύ καλύτερα τώρα με την 512, μέχρι πότε όμως;...

Δημοσ.

μεχρι να γεμισει το DSLAM σου.

παρακαλατε ο οτε να κανει τις αναβαθμισεις στις γραμμες να γινουν αναβαθμισεις στα κεντρα και οι συνδρομες να ειναι προσιτες γιατι δεν μας βλεπω καλα.

Δημοσ.

εγω σκεφτομαι παντως εκτος την αναβαθμιση τις γραμμης DSL να βαλω και WIFI θα δειξει ειμαι σε καλο σημειο και θα βοηθησω και την περιοχη μου κιολας εχουμε αναγκη απο κομβους.

Δημοσ.

Ego thymamai apo ti douleia mou (16Mbit->LMDS) eixa katevasei ta Suse Linux apo to fpt tou ntua se 27 min... Nomizo kapou 1,2MB/sec... Itan yperoxa! Kathomoun kai to xazeua sto flashfxp. San na allaze formoula 1 taxitites mpam mpam stis 18000 strofes...Tora exoun valei net limiter :( ...

Δημοσ.

Μένω λίγο πιο έξω απο την πόλη της Ρόδου και η σύνδεση μου είναι ForthNet DSL384.

Έκατσα κι εγώ μέσω του StrongDC++ client να κατεβάσω ένα παιχνιδάκι (7Sins) μεγέθους 787,80ΜΒ.

Με το που ξεκίνησε το download μου βγάζει ταχύτητα 652kb/s!!!

Τρελάθηκα ο τύπος, λέω "WTF?". Προσπαθώντας να καταλάβω τι συμβαίνει περνάνε 3 λεπτάκια και είδα ότι αντί να μειωθεί η ταχύτητα του downloading, αυξήθηκε απο τα 652kb/s στα 704kb/s!!!!!

Η ταχύτητα δεν έλεγε να κατέβει...

Το αποτέλεσμα? Μέσα σε λιγότερο απο 20 λεπτά είχα κατεβάσει ουτε λίγο, ούτε πολύ, 787MB. Ορίστε και το screenshot:

post-15469-129062933475_thumb.jpg

Δημοσ.

είχα 384 full tellas μέχρι τον Μάρτη και κατεβαζα πολύ αργά (~22Κ) μετά την έκανα 512 βάση προσφοράς που υπήρξε και με έβαλαν σε νέο αδειο προφανώς dslam και την 1η μέρα κατέβασα το SP2 για το Office 2003 (96ΜΒ) με ~62Κ. Από τότε το λιγότερο που κατεβάζω είναι με 50Κ και μέσο όρο τα 55Κ

Δημοσ.

exw vivodi 512/128 (mesw diktiou OTE) sthn Patra kai to megisto stathero htan (apo ena preriego/paranomo site) me 80KB/s! Genika apo selides kai limewire gurw sto 55 katebazw kai torrents gurw sto 25-30, xwris na loipoun oi periptwseis h thxuthta na ftanei kai pio psila (alla kai polu pio xamhla!!).!

Δημοσ.

To πιο τρελό που έχω συναντήσει είναι όταν κατέβαζα ένα αρχείο 60 ΜΒ από το rapidshare ξημερώματα 8-2-06 με 80kb/s σταθερά. Με αποτέλεσμα κατέβηκε σε ελάχιστα λεπτά.

Ιδου και το πειστήριο:

8220067ck.jpg

Και όλα αυτά με γραμμή ΟΤΕ 512 και ISP forthnet 512 περιοχή Πειραιάς.

Σε γενικές γραμμές δεν έχω προβλήματα ταχύτητας σχεδόν ποτε, αφού πάντα κατεβάζω από οπουδήποτε με 50 μέχρι 57-58 μέγιστο.

Αυτά….

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...